Biz Bize Yeteriz...

Üzülme kuzun="Hayaller_hayatlar, post: 47682770, member: 745575"]Ama pembemsi bisiydi. Ne bilim. Ilk kez oldu bu. Ya uzuldm smdi[/QUOTE]
Uzulme kuzum ya ilişkide zorlama oldu mu hic ondan da olabilir

Üzülme kuzun="Hayaller_hayatlar, post: 47682770, member: 745575"]Ama pembemsi bisiydi. Ne bilim. Ilk kez oldu bu. Ya uzuldm smdi
Uzulme kuzum ya ilişkide zorlama oldu mu hic ondan da olabilir[/QUOTE]
Zorlama yoktu hatta cok da iyiydi. Ne bilim. Bnm yumurtlama erken oldu bnce. Dedm ya sana da. Adet uzun sürdü. Bittigi gunun ertesinde akintilar basladi. Erken dollenme olduysa acaba yerlesme olabilir mi diye dusundm bn.

Uzulme kuzum ya ilişkide zorlama oldu mu hic ondan da olabilir
Zorlama yoktu hatta cok da iyiydi. Ne bilim. Bnm yumurtlama erken oldu bnce. Dedm ya sana da. Adet uzun sürdü. Bittigi gunun ertesinde akintilar basladi. Erken dollenme olduysa acaba yerlesme olabilir mi diye dusundm bn.[/QUOTE]
Herşey olabilir canım ama benden tavsiye tatilde hiç düşünme bunları tadını çıkar ben öyle yaptım çok ta keyif aldım ama dönüşte bi doktora görün hemen

İnşallahoyHayaller_hayatlar, post: 47682845, member: 745575"]Uzulme kuzum ya ilişkide zorlama oldu mu hic ondan da olabilir[/QUOTE]
Zorlama yoktu hatta cok da iyiydi. Ne bilim. Bnm yumurtlama erken oldu bnce. Dedm ya sana da. Adet uzun sürdü. Bittigi gunun ertesinde akintilar basladi. Erken dollenme olduysa acaba yerlesme olabilir mi diye dusundm bn.[/QUOTE]
İnşallah oyledir canim

Ayyyy Allah rahmet eylesin basın sağolsun çok üzüldüm adına O Oykucan
Kızlar benim de adetim 4 gün geçti gogsum fena ağrıyo ve sis ama hamilelikten değil benim hep geciyo böyle en en fazla 7 gün:)

göğüs şişliği ve ağrısı hamilelik belirtsi olabilir. Benim en başta göğüslerimde şişlik ve ağrı hissetmiştim. İnşallah hamilesindir.

Canım insallah vardır brnimde bat 19 göğüslerde siş ve agrı var ama umutsuzum çünkü degerlendırmedım bu ay gerçekten cok rahat va sakınım en azından beklemıyorum batı kafam rahat

göğüs şişliği ve ağrısı hamilelik belirtsi olabilir. Benim en başta göğüslerimde şişlik ve ağrı hissetmiştim. İnşallah hamilesindir.
İnsallah cnm ama doktorum bebek görünmüyor demişti Ağustos başı hormon testi yapilcak adetin ikinci günü de daha olmadım açıkçası hamilelikte ilgili en ufak bi şüphem bile yok yani sanmıyorum cnm ama inşaallah öyleyimdir ve öyleyizdir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…