Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benımde 6 ekım ama dayanamıyorum beklemeye yauvv yıne olmazsa dıye moralım bozuluyo 3.ay olcak (

Yok artik yaa niye bozulacak ki hersey naspi değilmi bu ayda olursak adet bi ay daha yaklasmis olacagiz 3ay uzun bir zaman degil bu ayda olmazsa 7.ayim olacak ve burda 16 aydir sabırla bekleyenler var ve inanılmaz umutlular yapma lutfen kendini uzmekten baskaa hicbir sey olmaz bukadar cok takarsan

selammm kızlar şimdi aktardan geldimm valla n var n yok hep aldım adam soracak diye üç buçuk attım :124: hazır mik mik de yokken sipoşları yum yumları beslemem lazım

Selam cnm.
Bebek calismalarina devam ediyoruz arada sarkilar besteliyoruz onceki sayfalarda gorebilirsinn cok guzeller:)))

bende devam ediyorummmm :))) çörek otunu pek yiyemiyorum öyle arada bi napim :)))))) ovulasyon testininde yapmıyorum zaten bu ay pek bi rahatım bende anlam veremiyom kendime :))))

Iyi canım takılıyoruz nezaman hafiflicek islerjn ozletme ara ara gel

bu ara işler yoğun bide akşmlarıda misafirler faln geliyor biz gidiyoruz cok yoğundum ama bu saattenm sonra hafifler artık sanırsamm çünkü yumoş günlerim geliyoooooo misafir kabul etmiyommm hahaha D

selammm kızlar şimdi aktardan geldimm valla n var n yok hep aldım adam soracak diye üç buçuk attım :124: hazır mik mik de yokken sipoşları yum yumları beslemem lazım

canım yaaaa anlıyorum seni D bbende bu ay çörek otu yaptım ama gel gör ki yiyemiyommm tadı cok kötüüü ((

bu ara işler yoğun bide akşmlarıda misafirler faln geliyor biz gidiyoruz cok yoğundum ama bu saattenm sonra hafifler artık sanırsamm çünkü yumoş günlerim geliyoooooo misafir kabul etmiyommm hahaha D

Mikmike konsantre olmak için dimi seni seni:)) bencede kiz kabul etme

Neler neler aldin bakalım

evde keçiboynuzu incir tarçın bitmişti birde taze kahve çektirdim onları aldım zaten ev aktara döndü her çeşit ot mevcut sipoşlara keçiboynuzu kahve.. kaju fındık ceviz bal harmanlıycam hem kocişe hem kendime yum yumlara çörek otu bal tarçın bir de bol bol dua allah ın izniyle gelsin minnaklar :124:

Bende baktim digwr topikleri ya hep hamilelik belirtileri insan geriliyo bu topikte ins hic konusulmaz konuşulursa ben bisure girmem bastan söyleyeyim :))

aynen ben de öyle. ama bana ister istemez konuşulur gibi geliyor... öyle bir durumda ben de uzak duracağım malesef .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…