Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım isyan falan yok.. sadece yaş ilerliyo falan dedim hani olsa artık.. çünkü ben çok çocugum olsun istiyorum.. olucak inşallah ona inancım sonsuz Rabbim ne zaman uygun görürse artık..

serap nasılsın cnm? aklım sendeydi? yoğunluğun bitti mi? baban nasıl?

Deryacım sormaaa gribin faydalı olduğunu hiç bilmezdim :)))))))
Meğer faydaları da varmış

slm kızlar nasılsınız kukucanlarrrrrrrrrrr
selammmmm tatlım, iyilik sen nasılsın?

Mrb canlarim gunaydinnnnnnnnnnnnn nasilsiniz... Esimmm fena grip olmussssds benimde olmam yakindir
günaydın hicranım, iyilik sen nasılsın? Dikkat et kendine, kocana maske tak, ağzını yüzünü bağla, bulaştırmasın sana

valla demekle oluyosa ben milyon kere demiştim ilki zaten iki keseydi biri gitti sonra digeri.. neyse Rabbimden dilegim o anlatılmaz mutlulugu bir kere daha yaşatsın bize saglıkla haberlerini alayım saglıkla dogurup hangisini hangi kucagıma alacagımı şaşırayım inşaaallllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh anacım çok derin söyledim cigerlerden geldi resmen

Son düzenleme:
serap nasılsın cnm? aklım sendeydi? yoğunluğun bitti mi? baban nasıl?

Deryacım sormaaa gribin faydalı olduğunu hiç bilmezdim :)))))))

iyi olmaya çalışıyorum canım... akşamları midem çok kötü oluyor yanma bulantı ama ben çıkaramadığım için daha kötü oluyorum.. çıkarsa rahatlıyorum.. yoğunluğumun raporunu bugün verdim şuan avukatlarla beraber toplantıdalar sonuca göre bakalım neler olacak. inşallah + bişi istemezlerde bende artık kurtulmuş olurum. hazır onlar toplantıdayken bende geleyim sizinle takılayım dedim.. babam çok şükür iyi iyileşti.

Mrb canlarim gunaydinnnnnnnnnnnnn nasilsiniz... Esimmm fena grip olmussssds benimde olmam yakindir

günaydın... aman dikkat hicranım.. bu virüs fena sen şimdiden doğal yollardan korunmaya bak..

tamam kız orası yeter bize anlat bakalım nasılmış tüm ayrıntılarıyla istiyorum.. biz beceremiyoz bu işi olmuyo

Son düzenleme:

benim mide yanmalarım geçti çok şükür. o çok kötü ya soda biraz rahatlatıyor. ayy iyi ya bitsin artık senin de yoğunluğun. ben bunalımdayım 5 -6 kilo almışım ya o kadar da dikkat ettim. sen kaç kilo aldın?

iyiyim cnm evin temizlenmesi yemek yapılması gerek ama hiç yapasım yok dün korku filmi seyrettik komşularım ile onun etkisinden hala kurtulamadım korku sardı beni koçişim çok kızdı bana ama merak ettim işte napıyım

evet bende hemen soda içiyorum.. bende 5 kilo aldım canım. normal yani... ama şunu fark ettim işler 2 haftadır yoğun o kadar çok yemiyorum demek ki boş olunca daha çok yiyorum.. ama bilmeyen hiç kimse hamile olduğumu anlamadı.. ama göbüşü saklıyorum hırkanın altına dışarıdan fazla belli olmuyormuş kilolarım öyle diyorlar. kimse inanmıyor 5 kilo aldığıma ve bu da beni az biraz rahatlatıyor :) kilo alacağız güzelim önemli olan doğumdan sonra sütün olur deyip ye dediklerin de fazla yememek.. yürüyüşlere başladın mı?

kızlar bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sonra bitiyor:26::26::26::26:

ablammm nerelerdesinnnn nasilsinnnn gobusteki bebis nasilll

Ayy benim bünye çok müsait hasta olmaya inss olmammm

işler yogundu canım ondan gelemedim hesap kitap olunca dikkatli çalışmak gerekti.. bakalım toplantı sonucuna göre inşallah tekrar o günlere geri dönmem..

göbüşteki iyi bol bol atmaca ve dönmece sana yazarken bi tık attı selam söyledi galiba seninkine

bünye müsaitse ayrı yat eczaneden maske al eşine ve kendine tak

başlayamadım cnm 3 haftadır gripliyim ya evden çıkmıyorum. astımım da var. astım mahvediyor beni. ben de geçen hafta mühendisler odasında toplantımız vardı oraya gittim, hamile olduğumu bilmeyenler anlamadı, bilenler ne güzel 1-2 kilo almışsın dedi. ama ben kendimi rahat hissetmiyorum. aslında aşırı da yemiyorum ama. su da çok içiyorum günde 2.5-3 litre, ama hamur işi ve tatlı yiyorum çok tutamıyorum kendimi.

anladım canım.. sende evde dolaş kendıne parkur yap... ben hamur işi ve tatlı hiç yemiyorum normal zamanda ne yiyorsam aynen devam ediyor.. sadece ocakcıbaşı sayımız arttı o kadar

inss yogunlugun bitmistir ablammm....

oyyyyy yerimmmm ben tikiiiii minicik ellerini ayaklarini operim severimmmm eminim benimkide slm soyluodur kardesine ee malum daha hissetmiyorum

o günlere az kaldı canım... keşke sizlerde daha önce hissedebilseniz... özlediğim günlere geldim.. hamileliğin en çok sevdiğim bölümü...

Ben sadece 500gr aldim 48kg oldum :44::44::44: ama kendimi bi on kilo almis gibi hissediyorum belim kalinlasti basenlerim cikti gobusum cikti hissediyorum... Gecen gun mutfak pencesinde yansimami gordum her yanim sismis

acaba ayrı mi yatsak ki die dusunuom hee
evet mantıklı, benim bi arkadaşım öyle yapmıştı bu ara biraz mesafe koymak size iyi gelecektir

seyretme bi daha, kendi kendini germe şimdi durduk yere ayol

inss yogunlugun bitmistir ablammm....

oyyyyy yerimmmm ben tikiiiii minicik ellerini ayaklarini operim severimmmm eminim benimkide slm soyluodur kardesine ee malum daha hissetmiyorum

Gripli kocalarin risk altindaki hatunlari diye topik acicam ucumuzee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…