- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.461
ssonucu mutlaka göster doktoruna canım yumurta takibine alabilir seni ilaç falan yazarKızlar durum kötü galiba.
Pogestoron -- 7,28 yazıyor netten baktım. Düşük değil mi?? progestan mı kullanmam gerekecek?
Sorma yaa bnm kafa gitti iyice.progesteron değeri düşük yani kuzum hamile değil :) ayy Allah ım aklımız fikrimiz bebek oldu
21. gün normal bir döngüde çoktan çatlamış olması gerekiyordu canım o yüzden bu testi 21. gün yapıyorlarBu ay gec catlayacak olamaz mi canim
çatlamamış yada yumurtlama olmamış demekAnlamadm ki. Progesteron degeri dusuk olunca yumurta o ay catlamayacaj mi demek
Simdi anladim canim.21. gün normal bir döngüde çoktan çatlamış olması gerekiyordu canım o yüzden bu testi 21. gün yapıyorlar
Birazdan çıkacağım evden çok üzüldüm yassonucu mutlaka göster doktoruna canım yumurta takibine alabilir seni ilaç falan yazar
Insallah oyle degildir canim.Rahimin çift girişi olabilirmiş normalde bitane oluyor ya ben ki belki iki olabilirmiş.oda hamile kalma yi zorlastiriyor bazen kisirlikta olustura biliyormus gebeliklerde düşük meydana geliyormuş kafamizi karistirdi iyice
üzülme tatlım onun çaresi var çok basit şükret bir rahmin var ya olmasaydı napardık sorunun çok basit tatlım üzülme sakınBirazdan çıkacağım evden çok üzüldüm yaben biliyorum yumurtlamıyorm ben galiba. Çok moralim bozuldu. Rabbim hayra çıkarsın inşallah
Bizi haberdar et canim dualarimiz seninleBirazdan çıkacağım evden çok üzüldüm yaben biliyorum yumurtlamıyorm ben galiba. Çok moralim bozuldu. Rabbim hayra çıkarsın inşallah
İnş.canim yaInsallah oyle degildir canim.
oyyy maşallah :) her gittiğinde istiyoz foto artık bizde takip etcez burdan nede olsa ilk bebişimiz
30 günde bir abla. Doktor değerin normal şuan hamile değilsin dedi. Bende normalde kaçla kaç arası oluyo dedm 1 ile 14 arası oluyo gebelikte 10 dan yüksek oluyo hamile değilsin dedi işte ama 10 dan yüksek olması gerekiyo diye biliyorum ben nasıl oluyo ben anlamadm doktor normal dedi acaba başka doktora da mı sorsamzeliş adet döngün kaç gün canım
aaa çok ilginç benimbildiğim hamile kalabilmek için 10 ve üstü olması lazım senin doktorun dediğine göre ben hamileydim geçen ay o zaman 12 li bi değer çıkmıştı ona bakılarak hamile ya da değilsin denemez ki başka bi doktora git bence canım30 günde bir abla. Doktor değerin normal şuan hamile değilsin dedi. Bende normalde kaçla kaç arası oluyo dedm 1 ile 14 arası oluyo gebelikte 10 dan yüksek oluyo hamile değilsin dedi işte ama 10 dan yüksek olması gerekiyo diye biliyorum ben nasıl oluyo ben anlamadm doktor normal dedi acaba başka doktora da mı sorsam
Ablacm işte 1-14 arası normalmiş fazlası hamilelik olablrmiş bi adet olaym eşimle ikmz baktırcaz hepsine 3. Günü diğer gününde de tekrar baktırcam progestana ben anlamadm moralm bozuldu ya bi ultrasonla bak bakalm durum ne dimi daha oturmadan normal değrrin bşey yok dedi gönderdi devlet diye mi böyle acabaaaa çok ilginç benimbildiğim hamile kalabilmek için 10 ve üstü olması lazım senin doktorun dediğine göre ben hamileydim geçen ay o zaman 12 li bi değer çıkmıştı ona bakılarak hamile ya da değilsin denemez ki başka bi doktora git bence canım
bence o doktorda iş yok başından savmış ben de devlete gidiyorum çokta memnunum herşeyi anlatıyor bana doktorum her sorumu açıklayarak cevaplıyor oğlumda özele gitmiştim bu kadar memnun değildim başka doktor seçeneği yok mu canım gittiğin hastanede çünkü hamile kalabilmek için değerinin 10 ve üstü olması lazım bu yumurtalıklarla ilgili bir test çünkü ayrıca 14 ve üstüde hamilelik var demek değil arkadaşımın 54 çıktı ama hamile değildiAblacm işte 1-14 arası normalmiş fazlası hamilelik olablrmiş bi adet olaym eşimle ikmz baktırcaz hepsine 3. Günü diğer gününde de tekrar baktırcam progestana ben anlamadm moralm bozuldu ya bi ultrasonla bak bakalm durum ne dimi daha oturmadan normal değrrin bşey yok dedi gönderdi devlet diye mi böyle acaba
Yaaa canim moralini bozma Rabbim dermani olmayan dertler vermesin herşeyin bir çaresi vardir ilaçla falan yyükseltilbilecek şeyler bunlar kendini boyle bastan uzersen olmazBirazdan çıkacağım evden çok üzüldüm yaben biliyorum yumurtlamıyorm ben galiba. Çok moralim bozuldu. Rabbim hayra çıkarsın inşallah
aynen bak bide o var adet döngünde önemli 21. gün 27-28 günde 1 adet olanlar için geçerli çünkü ne garip bir doktormuş yaBide adete 10 gün var olsa bile daha yükselmez mi adet döngümü bile sormadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?