Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet mantıklı, benim bi arkadaşım öyle yapmıştı bu ara biraz mesafe koymak size iyi gelecektir

seyretme bi daha, kendi kendini germe şimdi durduk yere ayol

kısçem nasıl bişeyse her namaz kılmaya başladığimda oluyor vesvese veriyorlar namaz kılmayı bırakınca korkmuyorum ya allahım cümlemizi korur işallahh kısçem bişey sorucam ya şimdi bu çatlatma iğnesinin vurulduktan sonra etkisi kaç günde gemiş olur yani idrar testinde ne zaman bakıla bilir gebelik var mı diye:26::26:

heyecanla bekliyorummm ablammm tatli yiyip uzaniyom kendimi dinliyom bi kelebek kanadi hisseder miyim diede cikssss daha çok erken biliyorum ama iste

biraz erken senin için canım ama inşallah çokta geç olmaz hissetmen... 500 gr iyi almışsın biz tam 5 kilo vücudun doğumdan sonra 2 katına çıkmış gibi olacak.. bünyeyle alakalı benim kardeşim acayip kilo aldı ama şimdi tığ gibi maşallah...

Canimm anca gelebildim geri iyiyim sen nasilsinn
ben de iyiyim canım, çalışıyorum, yemeğe gidicem şimdi. Bebişin de iyidir inşallah

Allah Allah aslında namaz kılarken vesvese ve korkular daha çok azalır ama, niyeyse sende tersi olmuş:26:
Çatlatma iğnesinin etkisinin kaç gün sürdüğünü bilmiyorum canım ya, ama 1 haftadan fazla sürer heralde, vardır elbet bi bilen burda:26:

Bu konuyu açanlar çoktan anne bile olmuştur. Darısı başımıza artık

hahaaa topigee bayildimmm
Bende) bu arada benim de esim dedi yataklari ayiralim diye,ben zaten sarilarak uyuyamam hic, o yuzden gerek yok totomu donup yatiyom ben nasilsa dedim

İnsallah iyidir cumartesi gorcez canimm. Heycanla bekliyoruz bakalim

kimse cvp vemiyor cnm ya neyse canları sağolsun.
afiyet olsun cnm kendine iyi bak yine bekleriz :79::79::79::80::80::80:

Bende) bu arada benim de esim dedi yataklari ayiralim diye,ben zaten sarilarak uyuyamam hic, o yuzden gerek yok totomu donup yatiyom ben nasilsa dedim

İnsallah iyidir cumartesi gorcez canimm. Heycanla bekliyoruz bakalim
inşallah canım, hayırlı haberlerle gel

kimse cvp vemiyor cnm ya neyse canları sağolsun.
afiyet olsun cnm kendine iyi bak yine bekleriz :79::79::79::80::80::80:
sağol canım görüşürüz

anladım canım.. sende evde dolaş kendıne parkur yap... ben hamur işi ve tatlı hiç yemiyorum normal zamanda ne yiyorsam aynen devam ediyor.. sadece ocakcıbaşı sayımız arttı o kadar

ocakbaşı iyiymiş :) ben aldım kilo ya yürüyüşe başlıcam...hatta pilatese başlamak istiyorum.

Ben sadece 500gr aldim 48kg oldum :44::44::44: ama kendimi bi on kilo almis gibi hissediyorum belim kalinlasti basenlerim cikti gobusum cikti hissediyorum... Gecen gun mutfak pencesinde yansimami gordum her yanim sismis

aslında kilo artışının olması lazım. bebeğin neden olduğu ağırlıklar var. göğüsler büyüyo en basitinden 350 gram kadar, bebeğin sıvısı var 200 gram civarı

Gripli kocalarin risk altindaki hatunlari diye topik acicam ucumuzee

ben de eşime başka odada yatak hazırlıyorum gece bi uyanıyorum yanımda :))))))))

bacımmm balım nasılsınn beni merk etmişsin aşılama ne oldu diye ALLAH razı olsun senden beni merk eden sen dilekbide havva ALLAH razı olsun adet oldum bacım bu ay kendimz denicez olmazsa öteki ay durmadn aşıya devam sen naslsn bacımmm

olurmu canım benim merak etmez miyim.. keşke iyi haberler duysaydık ama olsun hayırlısı diyoruz hep.. bende ne yapayım işte buralardayım bıraktıgın gibi.. ikizlerim için dua edip duruyorum öbür aya tekrar aşılama denicem dmeişsin bence boşver kuzucum akışına bırak baktın 6 ay 1 yıl olmadı.. tüp yaptır direk.. nacizane tavsiyem yinede sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…