Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

ahh tatlımmm çok sevindim adına.Allah ım sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah.senin gibi tatlı bir prenses geliyor desene :)))İnşallah bahtı da güzel olur.

kızlar tesekkur edıyorum sagolun ıcım rahatladıbugun 33.gun olmayınca korktum cunku ınsan endıselenıyor kurtaj doktorun dedıgıne gore basarılıydı ama korkuyorsun ıste ıns bende eskı duzenıme kavusurum tesekkur ederımc evapladıgınız ıcın

korkmakta haklısın bacım.aynı şeyleri bende yaşadım :)) Allah ım hepimizin yardımcısı olsun ve bizlere sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.

güldencimmmm inşallah bebişinde sende iyisinizdir canım.pek rastlaşamıyoruz ama dualarım tüm hamile bacılarımla.kendine çok dikkat et canım.öpüyorum sevgiler :)))

casperımmmm naptın canım? heyecan yaptım okuyunca :)

casperımmmm naptın canım? heyecan yaptım okuyunca :)

canımcımmm cuma günü bhcg yaptırıcamm.o zaman herşey belli olur bi tanemmm :)) cuma günü inşallah hayırlı haberler verebilirim size.benim için dua edin olurmuuuuu

canımcımmm cuma günü bhcg yaptırıcamm.o zaman herşey belli olur bi tanemmm :)) cuma günü inşallah hayırlı haberler verebilirim size.benim için dua edin olurmuuuuu

ayyy hadi canım hayırlı haberlerle gel olur mu :)
yaşadıkların yaşayacaklarının kefareti olsun, sağlıklı, mutlu şekilde bebeğin seninle olsun inşallah.

yaşadıkların yaşayacaklarının kefareti olsun, sağlıklı, mutlu şekilde bebeğin seninle olsun inşallah.

allah razı olsun deryacımm.İnşallah hepimiz muratlarımıza kavuşuruz canım.göbüşlerimiz juniorlarla dolar :)))

deryacım kuzuşum sen neler yapıyosun artkın topiki terk ettiler biizm kızçelerr

aayy ne güzel demişsin evet casper inşallah bebişin seninledir

deryacım kuzuşum sen neler yapıyosun artkın topiki terk ettiler biizm kızçelerr

fasulye koydum ateşe pişiyo misss gibi z.yağlı :))
valla tatlım, dr. a gittim, yumurtam doğal yolla güzelce büyüdü, sanki ilaç içmişim gibi büyüdü (sanırım ananas fayda etti), hazır büyümüşken değerlendirelim dedi dr iğne verdi çatlaması için ama kontrole gittiğimde yine de çatlamadığını gördük, sanırım benim yumurta çatlamama sorunum var... dr bu ay için çok şans vermedi, adette gel, dedi. malum önümüz de ramazan, nasıl olur bilmiyorum, saatli ilişki gerekiyor, ilişki sonrası yatmak gerekiyor vs... sanırım ramazanda dinleneceğim, zaten bayramdan 3-4 gün sonra yeni adetim olacak rahat rahat giderim o zaman.
herkes fena dağıldı canım, ben bir burayı takip ediyorum bir de pembemasalımı takip ediyorum gebelik ile ilgili olarak. gördüğüm kadarıyla sen de öyle yapıyorsun :)

canikommm çok teşekkür ederim bi tanemm.bakalımm hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun inşallah :)))

aminnnnnnn inşallah canım
bende benden haber vereyim
tüp dedi doktor inşallah ramazandan sonra gidiyorum tüp bebek merkezine:26:
inşallah hayırlısı olur hakkımızda

ahhhhh inşallahhh bebeğim yaaaa.Allah ım göbüşünü bebişlerle doldursun inşallahh :)) Yaradan biz bebek bekleyen kullarına acısın ve dualarımızı kabul etsin inşallah :)))

canım hadi bakalım inşallah Rabbim daha bekletmez seni de, bu arada bu kararı aldıktan sonra o kısa aralıkta gebe kalanlar da var biliyorsun, belki bir sürpriz olur :)

oohhh ellerine sağlık canım.ben ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.benim eşim çok geç geliyor e saatten sonrada yağlı yemek olmazz.aaaaa du kızz bende gideyim zeytinyağlı fasülye yapayım cocama....canım insanın kendini biraz nadasa bırakması gerekiyor.inşallah ramazan sonrası gönlündeki gerçekleşir bacım:)) yumurta olayınıda kafana fazla takma.eğer tarçın+bal+çörek otu kullanıyosan bırak çünkü bu kürde yumurtaların çatlamamasına neden oluyor...aslında ben bu aydan hiç umutlu değilim açıkçası.çünkü yumurtlama zamanları cocam yorgun olduğu için kıyamadım adama o yüzden bakalım Allah ım bize ne gibi süprüzzzzzler yapıcek..ben bir çok topiğe girip çıkıyorum ama en fazla da burası ve pembişin topiğine takılıyorum :))

Son düzenleme:

benim eşim de geç geliyor canım, o yüzden hafif yemekler yapıyorum, arada kaçamak olarak kızartma da oluyor tabi :)
mesela akşama fasulyenin yanına patates köftesi de yapmaya niyetim var :) ilk kez yapcam olur inşallah.
canım ben kür yapmadım ama aktardan aldığım bir kadın hastalıkları çayı var, onu içtim, sonra yumurta büyüyünce etki etmesin diye ara verdim.
işte ben de ramazanda kıyamıyorum ona da yazık, zaten geç geliyor, bir de oruç, zor olur yani.

Benimm kocişimm kızartmaya bayılır ama ben yapmıyorum.çünkü kiloluyuz ikimizdeben zeytinyağlı yapayım yeter.gerçi ben terazi burcuyum heran fikir değiştirebilirim

Amaninn deryafta burdaymis burctasim hayaletim deee. Nassiniz kizlar ne far ne yokk? Ya a benim kasiklarim cok agriyo yimirtliyom mui nee? Diporumki yumurtlama tarihinden sonra iliskiyi kessem daha mi iyi olur dusuk yaptim. Ya etkiledigini dusunuyorum iliskinin? Ne dersiniz,ama ya gec yumurtlarsam die de dusunmeden edemiyorumm?

bebekimmm bence ilişki zamanını erteleme.çümküüü geç yumurtlama olabilerrrrrrrrbence düşükle ilişkilendirme canım.sen çalışmalarına devam et.ben öyle yapıyorum her zaman :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…