Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hiç umudum yok be umudum...:)) dün olmadım bugünde halen gelen giden yok...arada hafif ağrır gibi oluyo belim ama anlıyorum gelmeyeceğini adetimin...doktorum olmazsan perşembe cuma gibi tekrarlayalım testi dedi.....referans aralığı içinde ama prolaktinim biraz yükselmiş...buda adet gecikmesi yapar diye biliyorum....Bekleyeceğiz göreceğiz canım yapacak başka bi şey yok...Allahın işi karışılmıyo....hayırlısı artık...

senin de oğluşun olacakmış....topikte oğlan azdı 3 oldu şimdi.....sağlıkla büyüsün ve doğsun canım...

amin canım inşaallah.... ben senden umutluyum valla:66:hep böyle hissettiğimde senin için hamiş olduğunu öğrenmiştim şimdi de öle bir his var tabi kader kısmet bu işler... inşaallah sağlıklı sıhhatli en kısa zamanda güzel haberlerini alırız...

evet oğluşum olacak nasipse:34:bu da garip bir duygu kız olur diye düşünürdüm hep ,hayırlı evlat olsun inşaallah... neyse canım ben biraz ev işi yapayım görüşrüz yine :79::79::80::80::80:

slm aslı....ne yapıyosun???benim çok canım sıkılıyo...yapacak bi şey bulamıyorum...kimseyi tanımıyorum ki gidip bir iki sohpet edeyim.....

kizlar ben geldim allaha sukur bebegimi dogurdum ve simdi evdeyiz persembe aksam 19 47 dunyaya geldi kuzum simdi uyuttum size haber vereyim dedim rabbim herkese saglikla kavusmanizi nasip etsin bebeklerinize isteyen herkesede nasip etsin

ecrincim geçmiş olsun gözün aydın ya çok heyecanlandım şimdi allah analı babalı büyütsün ayrıntıları anlatmanı bekliycem sahi kaçıncı haftada geldi cimcime maaşallah saçlı maçlı kokla benim için emi

slm aslı....ne yapıyosun???benim çok canım sıkılıyo...yapacak bi şey bulamıyorum...kimseyi tanımıyorum ki gidip bir iki sohpet edeyim.....

ah cnm ya bende o sıkıntıyı tam bır sene cektım hıc komsularım yoktu gıt kapılarına bısı ıste tanısmıs olursun bende sureklı evdeyım ama artık komsularım var yalnız bırakmıyolar

ah cnm ya bende o sıkıntıyı tam bır sene cektım hıc komsularım yoktu gıt kapılarına bısı ıste tanısmıs olursun bende sureklı evdeyım ama artık komsularım var yalnız bırakmıyolar

canım apartmanda 1 tek aile burda onlarda 2 3 güne kadar gidiyomuşlar...kadın geldi bi ara evime hoşgeldine...diğer dairelerde oturanlarda yok burda...buda gidince yapayanlız kalıcam apartmanda...3 4 ay dayanıcaz artık ne yapayım....bari bebişim olsaydı da onu büyüterek zamnım geçerdi ama nerde....

bugün 2.gün halen adet olmadım olsamda kurtulsam...adetten 1 gün önce kan tahlili yaptırdım 2.6 çıktı...negatif yine..doktor adet olmazsan 1 hafta sonra tekrarlayaylım dedi ama boşuna...gecikmeli gelecek adet biliyorum..

merhaba peli peli.....nasıl gidiyo annelik...çok güzel bi duygu eminim yaşadığın...Allah tadınızı bozmasın..kızcen iyi mi kilo almaya başladı mı??sen nasıl oldun...ağrıların var mı?

merhaba peli peli.....nasıl gidiyo annelik...çok güzel bi duygu eminim yaşadığın...Allah tadınızı bozmasın..kızcen iyi mi kilo almaya başladı mı??sen nasıl oldun...ağrıların var mı?

