Canim oyle deme 7ayi birak 17 yil bekleyen napsinnki sen bu 7ay icinde 2kez hamile kaldin, belki o an sarsti ama bu sukur sebebi,hamile kalabiliyosun. Bunu bana sen soylemistin ben kurtaj oldugumda.hamile kaldigimizi biliyoruz en azindan demistin. Simdi boyle konusma lutfen;( insanlar ilk cocuklarini 40 yasinda dunyaya getiriyolar balim. Senin kirk yasinda belki boyuna gelecek ilk bebegin insallahhh
Meğer faydaları da varmışserap nasılsın cnm? aklım sendeydi? yoğunluğun bitti mi? baban nasıl?
Deryacım sormaaa gribin faydalı olduğunu hiç bilmezdim :)))))))
selammmmm tatlım, iyilik sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız kukucanlarrrrrrrrrrr
günaydın hicranım, iyilik sen nasılsın? Dikkat et kendine, kocana maske tak, ağzını yüzünü bağla, bulaştırmasın sanaMrb canlarim gunaydinnnnnnnnnnnnn nasilsiniz... Esimmm fena grip olmussssdsbenimde olmam yakindir
canım kaybına üzgünüm ama emin ol ben ebelikde okudum en cok kayıplar ilklerde verilir yani üzülmen normal ama bu demek oluyorki sen hamile kalıyorsunnnnnnnnnn yupppiiiiii sadece rahim anca hazırlanıyor yakında gelir bebişin
kız ben evlenmeden once derdimki esime ben 5 tane istiyorum istemiyorsan benle evlenme demiş kadınım simdi rahatsızım demekki samimi istemişimyasda ilerledi dua niyetine geçmiş ikizlen arayı kapatmısız
serap nasılsın cnm? aklım sendeydi? yoğunluğun bitti mi? baban nasıl?
Deryacım sormaaa gribin faydalı olduğunu hiç bilmezdim :)))))))
Mrb canlarim gunaydinnnnnnnnnnnnn nasilsiniz... Esimmm fena grip olmussssdsbenimde olmam yakindir
canım ebelikde bir süre okudum üniversitede fakat diplomamı almadan ayrıldım ama okuduklarımda tecrübe oldu bana
küçük bir anektod gülelim eğlenelim
esim diyorki hamileliğim zor geçiyor ya sen okumuşsun ne yapıcagımızı iyi bilmelisin diyor bendeki cevap benim okudum yılda ders olarak bebek nasıl yapılır kısmı vardı ki o kısmı öğrenmemişsin dede görim dedim
benim bu 3. hamileliğim canım İnsallah 4. bebişim olacakyaslandım abovvvvvvvvvv
iyi olmaya çalışıyorum canım... akşamları midem çok kötü oluyor yanma bulantı ama ben çıkaramadığım için daha kötü oluyorum.. çıkarsa rahatlıyorum.. yoğunluğumun raporunu bugün verdim şuan avukatlarla beraber toplantıdalar sonuca göre bakalım neler olacak. inşallah + bişi istemezlerde bende artık kurtulmuş olurum. hazır onlar toplantıdayken bende geleyim sizinle takılayım dedim.. babam çok şükür iyi iyileşti.
günaydın... aman dikkat hicranım.. bu virüs fena sen şimdiden doğal yollardan korunmaya bak..
Meğer faydaları da varmış
selammmmm tatlım, iyilik sen nasılsın?
günaydın hicranım, iyilik sen nasılsın? Dikkat et kendine, kocana maske tak, ağzını yüzünü bağla, bulaştırmasın sana
ablammm nerelerdesinnnn nasilsinnnn gobusteki bebis nasilll
benim mide yanmalarım geçti çok şükür. o çok kötü ya soda biraz rahatlatıyor. ayy iyi ya bitsin artık senin de yoğunluğun. ben bunalımdayım 5 -6 kilo almışım ya o kadar da dikkat ettim. sen kaç kilo aldın?
ablammm nerelerdesinnnn nasilsinnnn gobusteki bebis nasilll
Ayy benim bünye çok müsait hasta olmaya inss olmammm
evet bende hemen soda içiyorum.. bende 5 kilo aldım canım. normal yani... ama şunu fark ettim işler 2 haftadır yoğun o kadar çok yemiyorum demek ki boş olunca daha çok yiyorum.. ama bilmeyen hiç kimse hamile olduğumu anlamadı.. ama göbüşü saklıyorum hırkanın altınadışarıdan fazla belli olmuyormuş kilolarım öyle diyorlar. kimse inanmıyor 5 kilo aldığıma ve bu da beni az biraz rahatlatıyor :) kilo alacağız güzelim önemli olan doğumdan sonra sütün olur deyip ye dediklerin de fazla yememek.. yürüyüşlere başladın mı?
başlayamadım cnm 3 haftadır gripliyim ya evden çıkmıyorum. astımım da var. astım mahvediyor beni. ben de geçen hafta mühendisler odasında toplantımız vardı oraya gittim, hamile olduğumu bilmeyenler anlamadı, bilenler ne güzel 1-2 kilo almışsın dedi. ama ben kendimi rahat hissetmiyorum. aslında aşırı da yemiyorum ama. su da çok içiyorum günde 2.5-3 litre, ama hamur işi ve tatlı yiyorum çok tutamıyorum kendimi.
inss yogunlugun bitmistir ablammm....
oyyyyy yerimmmm ben tikiiiii minicik ellerini ayaklarini operim severimmmmeminim benimkide slm soyluodur kardesine ee malum daha hissetmiyorum
heyecanla bekliyorummm ablammm tatli yiyip uzaniyom kendimi dinliyom bi kelebek kanadi hisseder miyim diede cikssss
evet mantıklı, benim bi arkadaşım öyle yapmıştıacaba ayrı mi yatsak ki die dusunuom hee
seyretme bi daha, kendi kendini germe şimdi durduk yere ayoliyiyim cnm evin temizlenmesi yemek yapılması gerek ama hiç yapasım yok dün korku filmi seyrettik komşularım ile onun etkisinden hala kurtulamadım korku sardı beni koçişim çok kızdı banaama merak ettim işte napıyım
başlayamadım cnm 3 haftadır gripliyim ya evden çıkmıyorum. astımım da var. astım mahvediyor beni. ben de geçen hafta mühendisler odasında toplantımız vardı oraya gittim, hamile olduğumu bilmeyenler anlamadı, bilenler ne güzel 1-2 kilo almışsın dedi. ama ben kendimi rahat hissetmiyorum. aslında aşırı da yemiyorum ama. su da çok içiyorum günde 2.5-3 litre, ama hamur işi ve tatlı yiyorum çok tutamıyorum kendimi.
oyyyyy yerimmmm ben tikiiiii minicik ellerini ayaklarini operim severimmmmeminim benimkide slm soyluodur kardesine ee malum daha hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?