Biz duruyorken..

aptalsaptal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
28
3
Ben 24 yaşındayım sevgilim var ve evlenmeyi düşünüyoruz seneye.
Ama iki tane de ablam var 30 ve 35 yaşlarında.
Kısmet olmadı evlenemediler. Babamın sevgilimden haberi yok ama söylediklerine göre onlar gitmeden babamın beni evlendirmeyeceğini düşünüyorlar.Annemde aynı fikirde..
Bana da babamla biz konuşuruz sen rahat ol demediler çok kırıldım hemde çok..
Bende kendim dedim babam sizi öne sürüp beni vermeyeceğini söylese bir şey demeyecek misiniz dedim. Ablamlarımdan biri biz evlenme meraklısı değiliz git evlen söyleriz merak etme dedi.
O kadar çok kırgınım ki ona hala..Bir anlık sinirle mi söyledi bilmiyorum ama çok kırgınım..
Bunun evlenme meraklılığıyla ne alakası var ki sevmek suç mu?
Babam öyle yaparsa ne yapıcam ben?

Son düzenleme:
Kısmet olmadı evlenemediler. Babamın sevgilimden haberi yok ama söylediklerine göre onlar gitmeden babamın beni evlendirmeyeceğini düşünüyorlar. Bana da babamla biz konuşuruz sen rahat ol demediler çok kırıldım hemde çok..
Bende kendim dedim babam sizi öne sürüp beni vermeyeceğini söylese bir şey demeyecek misiniz dedim. Ablamlarımdan biri biz evlenme meraklısı değiliz git evlen söyleriz merak etme dedi.
O kadar çok kırgınım ki ona hala..Bir anlık sinirle mi söyledi bilmiyorum ama çok kırgınım..
Bencilmiş ablaların,onları beklemek zorunda değilsin.

Profilde neden 41 yasinda yaziyo sizin o_O
sanki bütün profil bilgileri doğru mu :)
benimki de gerçekten farklı :)

konu sahibi, babanın, ablanları öne süreceğini sanmam mantıklı bir insansa.
sonuçta herkes evlenmek zorunda değil ve sen de onları beklersen yandın.
yaşın da normal en erken 25 yaşında evlensen senin de yaşın gelmiş neredeyse.
ablanları takma bence hiç.

Kısmet olmadı evlenemediler. Babamın sevgilimden haberi yok ama söylediklerine göre onlar gitmeden babamın beni evlendirmeyeceğini düşünüyorlar. Bana da babamla biz konuşuruz sen rahat ol demediler çok kırıldım hemde çok..
yaşları itibariyle ve kndilerinden küçüğünün bir hayal gerçekleştirmesi anı itibariyle ablalarınızdan çok iyi tepki beklemeyin bence :)
erkek arkadaşınızın çevrelerinde ablalarınızın yaşlarına uyumlu birileri varsa ablalarınıza bahsedin heveslenirler bence:)
köprüden geçmeye çalışın bence ve duymazdan gelin :))

sanki bütün profil bilgileri doğru mu :)
benimki de gerçekten farklı :)

konu sahibi, babanın, ablanları öne süreceğini sanmam mantıklı bir insansa.
sonuçta herkes evlenmek zorunda değil ve sen de onları beklersen yandın.
yaşın da normal en erken 25 yaşında evlensen senin de yaşın gelmiş neredeyse.
ablanları takma bence hiç.
takmamaya çalışıyorum ama korkuyorumda babam öle yaparsa diye arka çıkacak gibi değiller çünkü. destek olmuyorlar bana.

ister istemez içerliyorlardır kırılıyorlardır ve kıskanıyorlardır bu duyguları normal. ama artık sırayla evlilik diye bir şey kalmadıki. babanız kızım ablanlar evlenene kadar sen sevgilinle gez toz demeyeceğine göre.. içiniz rahat olsun.

ister istemez içerliyorlardır kırılıyorlardır ve kıskanıyorlardır bu duyguları normal. ama artık sırayla evlilik diye bir şey kalmadıki. babanız kızım ablanlar evlenene kadar sen sevgilinle gez toz demeyeceğine göre.. içiniz rahat olsun.

doğru haklısınız bu açıdan düşünmemiştim.

:KK24:Yaslariniz kucuk olsa en buyugunuz 25 yasinda olsa bi nebze anlarim bu korkunu ama ablanlarin yasi 30 35 ve onlerinde evlilik plani bile yokken boyle sacma biseyi onune surmez baban merak etme :KK54:

Bu çok mantıksız olur. Benim kız kardeşim çok küçük yaşta evlendi. Biz eşiyle evlenmesini istemediğimiz için annem sen bir konuş sıramı vermiyorum de, dedi. Ben de evlenmesin diye gittim konuştum. Kusura bakma seni beklersem evde kalırım dedi, gitti 19'unda evlendi. Aramızda bir yaş var :KK70:Ablalarını bekleyecek değilsin canım. Yaşın çok küçük de değil. Baban da öyle söylerse, kimseyi bekleyemem de. Beklemek zorunda da değilsin zaten.

X