nyse bıraz daha sakinleşsinde o zaman bıseyler yıyın canımmm
öyle tabikide canım denemedim mi zannediyosun benim ki kalsın orda diyo bende ilk baş nefes alıp weririm sakinleşmek için we kızdığımı anlar yüzüme bakar güler o zaman daha çok deliriyorum öylece oturur bende otururum misal en kızdığım şey habire bir bana der meyva soy diye kendi hayatta alıp soymaz hep bendn bekler hoş herşeyi benden bekliyoda anlatıyorum sakince çok konuştum ama bi arpa boy gidemedik hazıra çok alışmış şimdi düzelmiyo
yorma canım sen yorma kendını :) :) :) tmm canım hazır baslamısken yolla senınkılerıde katlayıp gerı yollayım :) :)
gelcek olsa şimdiye kadar gelirdi yanıma canım biliyorum bensiz daha mutlu halinden çok memnun demekki hep tek kalmak istiyomuş başımda konuşup duruyosun dedi bana ya sinirlenmemek elde değil haklı olan benim ama sinirlenen o zeytin yağ gibi üste çıkmaya bayılır benim ki zaten
o çok fena bişi işte, anneleri el bebek gül bebek derken ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeye gelmelerine bile izin vermiyolar oğullarının. öyle alıştırıyolar kabak evlendikleri kadınların başına patlıyor sonra. huylu da huyundan vazgeçmiyor işte. idare edeceksin mecbur cnm ya da güzel güzel anlatıp vazgeçirmeye çalışacaksın.
:) kıyamammmmmmm teşekkür ederim cnm yaaa...h.sonu eşime balkonları yıkatsam yeter bana öteki işleri çok rahat yapıyorum da.
anladım btanem gelsi şimdi öptü hiç konuşmadım hiç bişey demedim bişey sordu cvp vermedi sonra gitti kızgınım onaaaah cnaımm benım ya az once sakınlessın yazcagıma sinirlensin yazdım canım ama duzelttım kusura bakma canım hep sinir sinir yazıncayok canım o sinirden soylemıstır oyle hıc sensız daha mutlu olur mu
o çok fena bişi işte, anneleri el bebek gül bebek derken ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeye gelmelerine bile izin vermiyolar oğullarının. öyle alıştırıyolar kabak evlendikleri kadınların başına patlıyor sonra. huylu da huyundan vazgeçmiyor işte. idare edeceksin mecbur cnm ya da güzel güzel anlatıp vazgeçirmeye çalışacaksın.
:) kıyamammmmmmm teşekkür ederim cnm yaaa...h.sonu eşime balkonları yıkatsam yeter bana öteki işleri çok rahat yapıyorum da.
aşkoşlarrrr napıonuzzzzz
askosss bu saatte burdasinnn
askosss bu saatte burdasinnnkv de misin
liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnaşkoşlarrrr napıonuzzzzz
anladım btanem gelsi şimdi öptü hiç konuşmadım hiç bişey demedim bişey sordu cvp vermedi sonra gitti kızgınım onaaa
benim kv ölmüş canım üvey kv var ama oda her dediğini yapmış el bebek gül bebek büyümüş eşim 6 aylıkken annesi ölmüş daha çok üstüne düşmüşler ceremesini ben çekiyorum
noliiiiiiiiiiiiiii la
dileğim sen kaç yaşındaydın yaw :44:
lilimmm btanem hoş geldin kızz kv dendemisin genee
askosss bu saatte burdasinnnkv de misin
oohh ohh ii
liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnn
nolsınnnnn canımmmmmm bıldıgınnnn gıbı. dilek esıyle bıraz tartısmısta onu sakınlestırmeye calısıyoruzzzz canım mmm
sen niye kavga ettin canım yaaa
oohh ohh iiburdayim lilim.kv ye gidecektik de olmadı hafta sonu gidicez
bu gece kavga gecesı sanırım bende eşimle kavga ettimmmm küstümm komsuya geldim
bu gece kavga gecesı sanırım bende eşimle kavga ettimmmm küstümm komsuya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?