Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gamzeee sen Denizlilisin dimi :) benim kocişkomişkomişkom daaa Denizlili ne tatlı insanlarsınız siz öyle yaaaa bayılıyom insanlarına D
Evt canım denizldeyim ovunmeyipek sevmem ama mütevazı de olamayacagim cok iyilerdir cok tatlilardir cok nese dolulardir ooo sayamadigim bi cok sey kendimden biliyorum Allahim ben bi harikayim :)))

Ooo siz mikmik icin gunasiriyi bekleyemezsiniz bukadar enerjiden sonra )

Evt canım denizldeyim ovunmeyipek sevmem ama mütevazı de olamayacagim cok iyilerdir cok tatlilardir cok nese dolulardir ooo sayamadigim bi cok sey kendimden biliyorum Allahim ben bi harikayim :)))

biliyom zaten kız kocamdan ben ankaralıyım denizli horozu ile evlenmek varmış nasibimizde hahahaha DD

bende sivaslıyım ama maraşta ikame ediyorum bizde tatlıyızdır kızlar ....:119::119::131::131::130::130:

Bebeğim bende hic kopmak istemem sizlerden ama bu hamilelik belirtileri benim psikolojimi bozuyo kendimi hamile hibi hissediyorum ciddi anlamda)

Biliyorum canım bende geçen ay kendimi çok dinledim. Bütün belirtiler vardı. Bide daha önce hamilelik yaşadım ya biliyorum da belirtileri. Kesin hamileyim dedim. Kırmızılar gelince resmen yıkıldım. O yüzden o hatayı bi daha yapmam. Hem bu topikte tek belirtimiz bat ın geçmesi olsun. Geçtikten sonra bakarız test falan kızlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…