dr mla konustum ikna etti beni yaptirdim canim yazmistim ama gormemissin o gun iki ayri dr a iki kez muayene oldum
inşallah cnmmm... hangı tarafın agrıyosa o tarafın ustune yat kapat gozlerını uyu bıraz... uyanınca geçiyo genelde ben ole yapıyorum ama bu son agrıda tepem çıkıyodu agrıdan halıyle tepe üstü yatamadım
doğru canım allah yardımcısı olsun ne diyelim
Anladim canim tamamcanmm ben gecen sene vuruldugum ıcın drum tek doz yapılmasını onerdı... o yuzden olmucamm... 6 ay sonra olucan dedıler bana bu yuzden... eger olduysan yakın zamanda druna sole o sana soyler...
dr mla konustum ikna etti beni yaptirdim canim yazmistim ama gormemissin o gun iki ayri dr a iki kez muayene oldum
en tecrubeli bilgisi taze olan annis sensin sana soruoz tatlimhimm ikinci asi bir ay sonra degil mi ben yanlis bilioda olabilirim
11 ocakta çatlatma iğnesi oldum bu gün yani aaz önce evdeki testlerden yaptım ilk 1 dk bişey çıkmadı 5 dk dolmadan bide baktım silik ama uzaktan bile farkedilen çizgileri gördm kısçem iğnenin etkisinden deyildir demi şimdi ağlıyorum işallah doğrudur
yardım edin
Selam kızlarrr, bizden habersiz başka biyerde mi toplaşıp konuşuyorsunuz siz yaa? nerdesiniz hu huuuuuuuuuu
Bu arada monbebişime üzüldüm, çok geçmiş olsun kuzucumAllahım en yakın zamanda acını unuttursun inşallah...
bu ateslenmelerden sonra korkuom kuzum ben o yuzden yaptiriyim tum testleri diyorum.... Ayy ayrintiliyada az kaldi ins dimi
Kizlar birde ikili testimin sonucu yeni gecti elime bunda neye bakicaz hic bisey anlayamadım ben:44::44::44::44:
ayy tatlimmm benim gittigim saglik ocaginda laboratuvar yok inanir misin
bu ateslenmelerden sonra korkuom kuzum ben o yuzden yaptiriyim tum testleri diyorum.... Ayy ayrintiliyada az kaldi ins dimi
canim ikili testi ozel bi hast bilmedigim bi dr yapti kendi dr m gormedi daha... Yapan dr temiz hersey yolunda demis esime
ayy tatlimmm benim gittigim saglik ocaginda laboratuvar yok inanir misingüler misin ağlar misin tum tahlillerimi hast yaptircam artik allahtan yakin hast
Aminnndoğru canım allah yardımcısı olsun ne diyelim
Bilmiyorum canım ya, diğer topiğe geldi ve "yine bitti, hamileliğim yine sonlandı" diye yazdı ve gitti:26: Değeri katlanmıştı aslında, bugün de kontrolu vardı ama anlamadım, başka açıklama yapmadıya noldu monbebeyebaşka topikte duyudm.. düşükmü olmuş anlamadım ki.. neden olmuş..degeri katlanıyordu..
dortlu testle ayrintili ultrason farkli seyler dimi :44: ayy dört boyutlu görmek çok güzel ya dr bana dört boyutlu gosterdii hersey net belli
elamın listeside güzell olmuşşşş.... hadi bakalım hayırlısı olsuuunnnnnnn... liste hamişşş dolsuuuuuuuuuuuuuunnnnn
Aminnn allah sagikli hamilelik yasatsin hepimizecanımm beniimm yaaaa monbebişş geçmiş olsuuunnn allah sabır versiiinnn....
sagol tatlisimmm sen neler yapiin
canim ikili testi ozel bi hast bilmedigim bi dr yapti kendi dr m gormedi daha... Yapan dr temiz hersey yolunda demis esime
amannn valla milletin isi is her gittigimde ne hasta oluyo ne bisey kimse yok saglik ocaginda surekli yatistalar dr hemsire... Ebede yok galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?