- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.601
Aaaa kız kaç gündür ne anlatıyom benAaaa film mi çektirdin ablacm
Darisi bize olsn I ns seker.caksiri esin ac karnina mi tok mu iciyodu biz pek dikkat etmiyorz zaten zorla ictigi icin bunada sukur.Aynen canım ben 5. Gün sabah yaptım kopkoyu çıktı çok şaşırmıştım inanmamıştım ay çok garip bi.duygu ya yaşatan rabbime.hamd olsun
Okuyamadım hepsini ablam ya kusura bakmaAaaa kız kaç gündür ne anlatıyom ben
Aç karnına içiyodu canımDarisi bize olsn I ns seker.caksiri esin ac karnina mi tok mu iciyodu biz pek dikkat etmiyorz zaten zorla ictigi icin bunada sukur.
Amanin minnak anne bende burdaym demis.zor ama guzrl anilar canmKızlar bugün ilk defa kustumçok fenadm nerdeyse odada çıkarcaktm zor yetiştim
Yumuşatıcının kokusu çok ağır geldi ;(
Sabir canm I ns geci cek bugunler.rabbim sifa versn duzelecek I ns.Ben çok kötüyüm kızlar ikinci hapı nasıl kullancam bilmiyorum...
Mide bulantısı baş dönmesi ishal vücut güçsüzlügü sürekli uyku hali her yerim ağrıyor hiç halim yok sanki hamile gibi ah bu dostinex ne etkili bi hapmjs küçücük ama mahvetti beni niye iki taneçık bi sisede diyordum bundanmis meğer
Aynenn öyle ben burdaym dedi ama.fena dedi :) ağrı.sancı neyse de kusmak daha betermiş :) bunada elhamdülillahAmanin minnak anne bende burdaym demis.zor ama guzrl anilar canm
Ahh kıyamam ben sana bitanem ya.Ben çok kötüyüm kızlar ikinci hapı nasıl kullancam bilmiyorum...
Mide bulantısı baş dönmesi ishal vücut güçsüzlügü sürekli uyku hali her yerim ağrıyor hiç halim yok sanki hamile gibi ah bu dostinex ne etkili bi hapmjs küçücük ama mahvetti beni niye iki taneçık bi sisede diyordum bundanmis meğer
Bebis kendini belli etti☺Aynenn öyle ben burdaym dedi ama.fena dedi :) ağrı.sancı neyse de kusmak daha betermiş :) bunada elhamdülillah
Evet teyzesi ben burdayım diyo artık :)Bebis kendini belli etti☺
ugun temzlige baslicam. Cunartesi misafirim var. Yavas yavas yapayim dedm. Gelen giden yok. gece dus alip yatmistim. Cok usumusum gece Sabah bi agriyla uyandm. Eyvahh dedm geldi galiba baktm yok beyz akintiEvet teyzesi ben burdayım diyo artık :)
Sende durum ne kuzum.gelen giden :) dinlenebildin mi :)
Haha olur.öyle dur bakalım daha :) ben bırakıyodm kendimi.artık.tamam kesin geldi.diyodum kabullenerek.gidiyodum wcye bakıyodum şeffaf sulu bi.akıntı sadece. İnsan onu gördükçe.de daha çok ümitleniyo :)Cok korkuyorum tuvaletin gelince wcye gidemiyorm geri geri gidiyo ayaklarim
İnşallah mükafatını verecek Rabbim canım sabır et Rabbim şifa versinBen çok kötüyüm kızlar ikinci hapı nasıl kullancam bilmiyorum...
Bir gün mü oldu şimdi gecikme :) hadi bakalım inşaAllah bebiştir canım çok yorma kendiniCok korkuyorum tuvaletin gelince wcye gidemiyorm geri geri gidiyo ayaklarim
Yerim ben onu yaa Ahh bi doğsalar sağsalim inşaAllahEvet teyzesi ben burdayım diyo artık :)
Sende durum ne kuzum.gelen giden :) dinlenebildin mi :)
İnşallah ablam.ya inşallahYerim ben onu yaa Ahh bi doğsalar sağsalim inşaAllah
Evet canim bu 2. Gunum.Bir gün mü oldu şimdi gecikme :) hadi bakalım inşaAllah bebiştir canım çok yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?