Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dün sol agrıyordu bugun benımde tepemin üstü cnm bide çalışıyorum uyuyamam ki:26::26:

Kızlar tetanoz aşısına gelince durum şöyle;
İlk dozu olduktan 4 hafta sonra 2. doz,
2.dozu olduktan 6-12 ay sonra da 3. doz vuruluyor.
Bağışıklığın sürdürülebilmesi için 5-10 yılda bir de tek doz aşı uygulanması gerekiyor

canmm ben gecen sene vuruldugum ıcın drum tek doz yapılmasını onerdı... o yuzden olmucamm... 6 ay sonra olucan dedıler bana bu yuzden... eger olduysan yakın zamanda druna sole o sana soyler...
Anladim canim tamam ben en son cocukken olmustum sanirim kuzu kuzu gidip yaptircam 3 dozu yani
dr mla konustum ikna etti beni yaptirdim canim yazmistim ama gormemissin o gun iki ayri dr a iki kez muayene oldum

Himm gormemisim evet) iyi bakalim. Ben yaptrmadigim icin bisey diyemicem sonuclarina. 3luyu de yaptrmadim. Ayrintiliyi bekliyorum heycanla

en tecrubeli bilgisi taze olan annis sensin sana soruoz tatlim himm ikinci asi bir ay sonra degil mi ben yanlis bilioda olabilirim

evet cnm ole zaten ılk gıttıgınde senın kılona tansıyonuna bakılıyo bıde bebişinin kalbını dınletıyolar sana... daha sonra aşı kartı verıyolar sanırım... ordakı yazılana gore gelıyosun.. hatta 24. haftada şeker yuklemesı olcagını soluyolar hastanede yaptırmadıysan oradada yaptırabılıyosun... benden aş karnına kan istedıler bir sabah gidip onu vercem drlarla akraba gıbı olduk valla... bu arada saglık ocagında sıra beklemene gerek yok hamıle oldugun ıcın oncelıklısın... kapısını çalıp nufusunu bırakıyosun o senı alıyo hemen ben oyle yapıyorum...

canım benim Rabbim inşallah nasip etmiştir.. ama nolur az dur sakın eşine bile söyleme.. çünkü ignenin etkişsi olabiliyo ben yaşadım

ya noldu monbebeye başka topikte duyudm.. düşükmü olmuş anlamadım ki.. neden olmuş..degeri katlanıyordu..

ayy tatlimmm benim gittigim saglik ocaginda laboratuvar yok inanir misin güler misin ağlar misin tum tahlillerimi hast yaptircam artik allahtan yakin hast

ala ala alaaaaaa hayret ıyı hadı şanslıymışınn..... o zaman.. ya uzak olaydıııı...

doğru canım allah yardımcısı olsun ne diyelim
Aminnn

ya noldu monbebeye başka topikte duyudm.. düşükmü olmuş anlamadım ki.. neden olmuş..degeri katlanıyordu..
Bilmiyorum canım ya, diğer topiğe geldi ve "yine bitti, hamileliğim yine sonlandı" diye yazdı ve gitti:26: Değeri katlanmıştı aslında, bugün de kontrolu vardı ama anlamadım, başka açıklama yapmadı

canim ikili testi ozel bi hast bilmedigim bi dr yapti kendi dr m gormedi daha... Yapan dr temiz hersey yolunda demis esime

canm bende yaptırdıgım zaman ınternetten okumuştum belli degerler var kucuk yada buyuk dıye adlandırılıyor ınternette arattıgın zaman ıkılı testın sonucu nasıl anlaşılr dıe çıkması lazım ben ınternetten bakmıştım dra gostermeden once normal cıktıgını anlayabıldım drda evet hersy yolunda hıc problemı yok dedgınde ıcım bı kere daha rahatladı... hatta ıkılı testte sorun yoksa cogu dr 3luyu 4luyu gerek gormuyo benımkıde gerek yok demıstı bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…