- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
sen napıyosun cnm? dün gece tesbih çekiyodum yatakta öyle uyuyakalmışım ama bugün çok rahattım içim pek bi ferahlamıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben arkasından topladıkça ses çıkarmadıkça daha beter oldu canım uyarmaya başladım yavaş yavaş ama anlamıyo tertibi düzeni çok sewer ama sorsanız eline hiç birşey alıpta koymaz bide tesr cvp vermesi beni delirtti iyicee
dövecem onu dövmek istiyorum ağzını burnunu kırmak istiyorum
ewet tatlım adım dilek eşimin adı özgür çok saol bitanemm![]()
canımm benımm ilk once sıze sonra butun cıftlere ettım dua Allah kabul etsınnn ınsallahhh ne demek canımmm
sen napıyosun cnm? dün gece tesbih çekiyodum yatakta öyle uyuyakalmışım ama bugün çok rahattım içim pek bi ferahlamıştı.
bitanem benim iyi ki warsınızzzzzzz![]()
saminin üç beş günlük dünyada kafamı takmam aşka şarkısını dinliyorum açtım seside öküz duysunnn![]()
kuzum çıkmak zorunda kaldim az önce kusura bakma
canımmm benımmm sendeee ıyı kı varsınn. ıyıkı varsınız gercektenn uzuntulu ve mutlu anlarımızda konusuyoruz dertlesıyoruz Allah hepınızden razıı olsunn
yok kuzum benım onemlı degıl. gıdıcek msınız canım kvkuzum çıkmak zorunda kaldim az önce kusura bakma
kesinlikle canım herşeyde soluğu ilk burda alıyoruz bu çok güzel bişey inadı tuttu benimkinin o da kızdı neye kızdıysa gelmedi yanıma bile![]()
ne yapayım canım bende bı yandan camasır katlıyorum bı yandan burdayımm :))). Allah kabul etsın canımm benım inş hep boyle ferah olurr canımm benımm
ben ilk zamanlar çatır çatır kavga ederdim eşimle, o sussa ben susmazdım. o bir tane diyosa ben 10 tane derdim. baktım olmuyo bu şekilde, kırıyoruz birbirimizi, kırıldıkça da aramıza mesafe giriyor. şimdi azıcık tartışmaya başlasak hiç konuşmuyorum, odama girip kapıyı kapatıyorum öfkem geçene kadar müzik dinliyorum, kitap okuyorum, birini arayıp başka şeylerden bahsediyorum. eşim de sakinleşiyor bu arada tabi, sonra geliyor yanıma sakince konuşup çözüyoruz bi bakıyosun kedi gibi birbirimize sırnaşıyoruz kavga edecekken. beni çok öfkelendiren bişi yaptığı zaman da direkt söylemiyorum ona, derin derin nefes alıp sakinleşmeye çalışıyorum sonra hayatım bunu şöyle yapsan daha güzel olmaz mı diyorum. haklısın diyip düzeltiyo bazen de yok böyle kalsa diyo o zaman da üstelemiyorum olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum onu da. azıcık görmezden gelerek oluyo aslında bişiler...
gitmiyoruz canım izinli değilmiş eşim hafta sonu gideriz
tembelleştim ben iyice bu ara :) dizi izlerken reklam arasında toz alan, bi yerleri düzelten ben şimdi hiiççççç yormuyorum kendimi :) benim de çamaşırım var katlanacak cnm, benimkilere de bi el atsan :))))))
gitmiyoruz canım izinli değilmiş eşim hafta sonu gideriz
yok kuzum benım onemlı degıl. gıdıcek msınız canım kv
ahh canımm benımm. bıraz sakınlessın bakalım. ama bıseyler ye canım ya ac durmaa
o da aç içim rahat etmiyo o yemeğince bende yiyemem kii![]()
hayirlara vesile olur ins bu ağrılar canım ya
hayirlara vesile olur ins bu ağrılar canım ya