Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

selammm bacişlerrrr..kismeler yok ama bari arada sırada girip kendimizden haberler verelim kıslarr ben yarın doktora gideceğim.kürtaj kontrolünden sonra gitmemiştim doktora.hem tahlil sonuçlarımı göstericem hemde smear testi yaptırıcam..Bakalımm umutlarımız her zaman yeşermeye devam ediyorr.Allah ım heimize tez vakitte sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...sizleri çok ösledimm ve çok öpüyorumm...sevgilerimleee

kuzucum burayı hatırlayan kalmadı
umutlarımız her zaman bizimle canım.
güzel haberlerle gelirsin inşallah.

merhaba kızlar bende bekliyorum ama daha çok var adetime bayramın son günü.acaba eğer hamileysem kanda ne zaman çıkar yada hassas idrar testlerinde.

TopigImiz cok sessiz kalmis yaz herkes tatillerde herhalde. Bizim cuma günü kontrolümüz vardi. Bir oglusumuz oluyor. Insallah allahim saglicakla kucagimiza da almayi nasip eder.

Ve tüm isteyenlere allah saglikli sihhatli ve hayirli evlatlar nasip etsin.

kuzucum burayı hatırlayan kalmadı
umutlarımız her zaman bizimle canım.
güzel haberlerle gelirsin inşallah.

aynen öyle bacım unuttular valla topikciği..neyse biz arada sırada girip yoklarız buraları ne var ne yok diye..bacımm inşallah test sonuçlarım temizdir.doktordan sonra işe gelemeyebilirim.yarın sonucu yazarım bacişkom.çok öpüyorum dikkat et kendine :)))

merhaba kızlar bende bekliyorum ama daha çok var adetime bayramın son günü.acaba eğer hamileysem kanda ne zaman çıkar yada hassas idrar testlerinde.

Gülcecim selam canım.benim adetten 1 hafta önce çıkmıştı kanda.Hassas idrar testleri hakkında bir bilgim yok bacım.İnşallah bu ay hepimiz göbüşlerimiz dolu olarak bayrama gireriz :))

canım benimm.Minik oğluşunun sağlıklı,huzurlu ve başarılı bir ömrü olsun.Anneciği ve babacığı ile uzun yıllar sağlıklı ve mutlu şekilde yaşasın :)) inşallah darısıda bizim başımıza olur Allah ın izniyle.sen bize dua et olur mu bacım:))öpüyorum sevgilerimle.

güzel haberlerini bekliyorum canım.
bu arada benim dün ovülasyon günümdü ve akşam üstü aşırı kasık ağrılarım oldu. ama çok yani hatta duşa falan girdim iftardan sonra. inşallah hayırlı ağrılardır. bu sabah devam etseydi dr.a gitcektim o derece. şimdi diğer topiğe de yazcam bakayım fikir danışcam.

efettt bacişlerr.çarşamba günü doktora gittim.vajinal muayane etti ve hiç bir sorunun yok.herşey gayet düzgün dedi.yaptırmadığım genetik testlerini mutlaka yaptır dedi.bende bugün sabahtan gidip onları yaptırdım.bayram sonu test sonuçları çıkacakmış...bebe aspirini içiyorum dedim doktora.aspirin senin için yeterli değil dedi.kafasında iğne vermeyi oluşturmuş ancak bugün yaptırdığım testlerle birlikte diğer tüm testleri bir göreyim ona göre karar veririz dedi.bakalım Allah ım herkesin şifasını versin.Bir uçtada benim şifamı versin...AMİNNNN

Son düzenleme:
merhaba kızlar,hepinize hayırlı cumalar diliyorum...bacişlerr yarın Allah kısmet ederse Aziz Mahmut Hüdayi türbesini ziyaret edicem.Sizler için ve diğer tüm sevdiklerim içinde bol bol dua edicem.Allah ım umarım Aziz Mahmut Hüdayi hazretlerinin yüzü suyu hürmetine dualarımı kabul eder.

Merhaba Kızlar:)

Mukutcum, şimdi gördüm, çok üzücü ve çok zor zamanlar yaşamışsın.. Gerçekten okuyunya çok üzüldüm. Geçmiş olsun ve allah tekrarını göstermesin hayatım. Bende tam çok uzun zaman oldu neden olmuyor diye mutsuz olmaya başlamıştım ki yazdıklarını okudum. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun inşallah.. Sen de üzme hiç kendini, senin için en doğru zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alacağına inanıyorum ben..

Yalel hayatım, geçmişi okudum daha önce görmemişim, geçmiş olsun hayatım, annene de acil şifalar dilerim.. Artık eskisi gibi değil ama kanser tedaviyle kontrol altına alıyorlar, kendini fazla yıpratma.. dediğin gibi belki de annene destek olman için olmuştur tüm o sevimsiz durumlar.. İnşallah annenden de senden güzel haberler alırız kuzum..

Ofpufya, tebrikler hayatımmm Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin..

Derya, lata, hayalet, zuzu, manolya, gülden.. ve tüm kızlar nasılsınız ?:) Benim ağustos başında geldi yine kırmızlar. Doktora gittim bugün, pazartesi kan testine gidiyorum hormonlara bakacaklar, haftaya cumada sonuçlar çıkmış olacak, doktora gideceğim yani tekrar. bakalım hormon testlerinin sonuçlarına göre hareket edilecek, nedir durum bilmiyorum yani daha ama sizlere ileteceğim gelişmeleri:)

önce anne baba sağlığı... canım benim Allah önce size sağlık versin, hemen de bebekle müjdelesin inşallah hadi bakalım genetik testlerin de temiz çıktı mı bu iş sizin gayretinize kalıyor :)

hoşgeldin Banucum, seni görmek ne güzel :) sonuçların inşallah güzel çıkar, hayırlı haberlerini bekliyorum.
ben de iyiyim, denemeler devam :)

hoşgeldin Banucum, seni görmek ne güzel :) sonuçların inşallah güzel çıkar, hayırlı haberlerini bekliyorum.
ben de iyiyim, denemeler devam :)

İnşallah hayatım, bakalım yazdan hep birlikte hamiş çıksak çok iyi olurdu:)

hadi bakalım hayırlı haberlerle dönersin inş. eğer bir sebep varsa ortaya çıksın ki boşuna uğraşmamış olursun canımben mesela tsh yuksek die hamile kalamıyordum ne zaman değer düştü hamile kaldımAllah yar ve yardımcınız olsun....
bu arada sizleri unutmuş değilim takipteyim

.. selam herkesee :) bende bu aralar deneme aşamasında olanlardanım arkadaşlar:) benim başımdan kötü bir tecrübe geçti. belki hikayemi okuyan arkadaşlarım vardır aranızda. çok zor bir dönemdi. burdaki arkadaşların destekleri çok iyi gelmişti o zaman bana:) şimdide hepinizin iyi dileklerine ve dualarıba ihtiyacım var:) Allah hepimize inşallah kız erkek hiç farketmez "sağlıklı" bebekler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…