Kızlar çalışmaya başladığım için yazamadım ama artık bende hamişim bebişim 4 haftalık :)
canım çok tebrik ediyorum allahım hayırlıdıyla kucağına almayı nasip etsin..
Merhaba Kızlar:)
Mukutcum, şimdi gördüm, çok üzücü ve çok zor zamanlar yaşamışsın.. Gerçekten okuyunya çok üzüldüm. Geçmiş olsun ve allah tekrarını göstermesin hayatım. Bende tam çok uzun zaman oldu neden olmuyor diye mutsuz olmaya başlamıştım ki yazdıklarını okudum. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun inşallah.. Sen de üzme hiç kendini, senin için en doğru zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alacağına inanıyorum ben..
Yalel hayatım, geçmişi okudum daha önce görmemişim, geçmiş olsun hayatım, annene de acil şifalar dilerim.. Artık eskisi gibi değil ama kanser tedaviyle kontrol altına alıyorlar, kendini fazla yıpratma.. dediğin gibi belki de annene destek olman için olmuştur tüm o sevimsiz durumlar.. İnşallah annenden de senden güzel haberler alırız kuzum..
Ofpufya, tebrikler hayatımmmAllah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin..
Derya, lata, hayalet, zuzu, manolya, gülden.. ve tüm kızlar nasılsınız ?:) Benim ağustos başında geldi yine kırmızlar. Doktora gittim bugün, pazartesi kan testine gidiyorum hormonlara bakacaklar, haftaya cumada sonuçlar çıkmış olacak, doktora gideceğim yani tekrar. bakalım hormon testlerinin sonuçlarına göre hareket edilecek, nedir durum bilmiyorum yani daha ama sizlere ileteceğim gelişmeleri:)
evet muko nedenirki böyle bi durumda herşeyin hayırlısı biraz sabır ve zaman istiyorum senin için
banum sendende güzel haberler bekliyorum.
.. selam herkesee :) bende bu aralar deneme aşamasında olanlardanım arkadaşlar:) benim başımdan kötü bir tecrübe geçti. belki hikayemi okuyan arkadaşlarım vardır aranızda. çok zor bir dönemdi. burdaki arkadaşların destekleri çok iyi gelmişti o zaman bana:) şimdide hepinizin iyi dileklerine ve dualarıba ihtiyacım var:) Allah hepimize inşallah kız erkek hiç farketmez "sağlıklı" bebekler nasip etsin.
hayırlısı olsun inşallah herkes hayırlısıyla hamişkalır ve bebişini sağlıkla kucağına alır dualarım sizinle kızlar...