bebikim nerelerdesin... kuzumuz nasıl... sen nasılsın... herşey yolunda mı...
günaydın kızlar...
hazırlıklarımı yapıyorum bugün bi ara dışarı çıkmam lazım..
yine sıcak hava..
canımyaaaaaaaa kıyamam sana canımmmmm hayılrı uğurlu olsunnnn allah analı babalı büyütmryi nasip etsinnn normal mi yoksa sezeryanmiii çokk ta zayıfmış ama olsun kilo alır süt geliyormu pelinn emmiyormuu kızının ismini ne verdinnn kızımızın fotorafını koysana annesiii çook heycanlandımm vallaaa sanki kendim doğurmuş gibii
canımmmmmm nasılsınnnn? bebişin nasıl? cinsiyetiniz belli olmuştur heralde???aa dark gelmiş..
dark naptın doğurdunmu?????
uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
nihayet evime internet bağlantısı yapıldı bugün ve ben de fırsat bulur bulmaz sizlere yazayım dedim.
24 haziranda, 38+0da epidural sezeryanla ırmak bebek dünyaya geldi. bebeğin suyu azaldığı için mecburen 2 hafta erken doğum yapmak durumunda kaldım.
48 cm ve 3220 gr olarak doğdu kızımız....
umarım herkes iyidir ve topikte güzel haberler vardır inşşşşş
canımmmmmm nasılsınnnn? bebişin nasıl? cinsiyetiniz belli olmuştur heralde???
heoz,call,champ..........ve diğerleri ne alemdeler? güzel haberler var mı?
ah canım hoşgeldin ya..demek bebiş geldi.. maşallah kuzuna..
sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah..gerçekten duygulandım ya..
darısı isteyen herkese...
geldi teyzesiii, hatta 27 günlük olduk bugün :) senden de bikaç ay sonra böyle güzel haberler alacağız canım benim
iyiyim şükür canım..bebiş kız :78: o da iyi şükür..
bizim kızlar denemedeler şuan, iyiler..
yeni arkadaşlarımızdan gebeler var...
cnm benım neguzel aldın bebısını kucagına darısı bizlere bızı unutmayın gelınsaolun kızlar uzun zaman oldu gıremedım bebıs sarılık oldu tekrar hastaneye felan yattık ole olunca wakıt bulamıyorumm bebısın ısmını buğlem naz koyduk canım sut gelıyo ama emmıo sagıp bıberonla werıyorum aptamıl werıyorum ek olarak sezeryan oldu canım 30.ncu haftada sancılarım basladı bebegın suyuda sınırın altına ınmeye basladı 36ncı haftada bıde kalp atısları normal sewıyenın ustune cıkınca acıll sezaeryan yaptıkk ole cok sancm agrım olmadı yanı olduysada hatırlamıyorum telastan herseyı unuttum bebek cok kucuk cok kılo kaybetı sarılık oldu felan derken kendımden gectımmmm dıyebılırım.....tawsıyede bulunuyum sana belı yuksek camasır al dıkıslerıne denk gelmesın atlet penye gecelık pıjama badı koy cok terlenıyoooo bıde ssutun hemen ınmıyo humana stıııll dıe bı cay war ondan al aptamılı mutlaka al bıde bebege kaynamıs suyun ıcıne seker eıt wer sarılık olmasını engellıyormus benım bebısın karnı doyunca sarılıgı attı sut sagma aparatı we gogus ucu cıkarıcı aparattan almalısın
nihayet evime internet bağlantısı yapıldı bugün ve ben de fırsat bulur bulmaz sizlere yazayım dedim.
24 haziranda, 38+0da epidural sezeryanla ırmak bebek dünyaya geldi. bebeğin suyu azaldığı için mecburen 2 hafta erken doğum yapmak durumunda kaldım.
saolun kızlar uzun zaman oldu gıremedım bebıs sarılık oldu tekrar hastaneye felan yattık ole olunca wakıt bulamıyorumm bebısın ısmını buğlem naz koyduk canım sut gelıyo ama emmıo sagıp bıberonla werıyorum aptamıl werıyorum ek olarak sezeryan oldu canım 30.ncu haftada sancılarım basladı bebegın suyuda sınırın altına ınmeye basladı 36ncı haftada bıde kalp atısları normal sewıyenın ustune cıkınca acıll sezaeryan yaptıkk ole cok sancm agrım olmadı yanı olduysada hatırlamıyorum telastan herseyı unuttum bebek cok kucuk cok kılo kaybetı sarılık oldu felan derken kendımden gectımmmm dıyebılırım.....tawsıyede bulunuyum sana belı yuksek camasır al dıkıslerıne denk gelmesın atlet penye gecelık pıjama badı koy cok terlenıyoooo bıde ssutun hemen ınmıyo humana stıııll dıe bı cay war ondan al aptamılı mutlaka al bıde bebege kaynamıs suyun ıcıne seker eıt wer sarılık olmasını engellıyormus benım bebısın karnı doyunca sarılıgı attı sut sagma aparatı we gogus ucu cıkarıcı aparattan almalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?