Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

erken gebelik testi kullanıyorsan şimdi bile yapabilirsin. gününü beklemen gerekmiyor gebelik olup olmadığını öğrenmek için.

normal bir gebelik kiti kullanıyorsan, bekle gününü, hatta 1 gün geçsin... sonra yaparsın. 4 gün beklemeye gerek yok yani.

allah hayırlısını versin inşallah... tez zamanda gönlünüzdeki kucağınıza gelsin.

amin allah hepimizin gönlüne göre versin.. bu erken gebelik testi kesin sonuç verir mi?

amin allah hepimizin gönlüne göre versin.. bu erken gebelik testi kesin sonuç verir mi?

verir evet.
bat gününden 5-6 gün evvel yapabilirsin erken gebelik testini. negatif görürsen, 2-3 gün sonra yeniden yaparsın. net sonucu alırsın.
bat gününe 2-3 kala pozitif görürsen, kesindir. normal koşullarda, yani döllenmeden 1 hafta sonraysa, negatif gördüysen, o da doğrudur. şayet geç döllenme falan olduysa, o durumda nagatif, gerçekten negatif olmayabilir.

anlatabildim mi?

her şey normalse, vaktinde yumurtladıysan, döllenme tam ortadaki günlerde gerçekleştiyse... bugünlerde erken gebelik testi kesin sonuç verir.
önerim fortel marka.

allah gönlüne göre versin canım

Ahhh canımmm çok çok geçmiş olsun.Allah ım tez zamanda anneciğine şifasını verir inşallah.Yinede pozitif düşünelim.Allah ın izni ile gelip geçer bu kötü zamanlar bacım.Dualarım sizinle.İnşallah en az hasar ile atlatır bu zor zamanları anneciğin canım.Sende kendini lütfen fazla üzme.Allah ım yardımcınız olsun canım.sevgilerimle.

canım, Allah acil şifalar versin. meme, kanserde en rahat olumlu sonuç alınan yer, araştırmışsındır mutlaka sen de. inşallah sorunsuz bir ameliyat geçirir ve en kısa zamanda sağlığına kavuşur annen. haklısın insan konduramaz. Rabbim sizlere bağışlasın onu...

canım benim hemen bıraktım o doktoru zaten şimdi adetimden 1 gün geçti yarın 2. gün olacak inşallah vardır bişiler test yapsam çıkaz daha yaaaa

çok teşekkürler kızlar, allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için.
zor bir dönem bizi bekliyor, bunun gayet farkındayım. bakalım neler görücez.

bu aşamada çok kararsızım...
2 ay önce bursaya taşındım. senelerdir, hemen hemen 15 senedir şehir dışındaydım. 2 ay evvel, annemin dibine geldim. geçen hafta, tam da bu kanser haberini almadan önce bebeğimi düşürdüm.
düşünüyorum, bunlar allahın işaretleri gibi.. sanki bişeyleri organize ediyor.
zor günleri için, annemin yanına getirdi beni sanki.... yine zor dönemde, zor hamilelik de epeyce güç olacağı için, hamileliğimi sonlandırdı gibi...
bana işaret veriyor gibi hissediyorum. şimdi bebek vakti değil, bekle bakalım biraz.
bilemiyorum....

canım benim hemen bıraktım o doktoru zaten şimdi adetimden 1 gün geçti yarın 2. gün olacak inşallah vardır bişiler test yapsam çıkaz daha yaaaa

erken dönem gebelik testi ise, elinde erken test varsa, yap. çıkar muhakkak.
normal test ise, bekle 1-2 gün.. sonra yap canım.

kul kurar kader gülermiş...
önemli olan senin bundaki hayrı ve mesajı algılaman canım. ki zaten anlamışsın baksana.
karar senin ama sanki dediğin gibi, şu an değil, biraz daha vakit var, bebeğin sende kalsaydı ve zor zamana rağmen tutunup doğsaydı bile en başta sen yıpranacaktın, belki bebeğin sağlıklı olacaktı ama annesinin zor zamanında gelecekti. inşallah annenin sağlığa kavuştuğu zaman ile senin bebişinin geliş zamanı aynı olur, ananesine sağlık müjdeler bebeğin :)
her şerde bir hayır, her hayırda bir şer işte...

mrb fıstık :) nasılsın? özledik seni. anlat nasıl bebişin?

ıyıyım tatlım sen nasılsın yogunum walla bu araları ev de mısafır cok annemler bızdeler zaten sıcaklar cok fazla bunaldık walla sen nasılsın canımm..
bebıs cok ıyı teyzesı ve buarda bacıslerrr benım bır KIZIM oluyor:)) 5 aylık da olmusuz allahım herkeze nasıp etsın bu guzel duyguyuu bızlerden dularınız ekısık etmeyın canlarım benım bende sızlerı hepınızı cok ozledım dogru durst hıc gıremeıyorum nete de ıns her bırınız cok cok ıyısınızdır....
YALELLLLL annen ıcın cok cok gecmıs olsun ya ınan cok uzuldum allah sıfasını versın...

