valla canım moral bozan ınsanlar var cevremde hıc anlamıyorlar benıı
Cok moralim bozuk kizlarrr destege ihtiyacim var.........
Cok moralim bozuk kizlarrr destege ihtiyacim var.........
cnm özelde bildirdim cevabimionlara kafayı takarsak evin yolunu bulamayız canım o yüzden o insanların dediklerini aklının ucuna bile getirme. konu ne bilmiyorum ama eğer takarsan en çok üzülen sen olursun.. onlar konuşup konuşup dururlar.. sen kendini biliyorsan gerisini boşver derim.. neden başkaları yüzünden iç huzurumu bozayım ki.. bunları düşünürken sağlığından da olursun ki her şeyin başı sağlık biliyorsun....
geçmiş olsun canım,hiç sıkılma senin psikolojin çok önemli bu sıralar,en azından hamdolsun hamile kalabiliyosun,ALLAH şifa versin çabucak toparlanırsın inşaallah
Off meltemim gibi derdim... Insanlar ne kadar anlatissiz ve on yargililar bebimde moralimi bozdular bugun eve geldim hem kustum hem agladim hala agliommm....
omuzlarimda ki yuk bazen o kadar ağır geliyo ki.... Allahim isyan ettirmesinnn
omuzlarimda ki yuk bazen o kadar ağır geliyo ki.... Allahim isyan ettirmesinnn
aminn meltemimm aminn
aminn meltemimm aminn
iyi şükür canım sen nasılsın???
gıttık canım gormeye aramadık telefonlar. hıcc bnmle bı muhabbet yok sankı ben orda yokmusum gıbı davrandı eltm
ee işte üzüldüğün kişiye bak.. sende o yokmuş gibi davran hayatında. o yapabiliyorsa sende yapabilirsin...
niye herkes bu dunyalik düşünüyorlar her şeyi.... Niye bu kadar körler niye niye.... Allahim insanlata gonul gozuyle gormeyi ihsan etsin.... Yukum cok agir ablammm.... Anlatamadigim dile getiremedigimmm... bebisimi uzdugum icin ayr bi uzgunum kimsenin bizi uzmeye hakki yok... Yoruldum artik... Benimde esim gelecek şimdi ona belli etmemeliyim nasil olacaksa artik.... Sanada hayirli aksamlar ablam
ben yapıcamda yapmama ızın vermıyorlarr ısteee
niye herkes bu dunyalik düşünüyorlar her şeyi.... Niye bu kadar körler niye niye.... Allahim insanlata gonul gozuyle gormeyi ihsan etsin.... Yukum cok agir ablammm.... Anlatamadigim dile getiremedigimmm... bebisimi uzdugum icin ayr bi uzgunum kimsenin bizi uzmeye hakki yok... Yoruldum artik... Benimde esim gelecek şimdi ona belli etmemeliyim nasil olacaksa artik.... Sanada hayirli aksamlar ablam
eee işte seni kendi istedikleri kıvama getirme bu eşinde olsa. dur orada diyeceksin.. bu benim kararım.. ama bunu ona güzellikle anlatacaksın ki kavga etmeyesin. küçük bir çocuğa anlatır gibi.. kükrersen haklı olsan da haksız duruma düşebilirsin. herkesin nabzına göre şerbet vermelisin. zaten bunları yaptıktan sonra sen değil üzülen onlar olur. aslında bunlar çok ince konular.. bende biraz geç öğrendim bunu inşallah siz geç kalmazsınız.. benim çıkmam gerek canım.. yarın burda olursak Allah'ın izni ile yazısırız olur mu aklım sizde kalarak gidiyorum. hicranımla seni öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?