- 24 Temmuz 2016
- 422
- 203
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.581
Canim kiyamam ..herseyin zamani var,biz cok sabirsizizPsikolojik olarak kendimizi o kadar etkiliyoruz ki hiç beklemediğimiz zamanlarda bile beklenmedik şeyler yaşıyoruz.
Bende ümitler tamamen kesildi. Dayanamayıp ovulasyon testi yaptım yine çok silik çizgi çıktı. Yok yani bu ayda hastane yolu göründü.. Hayırlısı diyelim.
Her geçen ay da ümidimi yitiriyorumCanim kiyamam ..herseyin zamani var,biz cok sabirsiziz
Bilmiyorum ablacm öyle ama insan sıkılıyor yinede.Canim cok iyi anliyorum seni ..lutfen kendini yipratma bukadar, 8 Ay cok uzun bir zaman degil yani ....
Kizlaarrr ben geldim :) uzun zamandir giremedim. Eşimin işiyle ilgili degisikler oldu . Esim 3 ayligina is kurmaya gitti. Adetten sonra 3 kere degerlendirme oldu ama yumurtlama doneminde degil o yuzden bu ay ve 3 ay bebek ertelendi. Herseyde bir hayir var gercekten. 14 aydir hamile kalamiyrm. Suan kucuk bir bebek.yada hamile olmamak belkide benim icin en hayirlisiymis. Yani olursada olmazsada Allahtan caninizi sıkmayin olur mu ? :)[/QUO. Herseyin hayirlisi bir zamani vardir elbette ki..
Bilmiyorum ablacm öyle ama insan sıkılıyor yinede.
Çok merak ettim seniKizlaarrr ben geldim :) uzun zamandir giremedim. Eşimin işiyle ilgili degisikler oldu . Esim 3 ayligina is kurmaya gitti. Adetten sonra 3 kere degerlendirme oldu ama yumurtlama doneminde degil o yuzden bu ay ve 3 ay bebek ertelendi. Herseyde bir hayir var gercekten. 14 aydir hamile kalamiyrm. Suan kucuk bir bebek.yada hamile olmamak belkide benim icin en hayirlisiymis. Yani olursada olmazsada Allahtan caninizi sıkmayin olur mu ? :)
Yurtdisina cikti canim iş icin .. Msj atacagim sana bi musait olayim. Kv demde kailiyrm .. Kürler de yarimkaldiÇok merak ettim senieşin nereye gitti canım? Allah kavuştursun. Bak hayırlısı böylemiş napalım. Vardır tabi herşeyde bi hayr bizde ilerde neler yaşayacağız bilmiyoruz..
Tamam canm bekliyorum mesajını.. Almanyaya mı gitti odaYurtdisina cikti canim iş icin .. Msj atacagim sana bi musait olayim. Kv demde kailiyrm .. Kürler de yarimkaldii
Biz farkında değiliz ama dışarıdan bizi takip eden çok kuzucum :) insanlar bizi hırsla takip ediyorlar ne olacak diye :)Ooo gizli hayranlarimiz da varmisss:)aman da aman:))zanaa06 Hosgeldin Canim:)
E ben kendimi tanitmayim artik biliyosundur beni:)
Valla meshur olursak sasmam:)Biz farkında değiliz ama dışarıdan bizi takip eden çok kuzucum :) insanlar bizi hırsla takip ediyorlar ne olacak diye :)
Tatlim ben yatarak demedim iki ayda ilk baktigimda girişte elime set bisey değdi ikinci ay baktigimda o sert bisey degmedi.önemli olan girişte o sertlik var mi? Son bir hafta kala yatarak deneKıZlar bana bisi deyinayakta baktigimda sert. Yatarak baktigimda yumusak. Litfen bisi deyin. Hem beklemiyodum bu ay. Hem de boyle olunca moralim bozuldu. daha 9 gun var. Belli olur mu yani
Hoşbulduk :) evet bıliyorum hepinizi ..severek takip edıyordum,bazen kimse birşey yazmiyordu..sıkılıyordum nerde bunlar dıye.,,soruyordum kendıme :)..nedenını bılmedıgım bır şekilde seviyorum hepiniziOoo gizli hayranlarimiz da varmisss:)aman da aman:))zanaa06 Hosgeldin Canim:)
E ben kendimi tanitmayim artik biliyosundur beni:)
Yatarak denedigimde o sertlik yok. Ama adete 9 gun var. Bunu tespit icin cok erken degil mi kan testi bile yüzde 100 dogru cikmaz smdiden. Oyle degilmiTatlim ben yatarak demedim iki ayda ilk baktigimda girişte elime set bisey değdi ikinci ay baktigimda o sert bisey degmedi.önemli olan girişte o sertlik var mi? Son bir hafta kala yatarak dene
Burada çok gÜzel dostluklar kurduk. kimseye soyleyemediklerimizi paylasiyoruz hic sikilmadan ve yargilanmaktan korkmadan. Cnku herkes aynı durumda. Sen annesin. 2 evladin var. Cok şükür rabbim seni annelik gbi bi duyguyla ve sorumlulukla vazifelendirmis. Insallah bizde tez zamanda bebek sahibi oluruZHoşbulduk :) evet bıliyorum hepinizi ..severek takip edıyordum,bazen kimse birşey yazmiyordu..sıkılıyordum nerde bunlar dıye.,,soruyordum kendıme :)..nedenını bılmedıgım bır şekilde seviyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?