Biz Bize Yeteriz...

zeliş adet döngün kaç gün canım
30 günde bir abla. Doktor değerin normal şuan hamile değilsin dedi. Bende normalde kaçla kaç arası oluyo dedm 1 ile 14 arası oluyo gebelikte 10 dan yüksek oluyo hamile değilsin dedi işte ama 10 dan yüksek olması gerekiyo diye biliyorum ben nasıl oluyo ben anlamadm doktor normal dedi acaba başka doktora da mı sorsam

aaa çok ilginç benimbildiğim hamile kalabilmek için 10 ve üstü olması lazım senin doktorun dediğine göre ben hamileydim geçen ay o zaman 12 li bi değer çıkmıştı ona bakılarak hamile ya da değilsin denemez ki başka bi doktora git bence canım

Ablacm işte 1-14 arası normalmiş fazlası hamilelik olablrmiş bi adet olaym eşimle ikmz baktırcaz hepsine 3. Günü diğer gününde de tekrar baktırcam progestana ben anlamadm moralm bozuldu ya bi ultrasonla bak bakalm durum ne dimi daha oturmadan normal değrrin bşey yok dedi gönderdi devlet diye mi böyle acaba

bence o doktorda iş yok başından savmış ben de devlete gidiyorum çokta memnunum herşeyi anlatıyor bana doktorum her sorumu açıklayarak cevaplıyor oğlumda özele gitmiştim bu kadar memnun değildim başka doktor seçeneği yok mu canım gittiğin hastanede çünkü hamile kalabilmek için değerinin 10 ve üstü olması lazım bu yumurtalıklarla ilgili bir test çünkü ayrıca 14 ve üstüde hamilelik var demek değil arkadaşımın 54 çıktı ama hamile değildi

Birazdan çıkacağım evden çok üzüldüm ya ben biliyorum yumurtlamıyorm ben galiba. Çok moralim bozuldu. Rabbim hayra çıkarsın inşallah
Yaaa canim moralini bozma Rabbim dermani olmayan dertler vermesin herşeyin bir çaresi vardir ilaçla falan yyükseltilbilecek şeyler bunlar kendini boyle bastan uzersen olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…