Biz Bize Yeteriz...

Canim kiyamam ..herseyin zamani var,biz cok sabirsiziz

Kizlaarrr ben geldim :) uzun zamandir giremedim. Eşimin işiyle ilgili degisikler oldu . Esim 3 ayligina is kurmaya gitti. Adetten sonra 3 kere degerlendirme oldu ama yumurtlama doneminde degil o yuzden bu ay ve 3 ay bebek ertelendi. Herseyde bir hayir var gercekten. 14 aydir hamile kalamiyrm. Suan kucuk bir bebek.yada hamile olmamak belkide benim icin en hayirlisiymis. Yani olursada olmazsada Allahtan caninizi sıkmayin olur mu ? :)

Çok merak ettim seni eşin nereye gitti canım? Allah kavuştursun. Bak hayırlısı böylemiş napalım. Vardır tabi herşeyde bi hayr bizde ilerde neler yaşayacağız bilmiyoruz..

Çok merak ettim seni eşin nereye gitti canım? Allah kavuştursun. Bak hayırlısı böylemiş napalım. Vardır tabi herşeyde bi hayr bizde ilerde neler yaşayacağız bilmiyoruz..
Yurtdisina cikti canim iş icin .. Msj atacagim sana bi musait olayim. Kv demde kailiyrm .. Kürler de yarimkaldi i

KıZlar bana bisi deyin ayakta baktigimda sert. Yatarak baktigimda yumusak. Litfen bisi deyin. Hem beklemiyodum bu ay. Hem de boyle olunca moralim bozuldu. daha 9 gun var. Belli olur mu yani

KıZlar bana bisi deyin ayakta baktigimda sert. Yatarak baktigimda yumusak. Litfen bisi deyin. Hem beklemiyodum bu ay. Hem de boyle olunca moralim bozuldu. daha 9 gun var. Belli olur mu yani
Tatlim ben yatarak demedim iki ayda ilk baktigimda girişte elime set bisey değdi ikinci ay baktigimda o sert bisey degmedi.önemli olan girişte o sertlik var mi? Son bir hafta kala yatarak dene

Ooo gizli hayranlarimiz da varmisss:)aman da aman:)) zanaa06 Hosgeldin Canim:)
E ben kendimi tanitmayim artik biliyosundur beni:)
Hoşbulduk :) evet bıliyorum hepinizi ..severek takip edıyordum,bazen kimse birşey yazmiyordu..sıkılıyordum nerde bunlar dıye.,,soruyordum kendıme :)..nedenını bılmedıgım bır şekilde seviyorum hepinizi

Tatlim ben yatarak demedim iki ayda ilk baktigimda girişte elime set bisey değdi ikinci ay baktigimda o sert bisey degmedi.önemli olan girişte o sertlik var mi? Son bir hafta kala yatarak dene
Yatarak denedigimde o sertlik yok. Ama adete 9 gun var. Bunu tespit icin cok erken degil mi kan testi bile yüzde 100 dogru cikmaz smdiden. Oyle degilmi

Burada çok gÜzel dostluklar kurduk. kimseye soyleyemediklerimizi paylasiyoruz hic sikilmadan ve yargilanmaktan korkmadan. Cnku herkes aynı durumda. Sen annesin. 2 evladin var. Cok şükür rabbim seni annelik gbi bi duyguyla ve sorumlulukla vazifelendirmis. Insallah bizde tez zamanda bebek sahibi oluruZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…