Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla canım moral bozan ınsanlar var cevremde hıc anlamıyorlar benıı

geçmiş olsun canım,hiç sıkılma senin psikolojin çok önemli bu sıralar,en azından hamdolsun hamile kalabiliyosun,ALLAH şifa versin çabucak toparlanırsın inşaallah

Off meltemim gibi derdim... Insanlar ne kadar anlatissiz ve on yargililar bebimde moralimi bozdular bugun eve geldim hem kustum hem agladim hala agliommm....

cnm özelde bildirdim cevabimi
geçmiş olsun canım,hiç sıkılma senin psikolojin çok önemli bu sıralar,en azından hamdolsun hamile kalabiliyosun,ALLAH şifa versin çabucak toparlanırsın inşaallah

cok saol canım benımm . tabıkı canım benım cok sukur . düşük yaptıgım ıcın tabıkı uzuluyorum ama rabbimden geldığı ıcın dayanıyorum. ama cevredekı ınsanlar anlamıo durumumdan kendımı toplamam ıcın zaman vermıyorlarr

aminn meltemimm aminn

hicranın insanlara derdini anlatamazsın seni anlamazlar.. seni anlamayan insanları ne olur kafaya takmayın bak sağlığınız bozulur.. şimdi işten çıkmam gerek ama aklım sizde bak bende üzülüyorum siz böyle olunca ne olur biraz daha dik durun hayata karşı.. sağlığınız yerinde, başınızı sokacak bir eviniz var.. Allah'a şükür yiyecek ekmeğiniz de var... beterin beteri var. her şey sizin elinizde. kafaya taktığınız insan sağlığınızdan önemli mi? sizden önemli mi??? önce kendinize bu sorunun cevabını verin olur mu???

gıttık canım gormeye aramadık telefonlar. hıcc bnmle bı muhabbet yok sankı ben orda yokmusum gıbı davrandı eltm

ee işte üzüldüğün kişiye bak.. sende o yokmuş gibi davran hayatında. o yapabiliyorsa sende yapabilirsin...

niye herkes bu dunyalik düşünüyorlar her şeyi.... Niye bu kadar körler niye niye.... Allahim insanlata gonul gozuyle gormeyi ihsan etsin.... Yukum cok agir ablammm.... Anlatamadigim dile getiremedigimmm... bebisimi uzdugum icin ayr bi uzgunum kimsenin bizi uzmeye hakki yok... Yoruldum artik... Benimde esim gelecek şimdi ona belli etmemeliyim nasil olacaksa artik.... Sanada hayirli aksamlar ablam

ben yapıcamda yapmama ızın vermıyorlarr ısteee

eee işte seni kendi istedikleri kıvama getirme bu eşinde olsa. dur orada diyeceksin.. bu benim kararım.. ama bunu ona güzellikle anlatacaksın ki kavga etmeyesin. küçük bir çocuğa anlatır gibi.. kükrersen haklı olsan da haksız duruma düşebilirsin. herkesin nabzına göre şerbet vermelisin. zaten bunları yaptıktan sonra sen değil üzülen onlar olur. aslında bunlar çok ince konular.. bende biraz geç öğrendim bunu inşallah siz geç kalmazsınız.. benim çıkmam gerek canım.. yarın burda olursak Allah'ın izni ile yazısırız olur mu aklım sizde kalarak gidiyorum. hicranımla seni öpüyorum....

ne olduğunu merak ettim cnm özelden yazmak istersen yaz inşallah bi yardımım dokunur öpüyorum seni de..

çokkk teşekkürrr ederımm cok haklısın Allah razı olsunn senden abla. yarın ben 5 ten sonra gırebılırım eşim gececi o yuzden

bebegme noldu anltrmsn ne derdn var ne ddıler sıvrızekalılar

kızlar huuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
asılamamı oldum 11.30da:94::94::94:
inş bu sefer tutunmustur mınıkım bna

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bgunde kımseck yokkkkkkkkk:105::105::105::105:

nyse gdem yatam barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…