slm kızlarrr yokmu bugun hamılelıgını ogrenen ayy ne zormus beklemek offfff
benımde 6 ekım ama dayanamıyorum beklemeye yauvv yıne olmazsa dıye moralım bozuluyo 3.ay olcak (
selammmmmmmmmmm kızlar :) uzun zamndır giremedim işlerimin yoğunluğundan nasılsınız ????
Sen yasiyonmu yaw nerdesin kac saattir(
selammmmmmmmmmm kızlar :) uzun zamndır giremedim işlerimin yoğunluğundan nasılsınız ????
Selam cnm.
Bebek calismalarina devam ediyoruz arada sarkilar besteliyoruz onceki sayfalarda gorebilirsinn cok guzeller:)))
beni unuttunuz gibi sanki....
selammm kızlar şimdi aktardan geldimm valla n var n yok hep aldımadam soracak diye üç buçuk attım :124: hazır mik mik de yokken sipoşları yum yumları beslemem lazım
beni unuttunuz gibi sanki....
Iyi canım takılıyoruz nezaman hafiflicek islerjn ozletme ara ara gel
Iyi canım takılıyoruz nezaman hafiflicek islerjn ozletme ara ara gel
öyle diğer topiklere falan bakıyordum canım.. ama sarmadı
selammm kızlar şimdi aktardan geldimm valla n var n yok hep aldımadam soracak diye üç buçuk attım :124: hazır mik mik de yokken sipoşları yum yumları beslemem lazım
bu ara işler yoğun bide akşmlarıda misafirler faln geliyor biz gidiyoruz cok yoğundum ama bu saattenm sonra hafifler artık sanırsamm çünkü yumoş günlerim geliyoooooo misafir kabul etmiyommm hahahaD
Neler neler aldin bakalım
beni unuttunuz gibi sanki....[/QUOTEvalla bebeğim bende aynı şeyi düşünmeye başladım
Bende baktim digwr topikleri ya hep hamilelik belirtileri insan geriliyo bu topikte ins hic konusulmaz konuşulursa ben bisure girmem bastan söyleyeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?