Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

saolun kızlar uzun zaman oldu gıremedım bebıs sarılık oldu tekrar hastaneye felan yattık ole olunca wakıt bulamıyorumm bebısın ısmını buğlem naz koyduk canım sut gelıyo ama emmıo sagıp bıberonla werıyorum aptamıl werıyorum ek olarak sezeryan oldu canım 30.ncu haftada sancılarım basladı bebegın suyuda sınırın altına ınmeye basladı 36ncı haftada bıde kalp atısları normal sewıyenın ustune cıkınca acıll sezaeryan yaptıkk ole cok sancm agrım olmadı yanı olduysada hatırlamıyorum telastan herseyı unuttum bebek cok kucuk cok kılo kaybetı sarılık oldu felan derken kendımden gectımmmm dıyebılırım.....tawsıyede bulunuyum sana belı yuksek camasır al dıkıslerıne denk gelmesın atlet penye gecelık pıjama badı koy cok terlenıyoooo bıde ssutun hemen ınmıyo humana stıııll dıe bı cay war ondan al aptamılı mutlaka al bıde bebege kaynamıs suyun ıcıne seker eıt wer sarılık olmasını engellıyormus benım bebısın karnı doyunca sarılıgı attı sut sagma aparatı we gogus ucu cıkarıcı aparattan almalısın

Öncelikle hepinize kocaman öpücükler gönderiyorum,Mutluluğumu sizlerlerle paylaşıyorum sonunda bende artık hamişim.Allah tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.pco vardı 1 yıldır deniyorduk ve hamile kalacağımı beklemediğim bi anda süpriz oldu bize.Arkadaşlar soğan kürünü tavsiye ediyorum sadece 2 ay kullandım.eşiniz içinde keçi boynuzu kürünü.İnşallah sizlerede yardımcı olur.

uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

nihayet evime internet bağlantısı yapıldı bugün ve ben de fırsat bulur bulmaz sizlere yazayım dedim.

24 haziranda, 38+0da epidural sezeryanla ırmak bebek dünyaya geldi. bebeğin suyu azaldığı için mecburen 2 hafta erken doğum yapmak durumunda kaldım.
48 cm ve 3220 gr olarak doğdu kızımız....

umarım herkes iyidir ve topikte güzel haberler vardır inşşşşş

ah canım hoşgeldin ya..demek bebiş geldi.. maşallah kuzuna..
sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah..gerçekten duygulandım ya..
darısı isteyen herkese...

canımmmmmm nasılsınnnn? bebişin nasıl? cinsiyetiniz belli olmuştur heralde???

heoz,call,champ..........ve diğerleri ne alemdeler? güzel haberler var mı?

iyiyim şükür canım..bebiş kız :78: o da iyi şükür..
bizim kızlar denemedeler şuan, iyiler..
yeni arkadaşlarımızdan gebeler var...

ah canım hoşgeldin ya..demek bebiş geldi.. maşallah kuzuna..
sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah..gerçekten duygulandım ya..
darısı isteyen herkese...

geldi teyzesiii, hatta 27 günlük olduk bugün :) senden de bikaç ay sonra böyle güzel haberler alacağız canım benim

dark benim çıkmam lazım canım alışverişe gitcektim..
nasıl olsa buralardasın konuşuruz yine.
öpüyorum..

iyiyim şükür canım..bebiş kız :78: o da iyi şükür..
bizim kızlar denemedeler şuan, iyiler..
yeni arkadaşlarımızdan gebeler var...

desene senin de bi cimcimen olcak :)) hayırlısıyla gelsin inş...

yeni arkadaşlardan hamile olanları tebrik ediyorum, bizim kızlardan da en kısa zamanda güzel haberler bekliyorum ve ben her an çıkabilirim çünkü kızım uyanabilir. sıcakalr yüzünden çok kısa süre uyuyor.

öptüm hepinizi.

bebikim sen de tatile çıkçakmışsın. iyi tatiller diliyorum sana da....

cnm benım neguzel aldın bebısını kucagına darısı bizlere bızı unutmayın gelın

tebrık edrım cnm valla boyle dogum haberı alınca gözlerım doluyo hayırlısı ıle bızde dogursak

canımmm iyi olmanıza sevindimmm ama bebşin resmini istiyoruzzz bende demin aile hekimliğinden geldim tetenoz aşısı oldum zormu annelik çokk yoruyomu seni ama değer dime herşey inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız bebeişlerimizi canım sen ve bebeişin allaha emanet olun öpüyorum sizi bu gün bebeişimin kalp atışı dk da 148 atıyodu hemişere güzel dedi öyle işte arada gelll tamammı

esraaaaaaaaaaaaaa kızının resmı yokmu koysana cımcımeyı bırde bana ısımde yardım edın neolur eşımın ananesı muahammet emin dedı ama bılmıyorum kararsızım

aaaaaaa ne güzel bi haber bu....maşalllah ırmak bebişe....Mucizen kollarında dark ne mutlu sana canım..Allah analı bablı büyütsün....

aaaaaaa ne güzel bi haber bu....maşalllah ırmak bebişe....Mucizen kollarında dark ne mutlu sana canım..Allah analı bablı büyütsün....

slm aslım ve oğluşu.....sırayla doğumlar oluyo ilk önce dark doğum yapmış sonra peliii şimdi sıra ecrinde sonrada siz Allahın izniyile.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…