:44::44::44::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:44::44::44::26::26:
yazmıstın canım benım sen nasılsın. canım ben dun ıtırafta bulundum sen gormedın sanırım![]()
cnm havva da yanılarını yaşadı dr aramış koyu akıntı değil adetin o için temizlencek hemen hamiş kalırsın demiş
doğru tatlım mantı çorba küp doğranmış patates kızartmasıı tmmdır kuşummm
Ben yumurtam catliyo dedim heralde adet sancilarim wardi akintim wardi normal kahwe rengiye dondu bgun yogun bi sekilde
ne yapim ki anlamadimmm :26:
bnmde canım cektı vallaa yenı yemek yedım ama acıktım bende yapayım en ıyısı :))
ımmmm valals en öyle babllı ballı canım çekti deyince bende mi yapsam dedim ewe gidince takrar afiyet olsun![]()
ne yapim ki anlamadimmm :26:
kız senin basit yemek anlayışın bu mu?? ben çok tembelim o zaman. ben bir çorba ve mantı yaptım mı tamamdır
bilemedim ki şimdi :26: evli mutlu burda olsaydı o bu konuda tecrübeli bayağı..
Hadi ya bilmiyodum hayatim ben bunu insallah kirmiziya dondugunde gel dedi dr um tedaviye baslayalim dedi
dün görmedim bugun sabah gördüm canımm olsun allahtan ümit kesilmez en tez vakitte olur inşallah napalım kuşum gememiş kırmızıdan ümit kesilmezz![]()
kız senin basit yemek anlayışın bu mu?? ben çok tembelim o zaman. ben bir çorba ve mantı yaptım mı tamamdır
bilemedim ki şimdi :26: evli mutlu burda olsaydı o bu konuda tecrübeli bayağı..
valla sabırsızlandım bian canım istedi ama bişeyi atladık evde yumurta kalmamıştı iş çıkışı hemen alayım unutmadan![]()
ne yapalım canım seytana yenıldım yaptım eşim uyurken test ama ıkı tane aldım bıtanesı daha duruyor. ınsallah canım benım :):) bakalım dogrumu cıkcak test :))) eger kırmızılar gelırse doktordan randevu alıcam canım hem smear testı olaım. hemde o sonucları o doktora daha gostereım. ve sureklı o doktora gıdıcem hamiş kalıncada. bı doktorla baslayıp aynı doktorla bıtsın m muaynem :)
süt hormonum yüksekmiş benim mesela senın o nasıl vardır hayırlı vakti zamanı ya napcan kuşum![]()
süt hormonunun ismi prolaktin kuzum