Canımmm, sağolasın valla hamişlerin duası tutarmış inşallah bizde tez zamanda doldururuz göbüşleri:)
Amiiiiin tatlım...:) Sağol desteğin için zuzucum..

arada öye bunalmamız normal ama yaparız bir herşeyi , güveniyorum kendimizeeee...

Ya da daha çocuk falan yok ortada ondan böyle rahat rahat sallıyor da olabilirim, bebişlerimiz bir gelsin sonra bir daha kurmak lazım bu cümleyi..

Sen niye kendine kızıyorsun hayatım, boşver nasıl yapmak istiyorsan öyle yap, bu işin erkeni veya doğru zamanı diye birşey yok aslında, sen istiyorsan doğru zamandır o.. sadece kendini fazla strese sokma o kadar hayatım..
Hoşgeldiniz kızlar.. Ben de eylülde evlendim ve aralık sonu ocak başından beri deniyoruz, henüz gelen giden yok inşallah daha fazla beklemeyiz..
özler, geçmiş olsun arkadaşım. kimyasal gebelik denen şeyi aslında bir çoğumuz yaşıyoruz da farketmeyebiliyoruz. doktorlar öyle diyor yani.. doktorun hamile kalmanda sorun yok dediyse de doğrudur, için rahat olsun.. İnşallah tez zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..
bazı forumlarda idrarın koyulaştığı ya da renk değiştirdiğini yazanlar vardı okumuştum ama ne derece hamişlik belirtisidir bilemiyorum. bu da bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.. Benim de son 5 gün bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız nurancım..
Canımmmmm, hoşgeldinn:)))) Valla benim dalgınlığıma gelmiştir gülşen, özür dilerim hemen düzeltiyorum listeyi.. Nasıl geçiyor hamişlik hayatım yolunda mı herşey?
Geçmiş olsun ve tebrikler...

Bu konuda en güzeli doktoruna , o içine sinmediyse başka bir doktora danışman. İlaç söz konusu olduğu için biz şimdi sana kullan ya da kullanma diyemeyiz. Bazı durumlarda hamile de olsan ilaç kullanman gerekebilir sorunun daha fazla ilerlememesi için.. Ama inşallah gerek kalmaz ve sorunsuz bir hamişlik geçirirsin arkadaşım..