• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy bnim de siskinligim var yaa. Yarin 7saat yol gtcem akssm da annmle gune gtcemm:6::6: gune giderken giyeyim bari:))
Kiz evde giydgm esofmanlardan bile daral geldi. Gittim L beden esofman aldim. İki gun giydim kendimi zayiflamis gbi hissettim gobegimi sıkıstırmayincaa:9::9:

gidiyorum geliyorum sayfalar ucmus.. yola giderken dikkatli ol canım arada durup 5 dk yürüyüş yapmayı unutma... inşallah gazın seni sıkıştırmaz ve sakın gaz yapan yiyecekler yeme yola çıkarken..

aynen cnm yaa, hele karnım o kadar çıktı ki 4-5 aylık gibi...ben de daha bol kıyafetler alıyorum şimdi, yoksa karnımı sıkıştırıyolar. iyi yapmışsın cnm, rahat rahat giyersin işte...ben de bikaç tane pijama alacam...

bende dar pantolonlardan sıkıldım. gittim geçen hafta hamile pantolonundan aldım dünya varmış dedim.. rahatlık...:49:

Kizlar hataneden geldim 14:30 da cikacak sonucum bakalim dustumu deger diye dusmediyse dis ebelik olavilir dedi we progestan werdi o ne ise yariyo kizlar

cnm düşüğü engelliyo, bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor progestan yani en azından biz bunun için kullandık. internetten okuyalım bakalım ne işe yarıyomuş başka...

denizcim bana belirti soran arkadaşlara sormayın dedim batim gunum herkes test yapmam icin ısrar etti inatla yapmadim....böyle konusup konusup kirmizilar gelince çok üzülüyoruz ... Bu bebek bana geldi ama bende çok bekledim anliyorum sizi uzulmeyin diye demistim..neyse karismiyorim ben

ciddiye aldın sanırım şakaydı.. gülüyodumda zaten yazarken.. ama şu da bi gerçek ki.. bu topikte olma sebebimiz hamile kalma yolunda düşünceler extra yöntemler.. o yolda karşımıza çıkan herşey.. anne olmak isteyenler sonuçta adı bile bu yani... bunu konuşmayı yasaklamakta mantıklı gelmedi pek ama olsun sorun degil..

yapmcm bebegm en gec ne kadar gecmesı lazm asılmadan bnm adetm aralık 2 onu beklıcem ozmna kdar olmzsam 17. ggunum olck

cnm proflne koymussun grdum coooook hoşsunnnnnn yaaaaaa

aynen canım bende farkettım profıle koydugumu duzelttım sımdı :)) çok teşekkur ederım canım benım senın goren gozlerın hoşş :))))

Merhaba Kızlar...

Ya yumurtlama dönemimde ve öncesinde düzenli olarak birliktelik olmasına rağmen ortada bebiş olmuyor :43:
Regl dönemimde folik asit kullanmaya başlasam olur mu acaba?

koydumm koydumm :))) aaaaaa olmamıssssss

:))) yok yokkkk burdaki kızlar kesin seçilmiş :)

valla kk da güzellik yarışması yapılsa bizim topik birinci olur :9: masallahhh :9::54::69:

aynen cnmmm, maşallahhhh bize :)

gidiyorum geliyorum sayfalar ucmus.. yola giderken dikkatli ol canım arada durup 5 dk yürüyüş yapmayı unutma... inşallah gazın seni sıkıştırmaz ve sakın gaz yapan yiyecekler yeme yola çıkarken..

bende dar pantolonlardan sıkıldım. gittim geçen hafta hamile pantolonundan aldım dünya varmış dedim.. rahatlık...:49:

sorma cnm ya ben de tayt aldıktan sonra dedim oh beeeeee, kot ne öyle oturunca sıkıştırıyor hemen karnımı

Back
X