- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.561
Bazilari hamile olduğunu öğrenmeden önce hep boyle bir akintidan bahsediyordu canm bazi topiklerde ay hadi inş. Vardır biseylerKizlar benim cok acik sari bi akintim gelms. Ovulasyon akintisi gibi sivi ve yapiskan. Ne ki bu bilen var mi
Ne bilim sasirdim bende. Adet oncesi pek akinti olmazdi bendeBazilari hamile olduğunu öğrenmeden önce hep boyle bir akintidan bahsediyordu canm bazi topiklerde ay hadi inş. Vardır biseyler
Bende yoğun akinti olurdu öyle anlardim hastalanacagimi canm. Hamileliği öğrenmeden önce akintim yoktu galiba. Ama bir çok kişi kendini İslam hissediyor inan senin kadar heyecanliyim bende inş. OlmazSinNe bilim sasirdim bende. Adet oncesi pek akinti olmazdi bende
Evet o topigi gordum canim. Hamile oldugunu söylüyor sonunda. Ama benim oyle cok yogun degil akinti. Bide canim. Gobegim cok belirgin atiyo. Özellikle ust tarafiBende yoğun akinti olurdu öyle anlardim hastalanacagimi canm. Hamileliği öğrenmeden önce akintim yoktu galiba. Ama bir çok kişi kendini İslam hissediyor inan senin kadar heyecanliyim bende inş. OlmazSin
Valla ben senden çok umutluyum canim bu ayEvet o topigi gordum canim. Hamile oldugunu söylüyor sonunda. Ama benim oyle cok yogun degil akinti. Bide canim. Gobegim cok belirgin atiyo. Özellikle ust tarafi
Az once zil caldi. Ayaga kalktm aniden bi agri girdi kasigima. Insallah adet degldr yaValla ben senden çok umutluyum canim bu ay
Aha benim belirtimi anlattın kız. Hadi inşallah inşallah geliyor yeğen :)Az once zil caldi. Ayaga kalktm aniden bi agri girdi kasigima. Insallah adet degldr ya
Siskinligim var ama. adet gelcek gibiAha benim belirtimi anlattın kız. Hadi inşallah inşallah geliyor yeğen :)
Canim naptin? Umarim gelmemistirYarin sabah buraya adet oldum yazmak istemiyorum. Olmasin Allahim nolur olmasin
Bisi yok simdilik canimCanim naptin? Umarim gelmemistir
Bi karin agrisiyla uyandm bugun. Kesin geldi dedim. Ishal olmusum yine. Hic ishal yapicak bisi yemedm ki. Anlamadm. Smdi yine dumduz karnim. Agriyo hafiften. Ama ishalden sanirim. Akintm beyaz.Hadi bakalım inşallah olmaz gülüm
Sulu bi akıntı mı? Ben wc ye girince bile çok sıvı aktığını hissediyorumBi karin agrisiyla uyandm bugun. Kesin geldi dedim. Ishal olmusum yine. Hic ishal yapicak bisi yemedm ki. Anlamadm. Smdi yine dumduz karnim. Agriyo hafiften. Ama ishalden sanirim. Akintm beyaz.
Evet sulu. Ama cok fazla degil. Anlamadm ki yaSulu bi akıntı mı? Ben wc ye girince bile çok sıvı aktığını hissediyorum
Ayy hadi inş. Canm gelmezBisi yok simdilik canim
Dualarimiz hep beraber canimSlm kizlar dualarim sizlerle hamisler ins saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi rabbim darisini olmayanlara versn ins hayaller ve hayatlar ins hamilesindr sabirla bekle ins sonuc olumlu olur.ben bu hafta yumurtlama haftam ins tutar ben sogan suyu iciyorm esimde keciboynuzu ozu ve caksir suyu iciyor.ins bu ay olur banada dua edin olur muuuuu canlaarrrrr
Amiinn Ins canm rabbim aratmadan kimseye muhtac etmeden kendi eliyle versn insDualarimiz hep beraber canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?