- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
hatırlarsın belki 6 ocakta pkolu olduğumu öğrendim ağlamaktan öldüm sonra kendime geldim namaz kılmaya başladım 7 gün oruç tuttum hamileysem 41 ayetel kürsi okuycam dedim hamile olduğumu öğrendim 15 gün kvlerde kaldım eve gidince okurum dedim 3 gün boyunca sağ gözüm çok kötü ağrıdı abdestimi aldım 41 ayetel kürsiyi okudum 1 saat sonra geçti gözümün ağrısı tatlım bide benim rahmimin arkaya dönük olduğunu söyledi dr ilişki olduktan sonra 30 dk yat dedi totonun altına yastık koy dedi yaptım hatta denize dedimki bu ay izin vericem gol atsın koçiş dedim gerçekten gol attı bak sende dr git ilk ay antiboyitik kullan sonraki ay serpophone versin çatlatma iğnesi versin yumoş takibi yaptır cnm bide alttan baksın alttan bakınca kit varsa görülüyor cnm bence bunları yap bide çok duaet duanı şu şelde yap peygamberlerimizi araya alarak dua et öyle iste rabbimde verecektir rabbim işallahh
Dedikleerinin hepsini yazdm bebegimmmmm insallah ne zmn baslaym adetim geldikten sonra dediklerini uygulaym bebgm cook tskleer kafam allak bullak ya zayflamaayada cok takmıs durumdaym rabbm yolumu ciZsin insallah