- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.601
Bu test bir hafta kala yapiliyor diye biliyorum canim adete yakin rahim asagida oluyormuş iki gün sonra tekrar dene o sertliği geçince eline yine yumusaklik degiyo yaniltmasin seni burada önemli olan hemen girişte sert bisey olup olmaması inş.hayirli haberini alirizYatarak denedigimde o sertlik yok. Ama adete 9 gun var. Bunu tespit icin cok erken degil mi kan testi bile yüzde 100 dogru cikmaz smdiden. Oyle degilmi
İnsallah Canım ..en yakın zaman sıze de o duyguyu tatdırır rabbım.Burada çok gÜzel dostluklar kurduk. kimseye soyleyemediklerimizi paylasiyoruz hic sikilmadan ve yargilanmaktan korkmadan. Cnku herkes aynı durumda. Sen annesin. 2 evladin var. Cok şükür rabbim seni annelik gbi bi duyguyla ve sorumlulukla vazifelendirmis. Insallah bizde tez zamanda bebek sahibi oluruZ
Bende dün değmiyodu çok yukardaydı, bugn sokar sokmaz geldi elime. Zaten ağrısıda başladı wc ye oturunca bi ağrı saplanıyo ben kesin olcam yani..Bu test bir hafta kala yapiliyor diye biliyorum canim adete yakin rahim asagida oluyormuş iki gün sonra tekrar dene o sertliği geçince eline yine yumusaklik degiyo yaniltmasin seni burada önemli olan hemen girişte sert bisey olup olmaması inş.hayirli haberini aliriz
Kesin adet olcam. Olmucak iste benim cocugum; (Bu test bir hafta kala yapiliyor diye biliyorum canim adete yakin rahim asagida oluyormuş iki gün sonra tekrar dene o sertliği geçince eline yine yumusaklik degiyo yaniltmasin seni burada önemli olan hemen girişte sert bisey olup olmaması inş.hayirli haberini aliriz
Canim Boyle négatif dusunme .. zamani Var elbette .Kesin adet olcam. Olmucak iste benim cocugum; (
Tekrar hayırlısı olsun Fatoşum Allâh kucğaına almayı nasip etsin bol bol fotolarını görelm bebişimizn burda inşallah :)Slm kızlar uzunca bir aradan sonra tekrar aranıza geldim ve bu sefer boş gelmedim allahın izniyle daha adetimin ilk gününde ikinci çizgiyi gördüm bugün üçüncü günüm isimden dolayi kan testini yaptirmadim şimdi kan vermeye gidicem dualariniza ihtiyacım var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ayyy hamis olmayasin canm bat nezamandiKizlar inanilmaz bi sekilde mide bulantim var. Evdeki herşey igrenc kokuyo. Halbuki hersey normal. facede yemek fotolari gorunce ilgimi ceker tarif bakardim. hatta canim cekerdi. Su an bakamıyorum facee. Dus aldm ama kendim bile cirkin kokuyorum sanki dunya kokuyo. Bu ne boyle yaa
Sağol canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin inşallah yarın sonucu alcam sana gönderdiğim testten sonra bugün bidaha yaptım yine pozitif çıktı yarın dahada netleşecek inşallah ama ondan sonra napcam bilmiyorumTekrar hayırlısı olsun Fatoşum Allâh kucğaına almayı nasip etsin bol bol fotolarını görelm bebişimizn burda inşallah :)
Bat 5 agustos canim da. Degilimdr heralde. Bide ruyamda errkek bi bebisim olmustu. Goguslerimden sut akiyordu ve emziriyordum ben . Gerck gibiydi yaaAyyy hamis olmayasin canm bat nezamandi
Canım belki hamilesindirKizlar inanilmaz bi sekilde mide bulantim var. Evdeki herşey igrenc kokuyo. Halbuki hersey normal. facede yemek fotolari gorunce ilgimi ceker tarif bakardim. hatta canim cekerdi. Su an bakamıyorum facee. Dus aldm ama kendim bile cirkin kokuyorum sanki dunya kokuyo. Bu ne boyle yaa
Hayırlı olsun canım .Sağol canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin inşallah yarın sonucu alcam sana gönderdiğim testten sonra bugün bidaha yaptım yine pozitif çıktı yarın dahada netleşecek inşallah ama ondan sonra napcam bilmiyorum
Ayyy hadi inşallah senide gönderiyoz hamiş diyarına herhalde kuzucum :)Bat 5 agustos canim da. Degilimdr heralde. Bide ruyamda errkek bi bebisim olmustu. Goguslerimden sut akiyordu ve emziriyordum ben . Gerck gibiydi yaa
Kuzucum sonra beklicen, kadın doğuma gitçen. Keseni görcen, sonra kalp atışını duycan Allahı n izniyle. Sonra da büyümesini beklicen koca 9 ay :)Sağol canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin inşallah yarın sonucu alcam sana gönderdiğim testten sonra bugün bidaha yaptım yine pozitif çıktı yarın dahada netleşecek inşallah ama ondan sonra napcam bilmiyorum
Keske canim ama degilimdir.Ayyy hadi inşallah senide gönderiyoz hamiş diyarına herhalde kuzucum :)
Aynı ben gibisin :) belirtti olsa da yok adet olcam diyorm :)Keske canim ama degilimdir.
Sağol canım. Dualarım evlat isteyen herkese olsun banada birisinin duası kabul edildiği için nasip etmiştir Allahım.Hayırlı olsun canım .
Allahım yardım et Ya rabbim. Söylerken kolay geliyo ama nasıl geçer bu 9 ay.Kuzucum sonra beklicen, kadın doğuma gitçen. Keseni görcen, sonra kalp atışını duycan Allahı n izniyle. Sonra da büyümesini beklicen koca 9 ay :)
Hayirli olsun canim :)Sağol canım. Dualarım evlat isteyen herkese olsun banada birisinin duası kabul edildiği için nasip etmiştir Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?