- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.321
Kuzum mesajini gordum ama inan hic bi fikrim yok ama sen bu ay git bi progestron baktir bide rahimine baksinlar normal degil senin bu kanamalar.. İhmal etme.Yaaa zelisss bana cevap verseydin bari
Uzulme kuzum ya ilişkide zorlama oldu mu hic ondan da olabilir[/QUOTE]Üzülme kuzun="Hayaller_hayatlar, post: 47682770, member: 745575"]Ama pembemsi bisiydi. Ne bilim. Ilk kez oldu bu. Ya uzuldm smdi
Zorlama yoktu hatta cok da iyiydi. Ne bilim. Bnm yumurtlama erken oldu bnce. Dedm ya sana da. Adet uzun sürdü. Bittigi gunun ertesinde akintilar basladi. Erken dollenme olduysa acaba yerlesme olabilir mi diye dusundm bn.[/QUOTE]Uzulme kuzum ya ilişkide zorlama oldu mu hic ondan da olabilir
Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşaAllahSlm kızlar uzun zaman oldu girmeyeli babam rahatsizdi biliyorsunuz rahmet etti cok zor biliyormusunuz 15 gun oldu ama hala alisamadim onsuzluga
ZelGN tebrik ederim canim bu surecte sende mutlu haberi almissin hepinizi ozledim öpüyorum sizleri ve iki yegeni
Ins canim Allah razi olsunCanım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşaAllah
Sağol canim benim
Amin canim benimCanm basiniz sağolsun allah kalanlara uzun ömürler versin çok üzüldümRabbim sabrini versin
Basin sagolsun canım Allah sabır versınSağol canim benim
Canım insallah vardır
İnsallah vardır Canımbenim de geliyor sanırım kırmızılar felaket kasıklarım başım ve belim ağrıyor ama en çok başım ağrıyor
Canim eşim yok burda bi anneme bi kayinvalideme esya tasi canim cikti :) kizim tam.bir yere alisiyor diger tarafa geciyrm :) kaldim aralarda giremiyrm pek buyuklerin yaninda
İnsallah cnm ama doktorum bebek görünmüyor demişti Ağustos başı hormon testi yapilcak adetin ikinci günü de daha olmadım açıkçası hamilelikte ilgili en ufak bi şüphem bile yok yani sanmıyorum cnm ama inşaallah öyleyimdir ve öyleyizdir cnmgöğüs şişliği ve ağrısı hamilelik belirtsi olabilir. Benim en başta göğüslerimde şişlik ve ağrı hissetmiştim. İnşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?