Biz Bize Yeteriz...

Yatarak denedigimde o sertlik yok. Ama adete 9 gun var. Bunu tespit icin cok erken degil mi kan testi bile yüzde 100 dogru cikmaz smdiden. Oyle degilmi
Bu test bir hafta kala yapiliyor diye biliyorum canim adete yakin rahim asagida oluyormuş iki gün sonra tekrar dene o sertliği geçince eline yine yumusaklik degiyo yaniltmasin seni burada önemli olan hemen girişte sert bisey olup olmaması inş.hayirli haberini aliriz

İnsallah Canım ..en yakın zaman sıze de o duyguyu tatdırır rabbım.

Bende dün değmiyodu çok yukardaydı, bugn sokar sokmaz geldi elime. Zaten ağrısıda başladı wc ye oturunca bi ağrı saplanıyo ben kesin olcam yani..

Kesin adet olcam. Olmucak iste benim cocugum; (

Kizlar inanilmaz bi sekilde mide bulantim var. Evdeki herşey igrenc kokuyo. Halbuki hersey normal. facede yemek fotolari gorunce ilgimi ceker tarif bakardim. hatta canim cekerdi. Su an bakamıyorum facee. Dus aldm ama kendim bile cirkin kokuyorum sanki dunya kokuyo. Bu ne boyle yaa

Slm kızlar uzunca bir aradan sonra tekrar aranıza geldim ve bu sefer boş gelmedim allahın izniyle daha adetimin ilk gününde ikinci çizgiyi gördüm bugün üçüncü günüm isimden dolayi kan testini yaptirmadim şimdi kan vermeye gidicem dualariniza ihtiyacım var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Tekrar hayırlısı olsun Fatoşum Allâh kucğaına almayı nasip etsin bol bol fotolarını görelm bebişimizn burda inşallah :)

Ayyy hamis olmayasin canm bat nezamandi

Tekrar hayırlısı olsun Fatoşum Allâh kucğaına almayı nasip etsin bol bol fotolarını görelm bebişimizn burda inşallah :)
Sağol canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin inşallah yarın sonucu alcam sana gönderdiğim testten sonra bugün bidaha yaptım yine pozitif çıktı yarın dahada netleşecek inşallah ama ondan sonra napcam bilmiyorum

Canım belki hamilesindir

Kuzucum sonra beklicen, kadın doğuma gitçen. Keseni görcen, sonra kalp atışını duycan Allahı n izniyle. Sonra da büyümesini beklicen koca 9 ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…