• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yazmıstın canım benım sen nasılsın. canım ben dun ıtırafta bulundum sen gormedın sanırım :50:

dün görmedim bugun sabah gördüm canımm olsun allahtan ümit kesilmez en tez vakitte olur inşallah napalım kuşum gememiş kırmızıdan ümit kesilmezz :16:

cnm havva da yanılarını yaşadı dr aramış koyu akıntı değil adetin o için temizlencek hemen hamiş kalırsın demiş

Hadi ya bilmiyodum hayatim ben bunu insallah kirmiziya dondugunde gel dedi dr um tedaviye baslayalim dedi

doğru tatlım mantı çorba küp doğranmış patates kızartmasıı tmmdır kuşummm

kız senin basit yemek anlayışın bu mu?? ben çok tembelim o zaman. ben bir çorba ve mantı yaptım mı tamamdır :9::9:

Ben yumurtam catliyo dedim heralde adet sancilarim wardi akintim wardi normal kahwe rengiye dondu bgun yogun bi sekilde

bilemedim ki şimdi :26: evli mutlu burda olsaydı o bu konuda tecrübeli bayağı..

Son düzenleme:
bnmde canım cektı vallaa yenı yemek yedım ama acıktım bende yapayım en ıyısı :))

ımmmm valals en öyle babllı ballı canım çekti deyince bende mi yapsam dedim ewe gidince takrar afiyet olsun :16:

valla sabırsızlandım bian canım istedi ama bişeyi atladık evde yumurta kalmamıştı iş çıkışı hemen alayım unutmadan :52::52::52:

kız senin basit yemek anlayışın bu mu?? ben çok tembelim o zaman. ben bir çorba ve mantı yaptım mı tamamdır :9::9:

Canim ben kimyasal yasadim gecen hafta dustu

Hadi ya bilmiyodum hayatim ben bunu insallah kirmiziya dondugunde gel dedi dr um tedaviye baslayalim dedi

onunda 7 gün vardı hastalanmasına 5 gündür yoğun kahve akıntısı vardı dr u aradı akıntı değil o regl demiş öle tatlım yeniden başlıycak çalışmalara

dün görmedim bugun sabah gördüm canımm olsun allahtan ümit kesilmez en tez vakitte olur inşallah napalım kuşum gememiş kırmızıdan ümit kesilmezz :16:

ne yapalım canım seytana yenıldım yaptım eşim uyurken test ama ıkı tane aldım bıtanesı daha duruyor. ınsallah canım benım :):) bakalım dogrumu cıkcak test :))) eger kırmızılar gelırse doktordan randevu alıcam canım hem smear testı olaım. hemde o sonucları o doktora daha gostereım. ve sureklı o doktora gıdıcem hamiş kalıncada. bı doktorla baslayıp aynı doktorla bıtsın m muaynem :)

bende tembelim ama yemek yemeyi çok seviyorum ondan yaparım yanii :52::52:

valla sabırsızlandım bian canım istedi ama bişeyi atladık evde yumurta kalmamıştı iş çıkışı hemen alayım unutmadan :52::52::52:

:56::56: afiyet bal şeker olsun bu arada iyi akşmalar benm iş çıkışım geldi toparlanmam gerekiyor rabbim yarını inş en güzel umutlarla çıkartr karşımıza ve dua duasız olmaz hiç bir şey künfe ye kun ol de rabbim inşş kızlar alalhıma emanetsiniz duamdasınız

ne yapalım canım seytana yenıldım yaptım eşim uyurken test ama ıkı tane aldım bıtanesı daha duruyor. ınsallah canım benım :):) bakalım dogrumu cıkcak test :))) eger kırmızılar gelırse doktordan randevu alıcam canım hem smear testı olaım. hemde o sonucları o doktora daha gostereım. ve sureklı o doktora gıdıcem hamiş kalıncada. bı doktorla baslayıp aynı doktorla bıtsın m muaynem :)

süt hormonum yüksekmiş benim mesela senın o nasıl vardır hayırlı vakti zamanı ya napcan kuşum :16::16:

süt hormonum yüksekmiş benim mesela senın o nasıl vardır hayırlı vakti zamanı ya napcan kuşum :16::16:

valla canım süt hormonu tıpca dılı ne tes kagıtlarına bakım. benımde proteın s yuksekmıs canım normalından bıraz fazla ılk gıttıgım doktor hamıs kalınca gel ıgne vurulcan demıstı ozele gıtmıstım. sımdı bı ozel baska oktora daha gıtcem bkm o ne dıcek

Back
X