Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

herkescikler gitti bi biz kaldik galiba

Bebeğinizin beynindeki hızlı gelişmeden dolayı bebeğinizin başı bedeninden daha büyüktür. Bebeğinizin burun çukurları kolaylıkla seçilebilir. Bebeğinizin gözünü oluşturacak kaslar oluşmaya başlar. Bebeğinizin bacaklarıda küreğe benzemeye başladı. Bebeğinizin göz, kulak, ağız, burun, dudak, dil ve dişleri oluşmaya devam ediyor.

dişlerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu sabah ki testim gölge halinde 2. çizgi siz görüyormusunuz eşim gördü,adete 4 gün var bilmiyorum belki hayl görüyoruz

valla canım sankı cok dıkkatlı bakınca gozukuyor ama. resımde sızın gordugunuz gıbı bellı olmaz canım maalesef. bat gunu bıda yaparsın canım o zaman daha belırgın olur

evet biz görüyoruz ama asla ümitli değiliz,hatta eşim yükledi arkadaşlarına da bir sor diye sadece merak yanii:44:

Canim.golge gibi ama net degil sanki.
Insallah vardir.yarin sabah tekrar dene istersen madem erkenden test yaptin artik kafani kurcalicak cunku

inan ki çok rahatım nefesalım,eşim biraz önce o kadar güzel konuştu ki öğlen dediğim tevekkül halim arttı,ALLAH ondan razı olsun,ben birtek sizinle paylaşıyorum bunları,ne annem ne ablam ne kv,ne eşim,söyleyip kimseyi ümitlendirmiyorum kendim bundan sıkıntılıyım ama eşim biraz önce gördü ve çok yoruldun biraz rahatla bana senin bir gülüşün,dünyanın en güzel hediyesi,ben RABBİME şükrediyorum seninle tanıştığım için dedi,nasıl mutlu oldum canım yaaaa
tst yok bir daha 9-10 aralıkta regl gelmezse doğru kan testi,derslerime yoğunluk vereceğim bu 4 gün ve topiğe pek giremeyeceğim sizi özleyeceğim sonucu söylerim zaten başınızı çooooook ağrıttım hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım

bat ne zaman senin?

canım benım bat 8 9 aralık beklıyorum bakalım.

ne guzel canımmm yaa rahatla tabııııı aaa olurmu oyle sey ne bas agrıtmasıı canımm benımmm askkk olsunnnn Allah zıhın acıklıgı versınn canımmm benımmm helal olsunnnn tabıkıııııı

aaaa seninle battaşız ne güzeell,inşaallah hayırlı haberlerini alırız,ayrıyeten teşekkür ederim hassasiyetin için,o zaman 9 aralıkta seninle saat tam 19:00 da buluşalım sonuçlarımızı öğrenelim canıımm hakkında hayırlısı olsun inşaallah

canım benım ben test yaptın dun ama negatıf cıktı acep dogrumu yanlısmı cıktı bılmıyorum . canım ben pazartesı en gec 5 bucuk 6 gıbı gelırım buraya ama ben sana cevabımı yazarım canım olumlu yada olumsuzz :)). aminnn canımmm ınsssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…