• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok şükür biz de iyiyiz teyzesi. büyüyo işte minişim. özledim sizi yaaa...sen napıyosun görüşmeyeli? test falan yaptırdınız mı?

Yok canım ya.Yumurtlama dönemi yeni bitti benim.Pek dikkat etmiyorum artık.Gelmiyor zaten.Küstüm ben ona.
Tüpe kilitliycem onu cezalı....

Yok canım ya.Yumurtlama dönemi yeni bitti benim.Pek dikkat etmiyorum artık.Gelmiyor zaten.Küstüm ben ona.
Tüpe kilitliycem onu cezalı....

önemsemediğin anda geliyor zaten bebek genelde. stresli bi süreçti sizin için o da bunalmıştır. hayırlısı olsun ama bana sen kendiliğinden hamile kalacaksın gibi geliyor nedense...

kızzlarrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16:
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuummm lilimmmmmm :16::16::16:
günaydın canımm :16:
selam hanımlar nasılsınız...aaa kimseler yok önceden buralar bölemiydi_???:30::30::30:
zeycanım böyle oldu :50: iyiyim kuzum cok şükür sen naısslın bebişin nasıl :16::16:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız napıyosunuz görüşmeyeli?

canımmmmmmm cok şükürrrr sen nasılsın paşan nasıl :16::16:

zeycanım böyle oldu :50: iyiyim kuzum cok şükür sen naısslın bebişin nasıl :16::16:

iyiyiz cnm şükürler olsun. son 3 aya girdik ya ağrılar arttı biraz işte. sen napıyosun? klomene devam sanırım. takip etmeye çalışıyorum arada ama giremiyorum nete her zaman

iyiyiz cnm şükürler olsun. son 3 aya girdik ya ağrılar arttı biraz işte. sen napıyosun? klomene devam sanırım. takip etmeye çalışıyorum arada ama giremiyorum nete her zaman

oyyyy mşallahhh sizee :nazar: göbüş kocaman olmuştur paşadan desenee :16::16: dikkat et bol bol dinlen canımmm.aynen canım ben kırmızıları gördüm bu ay tekrardan klomene devam edecek sanırsam hayırlısı duaalrını eksik etme canımmm :14::14:

oyyyy mşallahhh sizee :nazar: göbüş kocaman olmuştur paşadan desenee :16::16: dikkat et bol bol dinlen canımmm.aynen canım ben kırmızıları gördüm bu ay tekrardan klomene devam edecek sanırsam hayırlısı duaalrını eksik etme canımmm :14::14:

dua ediyorum cnm hem de çok. Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu. İsteyen herkes en tez zamanda göbişinde minik bi kelebek görür inşallah. Teyzesi büyüdü ogluşum. Beklenen doğum tarihine az kaldı. Bol bol dua et cnm, çok da stres yapma...En güzel şeyler beklemekten vazgeçtiğin anda geliyor biliyosun...

dua ediyorum cnm hem de çok. Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu. İsteyen herkes en tez zamanda göbişinde minik bi kelebek görür inşallah. Teyzesi büyüdü ogluşum. Beklenen doğum tarihine az kaldı. Bol bol dua et cnm, çok da stres yapma...En güzel şeyler beklemekten vazgeçtiğin anda geliyor biliyosun...

Rabbimm sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin tatlı bebişin canımm inş :nazar::nazar::nazar::nazar: :16: öyle canım haklısınnn en güzel şeyler hep sürpriz olarak gelenlerdir...ediyorum canımm hep ediyorum ama her ay omuzlarım biraz daha yere doğru çöküyor her defasında dibe vuruyorum ama tekrardan ayağa kalkmak zorundayım bunu biliyorum :14::14: umutlarım ve inancım beni ayakta tutuyor :16::16: inş en kısa zamanda kavuşuruz sağlıklı hayırlı yavrularımıza inşşş:16::16:

slmlar nasılsınız bakalım...

günaydın cnm...iyidir senden nbr?

Rabbimm sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin tatlı bebişin canımm inş :nazar::nazar::nazar::nazar: :16: öyle canım haklısınnn en güzel şeyler hep sürpriz olarak gelenlerdir...ediyorum canımm hep ediyorum ama her ay omuzlarım biraz daha yere doğru çöküyor her defasında dibe vuruyorum ama tekrardan ayağa kalkmak zorundayım bunu biliyorum :14::14: umutlarım ve inancım beni ayakta tutuyor :16::16: inş en kısa zamanda kavuşuruz sağlıklı hayırlı yavrularımıza inşşş:16::16:

bence omuzların hiç çökmesin aksine hep güçlü ol. evrene pozitif mesaj gönder :) benim sloganım buydu :) hep olacak de, secret'ı okudun mu bilmiyorum ama orda yazıyodu 'eger sabah evden bugün başıma kötü bişi gelecek diye çıkarsan ve sürekli bunu düşünürsen o gün gerçekten başına bişi geliyo'. demek ki napıyoruzzzzzz evrene hep pozitif mesaj gönderiyoruz :)

önemsemediğin anda geliyor zaten bebek genelde. stresli bi süreçti sizin için o da bunalmıştır. hayırlısı olsun ama bana sen kendiliğinden hamile kalacaksın gibi geliyor nedense...