Merhaba,bizde bu ay basladik calismalara benim bir kizim var ve ikinci bebisi istiyoruz hayirlisiyla insllh,benide araniza alirmisiniz?gulmeyin ama yazdiklarinizi okudum bu bat ne demek ve su ovulasyon testi kendimi uzaydan gelmis gibi hissettim anlamadim benim kizim 8 yasinda bayagi bir gelismeler var sanirim erken hamilelik testi gibi bilgilendirirseniz sevinirim,simdiden tesekkurler.

iyiyim canım. ayyyy kızın mı oluyor? :) Maşallahhh annemin tabiriyle kız olsun çamurdan olsun :) ablam ve ben olarak 2 kızı var kendini bu yüzden hep şanslı görür :) bu dönemde evin kalabalık olması sana güven veriyordur daha iyi yani. sıcaklar konusu fenaaa, her sabah baş ağrısı ile uyanıyorum

bu arada kızlar, dr bana bu ay için pek şans vermedi, aslında yumurtam güzel büyümüştü hem de ilaçsız ama iğne olduğum halde çatlamadı meret neyse napalım süreç devam ediyor. Hayırlısı olsun hakkımızda...

kızlar günaydın herkese umarım iyisinizdir..
yalelcim çok üzüldüm
ama inşallah annenle birlikte atlatacaksınız bu kanser illetinide ben inanıyorum dualarım seninle canım..
lataaaaa desene kızıma arkadaş geliyo yaşasın çok sevindim hayırlı olsun tatlımmm:
arada yaz unutma bizi..
deryacım evet senin bebişin mutlaka bi zamanı var sadece o zamanı bekliyo ..
bide daha kıymetli olmak için yapıyo galiba senin bebiş bunu..

merhaba arkadaşlar daha önce gelmiştim bu sayfaya bir kaç kez...Bbebğimi kaybettim kalbi durduğu için kürtaja aldılar 1 ay kadar oldu şimdi buradaki deneyimli arkdaşlardan bir şey öğrenmek istiyorum bugün kürtajdan sonra 31.gün adet olmadım henüz belirtide yok bu normal mi ?

Gecmis olsun canım ama bildigim kadarıyla daha erken. çünkü geç oluyor adet bende dusuk yaşadığım icin biliyorum panik yapma baya beklemiştim

gulden sana bişey söyliyim ben, daha evliliğimizin ilk günlerinde bunu hissetmiştim, bizim bebeğimiz anne babası onu çok çok isteyince gelecek, diye. garip ama kadınlara has bir algılamayla bunu anlamıştım. biz daha evlenmeden karar vermiştik hemen çocuk yapmalıyız diye. ama sanki biraz düzen devamı gibiydi, yani sırada bu vardı, isteme, söz, nişan, nikah, düğün ve hemen bebek gibi :) sadece bir aşamaydı gözümüzde. belki de bebeğimiz "yokkkkk öyleeeee, azcık isteyin bekleyin ben öyle gelcem" diyordu bize :) şimdi yaklaşık 15 aylık evliyiz, ilk aylardan çooook daha fazla istiyoruz şu anda onu. eşim bana belli etmezdi çok istediğini, ben biraz panik ve takan bir tip olduğum için, sadece olsun diyordu ama benim endişelenmeme kızıyordu. gel gelelim şimdi bakıyorum da ne gerekirse yapmaya hazır, artık onun gözlerinde de bu özlemi ve olmazsa endişesini görüyorum. zaman yaklaşıyodur belki bizim anne baba olmamız için de ne dersin :) hayırlısı Rabbim den...

meraba cnm. ben tam 40. gun regli olmustum. sonrada 3 ay snr hamile kaldim soyle diyim sana ekim sonunda kurtaj oldum ocak sonu son adet tarihimdi bide duzensiz regli olurum diye kasma kendini koy ver gitsin miss gibi olursun hic dertlenme:)

merhaba canım.ben kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.o yüzden kafana takılmasın.vücut kendini toparladığı an adet olacaksın canım.sevgiler.

selam kıslarrr umarım herkesler iyidir..Hamişlerimize sağlıklı hamilelikler,hamile kalmak isteyenlerede sağlıklı bebişler dilerimmm ..kıslarrr benim BAT 14 Temmuz gibiydi.ben hala regl olmadım.bu sabah test taptım ve negatif çıktı.acaba kürtaj sonrası adet düzensizliğimi yoksam hamilemiyim.cumaya kadar bekliycem sonra kan testi yaptırıcam.kendimi ne hamile gibi nede regl olacakmışım gibi hisediyorum.bu konuda resmen nötr durumdayım.belirti olarak sadece göbeğimin aşağısına doğru belli belirsiz bir çizgi iniyor.göğüslerimde ne ağrı ne şişlik var.sadece çok uykum geliyor..İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise Allah ım onu nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…