• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben arkasından topladıkça ses çıkarmadıkça daha beter oldu canım uyarmaya başladım yavaş yavaş ama anlamıyo tertibi düzeni çok sewer ama sorsanız eline hiç birşey alıpta koymaz bide tesr cvp vermesi beni delirtti iyicee:22::22::22::22:

:22::22::22::22::22::47::47::47::47: dövecem onu dövmek istiyorum ağzını burnunu kırmak istiyorum :41::41::41::41::41:

ewet tatlım adım dilek eşimin adı özgür çok saol bitanemm:54::54::54::54::54::54::54:

canımm benımm ilk once sıze sonra butun cıftlere ettım dua Allah kabul etsınnn ınsallahhh ne demek canımmm

sen napıyosun cnm? dün gece tesbih çekiyodum yatakta öyle uyuyakalmışım ama bugün çok rahattım içim pek bi ferahlamıştı.

ne yapayım canım bende bı yandan camasır katlıyorum bı yandan burdayımm :))). Allah kabul etsın canımm benım inş hep boyle ferah olurr canımm benımm

saminin üç beş günlük dünyada kafamı takmam aşka şarkısını dinliyorum açtım seside öküz duysunnn:47::47::47::47::47:

ben ilk zamanlar çatır çatır kavga ederdim eşimle, o sussa ben susmazdım. o bir tane diyosa ben 10 tane derdim. baktım olmuyo bu şekilde, kırıyoruz birbirimizi, kırıldıkça da aramıza mesafe giriyor. şimdi azıcık tartışmaya başlasak hiç konuşmuyorum, odama girip kapıyı kapatıyorum öfkem geçene kadar müzik dinliyorum, kitap okuyorum, birini arayıp başka şeylerden bahsediyorum. eşim de sakinleşiyor bu arada tabi, sonra geliyor yanıma sakince konuşup çözüyoruz bi bakıyosun kedi gibi birbirimize sırnaşıyoruz kavga edecekken. beni çok öfkelendiren bişi yaptığı zaman da direkt söylemiyorum ona, derin derin nefes alıp sakinleşmeye çalışıyorum sonra hayatım bunu şöyle yapsan daha güzel olmaz mı diyorum. haklısın diyip düzeltiyo bazen de yok böyle kalsa diyo o zaman da üstelemiyorum olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum onu da. azıcık görmezden gelerek oluyo aslında bişiler...

canımmm benımmm sendeee ıyı kı varsınn. ıyıkı varsınız gercektenn uzuntulu ve mutlu anlarımızda konusuyoruz dertlesıyoruz Allah hepınızden razıı olsunn

kesinlikle canım herşeyde soluğu ilk burda alıyoruz bu çok güzel bişey inadı tuttu benimkinin o da kızdı neye kızdıysa gelmedi yanıma bile:50::50::50::50:

kuzum çıkmak zorunda kaldim az önce kusura bakma
yok kuzum benım onemlı degıl. gıdıcek msınız canım kv
kesinlikle canım herşeyde soluğu ilk burda alıyoruz bu çok güzel bişey inadı tuttu benimkinin o da kızdı neye kızdıysa gelmedi yanıma bile:50::50::50::50:

ahh canımm benımm. bıraz sakınlessın bakalım. ama bıseyler ye canım ya ac durmaa

ne yapayım canım bende bı yandan camasır katlıyorum bı yandan burdayımm :))). Allah kabul etsın canımm benım inş hep boyle ferah olurr canımm benımm

tembelleştim ben iyice bu ara :) dizi izlerken reklam arasında toz alan, bi yerleri düzelten ben şimdi hiiççççç yormuyorum kendimi :) benim de çamaşırım var katlanacak cnm, benimkilere de bi el atsan :))))))

ben ilk zamanlar çatır çatır kavga ederdim eşimle, o sussa ben susmazdım. o bir tane diyosa ben 10 tane derdim. baktım olmuyo bu şekilde, kırıyoruz birbirimizi, kırıldıkça da aramıza mesafe giriyor. şimdi azıcık tartışmaya başlasak hiç konuşmuyorum, odama girip kapıyı kapatıyorum öfkem geçene kadar müzik dinliyorum, kitap okuyorum, birini arayıp başka şeylerden bahsediyorum. eşim de sakinleşiyor bu arada tabi, sonra geliyor yanıma sakince konuşup çözüyoruz bi bakıyosun kedi gibi birbirimize sırnaşıyoruz kavga edecekken. beni çok öfkelendiren bişi yaptığı zaman da direkt söylemiyorum ona, derin derin nefes alıp sakinleşmeye çalışıyorum sonra hayatım bunu şöyle yapsan daha güzel olmaz mı diyorum. haklısın diyip düzeltiyo bazen de yok böyle kalsa diyo o zaman da üstelemiyorum olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum onu da. azıcık görmezden gelerek oluyo aslında bişiler...

öyle tabikide canım denemedim mi zannediyosun benim ki kalsın orda diyo bende ilk baş nefes alıp weririm sakinleşmek için we kızdığımı anlar yüzüme bakar güler o zaman daha çok deliriyorum öylece oturur bende otururum misal en kızdığım şey habire bir bana der meyva soy diye kendi hayatta alıp soymaz hep bendn bekler hoş herşeyi benden bekliyoda anlatıyorum sakince çok konuştum ama bi arpa boy gidemedik hazıra çok alışmış şimdi düzelmiyo

tembelleştim ben iyice bu ara :) dizi izlerken reklam arasında toz alan, bi yerleri düzelten ben şimdi hiiççççç yormuyorum kendimi :) benim de çamaşırım var katlanacak cnm, benimkilere de bi el atsan :))))))

yorma canım sen yorma kendını :) :) :) tmm canım hazır baslamısken yolla senınkılerıde katlayıp gerı yollayım :) :)

Back
X