Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ay bunlarıda faceden ekledım sımdı annemlerdeyım hafta ıcı yukleyım annemlerde kalcam bugun cok saol tezesııııı senınde mınık mınık guzl bebeklerın olur ıns

tamm canım eklersin bi ara...inş..canım ama umutlu ama umutsuz bekliyorum o günleri işte..öp benim yerime emi!!!!

pelin masaallah cok tatli kizin rabbim uzun omurler nasip etsin kime benziyo benim kiz kopya babasi

canım benımkıde babaya benzıyoooo 9 ay besle doyur tası bıde ustune babaya benzesınlerrr olacak ıs deıll esım bana demıstı ıns gozlerı sana benzemez dıe gozler benım gıbı koca koca olmus bende demıstım kızım ıns babasına benzemez dıe babasına benzemıs kınlı mınlıde bakmadım amma benzemıs sıpa :1:

bende diyodum hatirliyosan gelmiyo bukiz hala diye ama zamani gelince geliyo canim sen hep kolay dogum olsun saglikla bebegimi kucagima alayim diye dua et ben aklima geldikce dogumda kizlara dua etmeye calistim sancidan bazen kendini bile unutabiliyosun malesefki biara annemi istiyorum diye tutturdum ben annemi istiyorum dedigimi hatirliyorum bide rabbim yardim et diyedua ettigimi ve enson esime niye sezeryana almiyolar dayanamiyorum dedigimi ama onu kucagima verdikleri an hersey silindi sanki tum aci bitti gitti muhtesem bihis rabbim herkese yasatsin inssaallah

Ahh canim ya ALLAH razi olsun yine dua bile etmissin o kadar agri sanci arasinda ama simdi kucaginda melegin kimbilir ne kadar güzel bir duygudur ALLAH bize yasatsin hayirlisiyla ben heralde basindan ayrilamam dogurunca :43::43:
ama bende annemi isterim ya:43::43::43: bende senin gibi kimse yok burda eltilerim var ama istemem gelmesinler ikiside:63::63::63:zetan suratsiz ikiside keske annecim olaydi yanimda bebislerim saglikla gelir insallah biliyorum ansizin gelicekler ama kücük olmasinlar artik esime siginacam ne yapayim :43::43::43:ALLAH yardimcimiz olsun

canım benımkıde babaya benzıyoooo 9 ay besle doyur tası bıde ustune babaya benzesınlerrr olacak ıs deıll esım bana demıstı ıns gozlerı sana benzemez dıe gozler benım gıbı koca koca olmus bende demıstım kızım ıns babasına benzemez dıe babasına benzemıs kınlı mınlıde bakmadım amma benzemıs sıpa :1:

maşşallah çok tatlı kuzucuk saglıkla sıhatla büyüsün bahtı acık olsun

Ahh canim ya ALLAH razi olsun yine dua bile etmissin o kadar agri sanci arasinda ama simdi kucaginda melegin kimbilir ne kadar güzel bir duygudur ALLAH bize yasatsin hayirlisiyla ben heralde basindan ayrilamam dogurunca :43::43:
ama bende annemi isterim ya:43::43::43: bende senin gibi kimse yok burda eltilerim var ama istemem gelmesinler ikiside:63::63::63:zetan suratsiz ikiside keske annecim olaydi yanimda bebislerim saglikla gelir insallah biliyorum ansizin gelicekler ama kücük olmasinlar artik esime siginacam ne yapayim :43::43::43:ALLAH yardimcimiz olsun

amin canim benimde esim yanimdaydi sadece zaten tum dayanma gucunu ondan aliyosun bende oyle oldu rabbim kolay dogum nasip etsin

cok farkli bi duygu diyebilirim gercekten tarifi zor yakinda yasayinca anliycaksin insallah canim sende

Evet canim ya dogurasim geldi yani daha bizim cok var canim ya hayirlisi artik kac gram onu bile bilmiyorum söylemedi doktor biliyon pek konusmuyor saliya seker yüklemesi olacak sen nasil yaptirmistin ?

