dortlu testle ayrintili ultrason farkli seyler dimi :44: ayy dört boyutlu görmek çok güzel ya dr bana dört boyutlu gosterdii hersey net belli
oyy kiyamammm saaa beenn
dr normal demiş benim de icim rahat canim da insan.merak ediyo bu ne su ne die
oyy kiyamammm saaa beennguzummmmmm...
amannn valla milletin isi is her gittigimde ne hasta oluyo ne bisey kimse yok saglik ocaginda surekli yatistalar dr hemsire... Ebede yok galiba...
oyy kiyamammm saaa beennguzummmmmm...
unutmustur denizcim. Tum hamislerde yoktu bende uzuldum dun yazmis
Aminnn
Bilmiyorum canım ya, diğer topiğe geldi ve "yine bitti, hamileliğim yine sonlandı" diye yazdı ve gitti:26: Değeri katlanmıştı aslında, bugün de kontrolu vardı ama anlamadım, başka açıklama yapmadı
dr normal demiş benim de icim rahat canim da insan.merak ediyo bu ne su ne diearastira arastira jinekolog olcaz
ben konyada ilcedeyim canim acaba baska saglik ocagina mi aldirsam kaydimi yaa
Mrb canlarim dun hamisler listeden atildigi icin uzulmustum ve onun için yazmamistim... Ela tekrar yazmis listeye...
Neyse ben fena gribim cmt sabah kv rahatsizlandi benim eve yakin hast getirdiler hepimiz yanindaydik bilincini kaybetmis konusamadi hic birimizi tanimadi damar yolu actirmadi tansiyon kalp grafisi tomografi hic bisey yaptirmadi bagira bagira hast ayaga kaldirdi burdan konya merkeze sevk ettiler ambulansla arkadan bizde gittik serum ustune serum taktilar geceyi orda gecirdik oturacak sandalye bile yoktu perisan oldum oralarda ... Birde ben hastalandim atesim cikti iki sise serumda bana taktilar falan pazar oglen ciktik kvlere gittik ordada atesim cikti tekrar acile geldim 39derece atesle eve gonderdi bisey yapmadi dun tum gun yattim bugun biraz iyiyim sukur iki gun agladim bebegime bisey olur die hala korkuom ya rabbim korusun
selam tatlım, monbebişim yine düşük yapmış
merhaba canım, hoşgeldin
çok geçmişler olsun hicranım sana da, kv de
canım benim Rabbim inşallah nasip etmiştir.. ama nolur az dur sakın eşine bile söyleme.. çünkü ignenin etkişsi olabiliyoben yaşadım
Kızlarrr ben kacıyorum islerimm varr öpüyorummm
anladim elam sonradan.... Sagol canim
ben konyada ilcedeyim canim acaba baska saglik ocagina mi aldirsam kaydimi yaa
cogu dr dan daha iyi daha anlayisli oluruz heee
cogu dr dan daha iyi daha anlayisli oluruz heee
sagol canimmmmmmmm
inşallah çabucak toparlar...hadi yaneyse moralini toplasın gelir inşallah..
Aminn, kimseye yaşatmasın Rabbimcnm benim geçmiş olsun kendine dikkat et tatli annişşş
ayy çok üzüldüm ya rabbim bi daha yaşatmasın bu acı işallahh
hayır eşime söylemiycem cuma günü tekrarlıycam testi cnm varsa zaten süpriz yapacağim koçişime işallah vardır ya içim öyle bir garip ki cnm sen kaçıncı günü yaptın testi:26:
evime yakin bi tane daha saglik ocagi varda ordaki dr iyi degil diye duydum ben tekrar arastirayim dr degistiyse oraya aldirayim bebek oluncada sik sik gidicez cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?