gorusuruzz canımmm benımmmkızlar kendınıze ıyı bakın çok öpüyorum byeeeeeeeee
güle güle lilimmmmm ben yarin olmayabilirimmm
bu aksam kv ye gidebiliriz bu gece kalir yarin gece doneriz
tmm canım ben bı bakım bakalım kagıtlarasüt hormonunun ismi prolaktin kuzum
bu aksam kv ye gidebiliriz bu gece kalir yarin gece doneriz
iyiyim canım benim sen nasılsın???
oki bekliyorum haberini
herkescikler gitti bi biz kaldik galiba
uff bizimde gidip gitmeyecegimiz bi belli olsaydi
uff bizimde gidip gitmeyecegimiz bi belli olsaydi
Eki Görüntüle 884684 Eki Görüntüle 884686
bu sabah ki testim gölge halinde 2. çizgi siz görüyormusunuz eşim gördü,adete 4 gün var bilmiyorum belki hayl görüyoruz
bu sabah ki testim gölge halinde 2. çizgi siz görüyormusunuz eşim gördü,adete 4 gün var bilmiyorum belki hayl görüyoruz
valla canım sankı cok dıkkatlı bakınca gozukuyor ama. resımde sızın gordugunuz gıbı bellı olmaz canım maalesef. bat gunu bıda yaparsın canım o zaman daha belırgın olur
evet biz görüyoruz ama asla ümitli değiliz,hatta eşim yükledi arkadaşlarına da bir sor diye sadece merak yanii:44:
Canim.golge gibi ama net degil sanki.
Insallah vardir.yarin sabah tekrar dene istersen madem erkenden test yaptin artik kafani kurcalicak cunku
bat ne zaman senin?canım yıne yaparsın test o zaman varsa daha cok bellı olur bende dun yaptım koskocaman tek cızgı vardı
inan ki çok rahatım nefesalım,eşim biraz önce o kadar güzel konuştu ki öğlen dediğim tevekkül halim arttı,ALLAH ondan razı olsun,ben birtek sizinle paylaşıyorum bunları,ne annem ne ablam ne kv,ne eşim,söyleyip kimseyi ümitlendirmiyorum kendim bundan sıkıntılıyım ama eşim biraz önce gördü ve çok yoruldun biraz rahatla bana senin bir gülüşün,dünyanın en güzel hediyesi,ben RABBİME şükrediyorum seninle tanıştığım için dedi,nasıl mutlu oldum canım yaaaa
tst yok bir daha 9-10 aralıkta regl gelmezse doğru kan testi,derslerime yoğunluk vereceğim bu 4 gün ve topiğe pek giremeyeceğim sizi özleyeceğimsonucu söylerim zaten başınızı çooooook ağrıttım hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım
bat ne zaman senin?
canım benım bat 8 9 aralık beklıyorum bakalım.
ne guzel canımmm yaa rahatla tabııııı aaa olurmu oyle sey ne bas agrıtmasıı canımm benımmm askkk olsunnnnAllah zıhın acıklıgı versınn canımmm benımmm helal olsunnnn tabıkıııııı
aaaa seninle battaşız ne güzeell,inşaallah hayırlı haberlerini alırız,ayrıyeten teşekkür ederim hassasiyetin için,o zaman 9 aralıkta seninle saat tam 19:00 da buluşalım sonuçlarımızı öğrenelimcanıımm hakkında hayırlısı olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?