• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

patlat sen patlat beynine kan gitsin oksijensiz kalmış öküz ne söylediğinin bana farkında değil köpekk:47::47::47::47::47::47::47::47:

Yazik kiz koca bulmak kolay mi bisey yapmayalim siz barisirsiniz ben arada kalirim bana kv getirib kocalariniz a karismam :60: :60: bence bu ise sunetci nefes al bakmali :1:

bizdeeee cokkk svıyoruzzz canımmm senııııııııııııııııııııııı :54: :54: :54: olsun bakalım canım Allah sıfa versınde sızde evınızde rahatca kalın
ay insallah tatlim allah sifa verir insallah
nefesal dedin de bugün hiç gelmedi yaa :44:
Aynen tatlimm gelmedi nerde acaba :40:
hahahahahhha lilimmm yaaa devredıyorsunn yanıııı :)))

Tabiiii en guzeli onun yontem kescen atcan

ay insallah tatlim allah sifa verir insallah

Aynen tatlimm gelmedi nerde acaba :40:

Tabiiii en guzeli onun yontem kescen atcan

lilim bnm sakarlık ustumde sızı gızlı takıp ederken kestıgım yerı dunde kv salata yaparken kestım :) :) bı halle var bende ama anlamadım :)

Öncelikle merhaba. Bir haftadır siteyi inceleme, başlıkları okuma ile zaman geçiriyorum. Sayenizde epey bir şey öğrendim. Bugün de üye olup bir şeyler sormak istedim.
Herkes adetinin geçmesinden anlam çıkarır, ben de erken gelmesinden anlam çıkarıyorum. 13'ü adet günümdü.
20'sinden itibaren bebek kararı alıp uygulamaya başladık:) Bu arada kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti gibi şikayetlerin başladı. 3. deneme günümüzden sonra regl oldum ve beklenenden neredeyse iki hafta önce. İlk nete okuduğum gibi olur diye düşündüm, ama bildiğiniz regl dönemi yaşadım. Yine de iki üç gündür ''acaba '' diyorum. Siz ne diyeceksiniz merak ediyorum...

Ben bu durumda yarın test yaptırmaya gitsem çok mu saçmalamış olurumm sizce..

kızlar ya.. benim 23 yaşında bi erkek kardeşim var evli ve bi çocugu var.. kız kaçırarak evlendi.. benim en kıymetlimdir.. liseyi bitirmedi.. ona uygun bi iş olanagı bilen duyan var mı?? antalyada otelde çalıştı bir yıl kadar.. orda yeri çok iyiydi egitimli şekilde ustalıga ilerliyodu ama kız kaçırınca bıraktı geldi.. osmaniyede cafede falan çalıştı..şuan ayrılmış yine.. :(( ne bileyim burda şirketlerde vs çalışan onca arkadaşımız var olaki birisinde bi eleman ihtiyacı olur..

Geldi opuyo ozur diliyo benden okuz haywani aglamaya basladim bende aglama uzuluyorum haklisin diyo haywan pislik

Back
X