canım yaaaa anlıyorum seniD bbende bu ay çörek otu yaptım ama gel gör ki yiyemiyommm tadı cok kötüüü ((
Evt canım denizldeyim ovunmeyipek sevmem ama mütevazı de olamayacagim cok iyilerdir cok tatlilardir cok nese dolulardir ooo sayamadigim bi cok sey kendimden biliyorum Allahim ben bi harikayim :)))gamzeee sen Denizlilisin dimi :) benim kocişkomişkomişkom daaa Denizlili ne tatlı insanlarsınız siz öyle yaaaa bayılıyom insanlarınaD
Seni unutmak mümkünmu ya sen nereye kayboldun bakam
evde keçiboynuzu incir tarçın bitmişti birde taze kahve çektirdim onları aldım zaten ev aktara döndü her çeşit ot mevcutsipoşlara keçiboynuzu kahve.. kaju fındık ceviz bal harmanlıycam hem kocişe hem kendime yum yumlara çörek otu bal tarçın bir de bol bol dua allah ın izniyle gelsin minnaklar :124:
aynen ben de öyle. ama bana ister istemez konuşulur gibi geliyor... öyle bir durumda ben de uzak duracağım malesef .......
Evt canım denizldeyim ovunmeyipek sevmem ama mütevazı de olamayacagim cok iyilerdir cok tatlilardir cok nese dolulardir ooo sayamadigim bi cok sey kendimden biliyorum Allahim ben bi harikayim :)))
Evt canım denizldeyim ovunmeyipek sevmem ama mütevazı de olamayacagim cok iyilerdir cok tatlilardir cok nese dolulardir ooo sayamadigim bi cok sey kendimden biliyorum Allahim ben bi harikayim :)))
slm kızlar benide listeye eklermisiniz
biliyom zaten kız kocamdanben ankaralıyım denizli horozu ile evlenmek varmış nasibimizde hahahaha DD
bende sivaslıyım ama maraşta ikame ediyorumbizde tatlıyızdır kızlar ....:119::119::131::131::130::130:
Ooo siz mikmik icin gunasiriyi bekleyemezsiniz bukadar enerjiden sonra)
Ay konuşmayız belirti falan kızlar uzak kalmayın siz burdan :)
Ay konuşmayız belirti falan kızlar uzak kalmayın siz burdan :)
bende sivaslıyım ama maraşta ikame ediyorumbizde tatlıyızdır kızlar ....:119::119::131::131::130::130:
valla o kadar enerji nasıl atıcaz mik mik de yok :85: :86:
Bebeğim bende hic kopmak istemem sizlerden ama bu hamilelik belirtileri benim psikolojimi bozuyo kendimi hamile hibi hissediyorum ciddi anlamda)
kızzz bende sivaslıyımm hee valla hemde çok tatlıyızdır
ankaralılar daha tatlı bi kereeee hıhhhhhhhhDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?