Evet canim ya dogurasim geldi yani daha bizim cok var canim ya hayirlisi artik kac gram onu bile bilmiyorum söylemedi doktor biliyon pek konusmuyor saliya seker yüklemesi olacak sen nasil yaptirmistin ?

bana seker yuklemesi yapmadilar canim benim melegim uyandi yemek vakti gorusuruz kizlar

hoşgeldin canım...gözüm aradı valla yokluğunda....görüşürüz...

pelicim tebriklerimi iletmiştim canım.....belkide görmedin..ben yineleyeyim o zamn:)

uzun bi bekleyişten sonra bebişini kucağına aldın çok tebrik ederim canım:nazar: Allah analı babalı büyütsün tadınızı hiç bozmasın inş...bizim yerimize de o minicik el ve ayaklarından öpüver canım....

sağol apekcim...hoşbulduk cnm...

slm kızlar nasılsınız umut sarıbeybı apek

slm cnm iyiyim ben sizler nasılsınız?

kizlar ben geldim allaha sukur bebegimi dogurdum ve simdi evdeyiz persembe aksam 19 47 dunyaya geldi kuzum simdi uyuttum size haber vereyim dedim rabbim herkese saglikla kavusmanizi nasip etsin bebeklerinize isteyen herkesede nasip etsin

cnmmm Allah analı babalı büyütsün inş...

kizlar bebegim cok zor geldi hersey yapildi ve enson vakum uygulandi allaha sukur bisorun yok rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin ben malesef butun zorluklarini gordum ve baya bisure cektikten sonra epidural anestezide yapildi obile yetmedi malesef vakit bulunca dogumu yazarim size kendinize meleklerinize iyi bakin
Gesundheitszentren - Babygalerie Schramberg
melegim kizlar resmini koymaya calistim olduysa tabi hastanedeki resmi
buarada 3150gr ve 52santim dogdu

maşallah bebeğine çok tatlı..Rabbim bağışlasın..

bu arada sanırım dark ve peli de kavuşmuş meleklerine tebrikler kızlar....

kizlar ben geldim allaha sukur bebegimi dogurdum ve simdi evdeyiz persembe aksam 19 47 dunyaya geldi kuzum simdi uyuttum size haber vereyim dedim rabbim herkese saglikla kavusmanizi nasip etsin bebeklerinize isteyen herkesede nasip etsin

ecrin canım hadi gözün aydın dünyalar tatlısı bir bebk maşaallah:nazar::nazar::nazar:Allah analı babalı büyütsün.... maşallah ne kadar çok saçı varmış:nazar::nazar::nazar:boyu kilosu da iyi beklediğine değmiş demekki son günler çok önemli...Allah bize de nasip etsin o günleri inşaallah...

slm umut yazdığında bu topikte değildim şimdi geldim...evet bugün adet günüm ama umutsuzca adetimi bekliyorum...dün kan tahlili yaptırdım 2.6 çıktı yani negatif....bugün bari olsam adetimi en azından ramazanı kırmamış olurum...doktor ultrasonla da baktı karnımdan adet gözükmüyo dedi...yumurtalarım çatlamış kistte yok tertemiz yani....adetim gecikmeli gelecek herhalde...

maşallah sen de bebişini büyütmüşün günler ne de çabuk geçiyo...daha yeni aldık sanki hamiş haberlerini...Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin..

slm aslım.....durumumu umuta yazdım karışığım biraz ama iyim canım...sende oğluşunda iysiniz inş..

apekcim adet görüntüsü veya kist yoksa umut var demektir:) belki de geç döllenme olmuştur 1 hafta daha olmazsan kan testini tekrarla derim.... bak mattikanın adet günü sıfırdı on gün sonra binlerdeydi olabilir bence...:34::34::34:

apekcim adet görüntüsü veya kist yoksa umut var demektir:) belki de geç döllenme olmuştur 1 hafta daha olmazsan kan testini tekrarla derim.... bak mattikanın adet günü sıfırdı on gün sonra binlerdeydi olabilir bence...:34::34::34:

hiç umudum yok be umudum...:)) dün olmadım bugünde halen gelen giden yok...arada hafif ağrır gibi oluyo belim ama anlıyorum gelmeyeceğini adetimin...doktorum olmazsan perşembe cuma gibi tekrarlayalım testi dedi.....referans aralığı içinde ama prolaktinim biraz yükselmiş...buda adet gecikmesi yapar diye biliyorum....Bekleyeceğiz göreceğiz canım yapacak başka bi şey yok...Allahın işi karışılmıyo....hayırlısı artık...

senin de oğluşun olacakmış....topikte oğlan azdı 3 oldu şimdi.....sağlıkla büyüsün ve doğsun canım...

Back
X