Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amannn valla milletin isi is her gittigimde ne hasta oluyo ne bisey kimse yok saglik ocaginda surekli yatistalar dr hemsire... Ebede yok galiba...

neresi sizin orası merak ettım ben ızmırde oturuyorum.. burdakı saglık ocagında her drun yanında 1 ebe (hemşire) var... ve panosundada hamıleler oncelıklıdır dıe koca koca yazmıslar.. benım drumla ebem çok ıyıler izmire geldıgımden berı degısmedı aynı 2sıde cok ıyıler...

oyy kiyamammm saaa beenn guzummmmmm...

cnm senı cok merk ettm hatta hcranı gren varmı fln ddm kv hstymıs gcms olsun allh sfasını versn hamılelerı sldı uzuldum demssın ama sılmedım lısteyı yapamadgm ıcın sılıp tekrar lıste yaptım fark etmedınız mı bn szı nden sıleym kı bze morel oluyosunuz

hadi ya neyse moralini toplasın gelir inşallah..

cnm benim geçmiş olsun kendine dikkat et tatli annişşş

selam tatlım, monbebişim yine düşük yapmış

merhaba canım, hoşgeldin

çok geçmişler olsun hicranım sana da, kv de

ayy çok üzüldüm ya rabbim bi daha yaşatmasın bu acı işallahh

canım benim Rabbim inşallah nasip etmiştir.. ama nolur az dur sakın eşine bile söyleme.. çünkü ignenin etkişsi olabiliyo ben yaşadım

hayır eşime söylemiycem cuma günü tekrarlıycam testi cnm varsa zaten süpriz yapacağim koçişime işallah vardır ya içim öyle bir garip ki cnm sen kaçıncı günü yaptın testi:26:

ben konyada ilcedeyim canim acaba baska saglik ocagina mi aldirsam kaydimi yaa

eger dusunuyosan once bır arastır derım mesela ben aslında başka yere taşındım... aldırmadım kaydımı memmnun kaldıgım ıcın daha once oturdugum yere hala gıdıyorum...

hadi ya neyse moralini toplasın gelir inşallah..
inşallah çabucak toparlar...

Aminn, kimseye yaşatmasın Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…