ıyı gıdıyo canım kız ıyı ama ole ıyı bı kılo alıp toparlanmadı 2200 felan anca olmusuzdur belkı olmamısızdır canım sıkılmasın dıe tartmıorum:)walla canım bıraz bıraz agrım oluyo ucuncu gunden basladım yere oturup kalkmaya felan gecen haftaya kadar agrım sancım yoktu doktorun yazdıgı ılacları ıcmedım sute gecmesın dıe bıraz ıltıhaplanma oldu amelıyat yerımde ole olunca o agrı yapıyo galıbaaa ılaclara basladım artık ılk 15 gun bısı yoktu sonradan ıltıhaplandı :1:sezeryan olursan eger ılaclarını mutlaka ıcc benım gıbı okuzluk etme:1:bu arada kımler hamıss

ıyı gıdıyo canım kız ıyı ama ole ıyı bı kılo alıp toparlanmadı 2200 felan anca olmusuzdur belkı olmamısızdır canım sıkılmasın dıe tartmıorum:)walla canım bıraz bıraz agrım oluyo ucuncu gunden basladım yere oturup kalkmaya felan gecen haftaya kadar agrım sancım yoktu doktorun yazdıgı ılacları ıcmedım sute gecmesın dıe bıraz ıltıhaplanma oldu amelıyat yerımde ole olunca o agrı yapıyo galıbaaa ılaclara basladım artık ılk 15 gun bısı yoktu sonradan ıltıhaplandı :1:sezeryan olursan eger ılaclarını mutlaka ıcc benım gıbı okuzluk etme:1:bu arada kımler hamıss

yakında tosun gibi olur görürüsün:))) şaka bi yana alır canım yavaş yavaş merak etme...aman dikkat et kendine...doktor vermiş sonuçta ilacın bebeğe zararı olmaz...hele ben bi hamile kalayımda ahh ahhh....

yeni hamiş soruyosan brc85 var onun haberini aldık 1 hafta oldu sanırım başka bilmiyorum yeni gebiş...

canım apartmanda 1 tek aile burda onlarda 2 3 güne kadar gidiyomuşlar...kadın geldi bi ara evime hoşgeldine...diğer dairelerde oturanlarda yok burda...buda gidince yapayanlız kalıcam apartmanda...3 4 ay dayanıcaz artık ne yapayım....bari bebişim olsaydı da onu büyüterek zamnım geçerdi ama nerde....

bugün 2.gün halen adet olmadım olsamda kurtulsam...adetten 1 gün önce kan tahlili yaptırdım 2.6 çıktı...negatif yine..doktor adet olmazsan 1 hafta sonra tekrarlayaylım dedi ama boşuna...gecikmeli gelecek adet biliyorum..

cnm benım rabbım yalnızlıgını bebişle geçirir inşallah adetını dusunme hayırlısı olsun

ecrin canım hadi gözün aydın dünyalar tatlısı bir bebk maşaallah:nazar::nazar::nazar:Allah analı babalı büyütsün.... maşallah ne kadar çok saçı varmış:nazar::nazar::nazar:boyu kilosu da iyi beklediğine değmiş demekki son günler çok önemli...Allah bize de nasip etsin o günleri inşaallah...

amin canim rabbimherkese nasip etsin insaallah

ecrincim geçmiş olsun gözün aydın ya çok heyecanlandım şimdi allah analı babalı büyütsün ayrıntıları anlatmanı bekliycem sahi kaçıncı haftada geldi cimcime maaşallah saçlı maçlı kokla benim için emi

sagol canim 40hafta 2gunlukken geldi kuzum ayrintilari detayli anlatmayayim hamisler korkmasin canim feci zor bi dogum oldu cunki hersey yapildi son olarakda vakum uygulandi

kizlar ben geldim allaha sukur bebegimi dogurdum ve simdi evdeyiz persembe aksam 19 47 dunyaya geldi kuzum simdi uyuttum size haber vereyim dedim rabbim herkese saglikla kavusmanizi nasip etsin bebeklerinize isteyen herkesede nasip etsin