AYYYYY İnşallah bebeğim ağzından bal damlıyor bal.Ben de dua ediyorum. Rabbim dilerse verir.

Günaydın tatlım.Nasılsın.Nasıl gidiyor???

günaydın cnm...iyidir senden nbr?

bence omuzların hiç çökmesin aksine hep güçlü ol. evrene pozitif mesaj gönder :) benim sloganım buydu :) hep olacak de, secret'ı okudun mu bilmiyorum ama orda yazıyodu 'eger sabah evden bugün başıma kötü bişi gelecek diye çıkarsan ve sürekli bunu düşünürsen o gün gerçekten başına bişi geliyo'. demek ki napıyoruzzzzzz evrene hep pozitif mesaj gönderiyoruz :)

cok sağol canımmmmmmmmm : iyiki varsınız:16::16::16: evet pozitif olmam gerekiyor olcak eninde sonunuda kaçışı yok bebişinnnn :1::1::1:

Ay canım ya Allah sağlık sıhhat versin.. Çok çok geçmiş olsun.. İnşallah ameliyatın çok güzel geçer de sağlığına kavuşursun.. İnşallah sonrasında bebeğine de kavuşursun.. Az ama :( 11 tane okudum. Zamanım oldukça devam ederim inşallah.. Allah yardımcınız olsun canım...

Geçmiş olsun canım.. İnşallah tedaviye gerek kalmadan geliverir bebişiniz.. Daha çok gençsin, bir sorun da yokmuş sanırım.. Umutsuzluğa kapılma canım.. İnşallah Allah'ım sana da bizlere de isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin.. İnşallah çok beklemeyiz.. Kafa şişirmek ne demek ;) Yaz tabii :* :54:

Allah'a şükür.. :* HAdi geçmiş olsun :) :16:

Allah gönlüne göre versiinnn.. Bir an önce bebişine kavuştursun sağlıkla inşallaahhh.. Cümlemize inşallahh.. Herkes için dua ediyorum..

geçmiş olsun canım Allah gönlümüzce hayırlı olanı nasip etsin 30 tane okudum canım

Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...

:nazar::72::87::16::16:haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz :16::16::nazar::72::87:

:16:elaaaam............................7 nısan:16:
:16:lılıtıy................................. ara verdı:6:
:16:rose3507............................aralıkta tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle:16:
:16:seremcem..........................asılama yapılcak:94:
:16:Kımyacı43...........................5 mart:16:
:16:xlxl....................................ara verdı:6:
:16: ıncı86................................23 mart:16:
:16:mılanour.............................30 mart:16:
:16:tombık...............................HAMILE:49::nazar:
:16:gamze20.............................HAMILE:49::nazar:
:16:denızasker...........................HAMILE:49::nazar:
:16:havva63..............................HAMILE:49::nazar:
:16:msa84.................................HAMILE:49::nazar:.....KIZ......:108:
:16:brlj......................................HAMILE:49::nazar:.....ERKEK..:55:
:16:lorenaaa...............................HAMILE:49::nazar:.....ERKEK..:55:
:16:sercem89.............................HAMILE:49::nazar:
:16:nutez...................................HAMILE:49::nazar:
:16:menas123456.......................HAMILE:49::nazar:......ERKEK..:55:
:16:Mınıkbebişim.........................HAMILE:49::nazar:......ERKEK..:55:......... DOGUKAN ARIN ımız gelıyor:55:
:16:sglbnt...................................HAMILE:49::nazar:......KIZ......:108:
:16:beykanneslı...........................HAMILE:49::nazar:.......ERKEK..:55:
:16:ebrulımavı.............................HAMILE:49::nazar:.......ERKEK..:55:
:16:esmersırıne............................HAMILE:49::nazar:.......ERKEK..:55:
:16:zeycan27...............................HAMILE:49::nazar:.......KIZ.......:108:
:16:hıcran4242............................HAMILE:49::nazar:
:16:selınay..................................HAMILE:49::nazar:........ERKEK..:55:
:16:Loyalsun...............................HAMILE:49::nazar:.........KIZ......:108:
:16:evlımutluu.............................HAMILE:49::nazar:........ERKEK..:55:
:16:handrake...............................HAMILE:49::nazar:
:16:pınarıma................................HAMILE:49::nazar:........KIZ.......:108:
:16:cımcımelek.............................HAMILE:49::nazar:........ERKEK..:55:

batım 6 nisan ekler misin

Back
X