hayırlı ugurlu olsun :D allah analı babalı saglıkla büyütmek nasip etsin :D
ecrin bebegin hiçde küçük bir bebek degilmiş. maşallah boyu posu kilosu yerinde cok güzel bir kız dünyaya getirmişsin.. sadece zahmetli olmuş :D onada yapılacak bişey yok :D dogurmak kolay iş degilmiş zaten annem hep öle der :D
bebekler dogduktan sonra hava gaz ödem ne varsa atarlar üstlerinden ve ilk dogum kilosu ile hastane cıkış kilosu arasında hep fark olur.

biz yumurta gunlerimizi kısmen bitirdik sayılır :D yarın son calışma günümüz. bundan sonrası kısmet dedik eşimle :D olmazsa diger ayda yola devam etcez :D
cmts gunu eşimin akrabaları gene bizde toplanmak istedi cok hoşlarına gitmiş gecen haftaki toplantımız :D içtik oynadık caldık söledik... ama ben geberdim :D yoruıldum.arkalarından topla sil süpür peeeehhhhhh ettim. 3 makina bulaşık yıkadım. bir ara tabak canak yetmedi elimizde yıkadık kimisini...gece 3 gibi yattım. bu sabahta ölee derle topla makineyi boşalt camaşır attım astım...felan felan felan...yorgunum ama iyiyim :D
sizlerinde böle güzel haberlerini alınca daha da mutlu oluyom :D heyyydeee hooooppp heyy heyyyy hhooooo

günaydın kızlarrrr ecrinim doğurmuşsunn canım gözün aydın darısı bizlere allah analı babalı büyütsün ayy sen şlimdi anne oldun dimiii kızının resmini istiyoruz birde ayrıntılı doğum u anlatt tamamıı bebek emiyomu sütün geliyomu nasılsınn hepsini müsait olduüğunda anlatt öpüyorum seni yeni den gözün aydınn

slm kızlar bilgisi olan bana yardım etsin ben 11 temmuzda çatlama iğnesi vuruldum gecen hafta test yaptım pozitif çıktı iğndedn dediler umutlanmadım ama dün yine yaptım tekrar silik çizgi çıktı doc sordum iğnenin etkisi kalmamıştır dedi ama içim içimi kemiriyor varmı yokmu eşimde acele etme bekle diyor sat 30 haziran ban yardım edin ya stres oldummm

slm kızlar bilgisi olan bana yardım etsin ben 11 temmuzda çatlama iğnesi vuruldum gecen hafta test yaptım pozitif çıktı iğndedn dediler umutlanmadım ama dün yine yaptım tekrar silik çizgi çıktı doc sordum iğnenin etkisi kalmamıştır dedi ama içim içimi kemiriyor varmı yokmu eşimde acele etme bekle diyor sat 30 haziran ban yardım edin ya stres oldummm

canım çatlatma iğneni olalı daha 14 gün felan olmuş idrarda erken çıkmaması gerekir bence... ben de 3 kez çatlatma iğnesi vurulduktan sonra tuttu. yani çatlatma iğnesini vurunduktan 17 gün sonra hep adet olmuştum.. bence sabırla bekle ve idrar testi yapma...hamile olduğum ay yine çatlatma iğnesinden 17 gün geçmişti adet olmayınca kanda baktırdım 38 çıkmıştı ertesi sabah idrar testi yaptığımda 10 dk sonra silik çıkmıştı... bence idrara güvenme ve 2 gün sonra adet olmazsan kanda baktır derim... inşallaah hamilesindir canım...

edacım ınsallah wardır ama catlatma ıgnesı kullanıldıgı zaman ewde yaptıgımız testlerde hep gebelık cıkıyo benım basımada gelmıstı kac kere pozıtıf cıktı ama hamıle deıldım sen kan tahlılı yaptır ınsallah wardırrrr

Back
X