• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Kızlar çalışmaya başladığım için yazamadım ama artık bende hamişim bebişim 4 haftalık :)

canım çok tebrik ediyorum allahım hayırlıdıyla kucağına almayı nasip etsin..

Merhaba Kızlar:)

Mukutcum, şimdi gördüm, çok üzücü ve çok zor zamanlar yaşamışsın.. Gerçekten okuyunya çok üzüldüm. Geçmiş olsun ve allah tekrarını göstermesin hayatım. Bende tam çok uzun zaman oldu neden olmuyor diye mutsuz olmaya başlamıştım ki yazdıklarını okudum. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun inşallah.. Sen de üzme hiç kendini, senin için en doğru zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alacağına inanıyorum ben..

Yalel hayatım, geçmişi okudum daha önce görmemişim, geçmiş olsun hayatım, annene de acil şifalar dilerim.. Artık eskisi gibi değil ama kanser tedaviyle kontrol altına alıyorlar, kendini fazla yıpratma.. dediğin gibi belki de annene destek olman için olmuştur tüm o sevimsiz durumlar.. İnşallah annenden de senden güzel haberler alırız kuzum..

Ofpufya, tebrikler hayatımmm:46::46::nazar::16: Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin..

Derya, lata, hayalet, zuzu, manolya, gülden.. ve tüm kızlar nasılsınız ?:) Benim ağustos başında geldi yine kırmızlar. Doktora gittim bugün, pazartesi kan testine gidiyorum hormonlara bakacaklar, haftaya cumada sonuçlar çıkmış olacak, doktora gideceğim yani tekrar. bakalım hormon testlerinin sonuçlarına göre hareket edilecek, nedir durum bilmiyorum yani daha ama sizlere ileteceğim gelişmeleri:)

evet muko nedenirki böyle bi durumda herşeyin hayırlısı biraz sabır ve zaman istiyorum senin için
banum sendende güzel haberler bekliyorum.

.. selam herkesee :) bende bu aralar deneme aşamasında olanlardanım arkadaşlar:) benim başımdan kötü bir tecrübe geçti. belki hikayemi okuyan arkadaşlarım vardır aranızda. çok zor bir dönemdi. burdaki arkadaşların destekleri çok iyi gelmişti o zaman bana:) şimdide hepinizin iyi dileklerine ve dualarıba ihtiyacım var:) Allah hepimize inşallah kız erkek hiç farketmez "sağlıklı" bebekler nasip etsin.

hayırlısı olsun inşallah herkes hayırlısıyla hamişkalır ve bebişini sağlıkla kucağına alır dualarım sizinle kızlar...

kizlar kizlar hic gorusemiyoruz nasilsiniz:) nasil gidiyo bakalim biz iyiyiz:) kizim ve ben dogumu bekliyoruz gunler bugune kdr cok cabuk gecti ama galiba artik gecmiyo:) odum kopuyo bi aksilik olucak diye Rabbim korusun. su mubarek gunlerde dualarim sizlerle insaallah yaz bitmeden butun isteyenler hamile kalir amin. odamizi ismarladik eylul sonunda gelicek insaallah. arada arada size bakiyorum ama kimse birsey yazmiyo:( yok bize yaz yaramadi hemen o soguk kis gunleri gelsin yine bizbize dertleselim:) opuyorum fistiklar hepinizi....:17::17::17::17:

amin inşallah ben de istiyorum eşim beni havaya bile soktu yaa.telefonla konuşturtmuyo radyasyon var diye avm lerdei güvenlikten geçirtmiyo ağır kaldırtmıyo ya yoksa çok üzüürüm

Banucum ve diğer arkadaşlarım,

İyi dilek ve dualarınız için tşk ederim. Şimdilik biraz tıbbi destek alıyorum. Normalde iyiyim; fakat bazen ipler kopabiliyor. Doktor bunu yaşamam geeken bir yas olduğunu fakat fazla uzun sürmemesi gerektiğini söyledi. Umarım, en kısa zamnda atlatabilirim. Verdiği ilaç biraz işe yaradı. İlk zmaanlardaki gibi çok ağlamıyorum en azından....

Sevgiyle,

Hepinize merhaba kızlar,

uzun bir süredir yazamıyordum aranızda beni hatırlamayanlar olabilir hatta ,
inşallah herşey yolundadır yaşamlarınızda,
ben pek iyi sayılmam 1,5 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim daha 18 haftalıktık, herşey yolundaydı kontrollerimizde hiç bir problemimiz yoktu, ama tutunmadıar yavrularım ve 4 temmuz sabahı bel ağrısıyla birlikte doğum başlamış oldu, hastaneye gittiğimde yavrularım gördüm içimde kıpır kıpır oynuyorlardı ağrımı kesmek için çok uğraştılar eğer kesilirse ağrı belki durabilirdi daha ama bel ağrılarım hiç kesilmedi aksine daha da şiddetletdi gece boyu ve sabaha karşı ağrılarımla birlikte yavrularımda bize veda ettiler...

hiç kolay şeyler değil arkadaşlar bu yaşanılanlar rabbim bir daha ne bana nede sizlere inşallah böyle acılar yaşatmasın,
mukut canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende hala atlatmış değilim, sürekli ağlıyorum , benimde göğüslerim senin gibi oldular ama doktorum bir ilaç verdi bu ilaç prolaktin seviyesini düşürüyor ve göğüslerdeki sütü toplayarak inmesini sağlıyor, ilaç kullanmıyorsan doktoruna danışabilirsin canım...

Hepinize merhaba kızlar,

ben pek iyi sayılmam 1,5 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim daha 18 haftalıktık, herşey yolundaydı kontrollerimizde hiç bir problemimiz yoktu, ama tutunmadıar yavrularım ve 4 temmuz sabahı bel ağrısıyla birlikte doğum başlamış oldu, hastaneye gittiğimde yavrularım gördüm içimde kıpır kıpır oynuyorlardı ağrımı kesmek için çok uğraştılar eğer kesilirse ağrı belki durabilirdi daha ama bel ağrılarım hiç kesilmedi aksine daha da şiddetletdi gece boyu ve sabaha karşı ağrılarımla birlikte yavrularımda bize veda ettiler...

hiç kolay şeyler değil arkadaşlar bu yaşanılanlar rabbim bir daha ne bana nede sizlere inşallah böyle acılar yaşatmasın,
mukut canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende hala atlatmış değilim, sürekli ağlıyorum , benimde göğüslerim senin gibi oldular ama doktorum bir ilaç verdi bu ilaç prolaktin seviyesini düşürüyor ve göğüslerdeki sütü toplayarak inmesini sağlıyor, ilaç kullanmıyorsan doktoruna danışabilirsin canım...

ne demeli bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun... inşallah gelecek güzel günlerin kefareti olur bu yaşadıkların... Rabbim acını unutturacak mutluluklar versin sana.

Hepinize merhaba kızlar,

.. çok ama çok geçmiş olsun. farklı şekilde de olsa bende bebeğini kaybedenlerdenim. bu nedenle sizi çok iyi anlıyorum. ama bizler dışında kimse bizi anlamasın çünkü Allah kimseye yaşatmasın ki anlamasın. yalnız kalmamaya çalışın. çıkın hava alın. arkadaşlarınızla görüşün. ben başıma gelen olayı sürekli anlatıp sıradanlaştırarak atlattım. çünkü içimde tuttukça kendi kend,me konuşuyordum ve inanılmaz kötüydüm. hiç içinizde tutmayın. öyle öyle gelip geçicek inşallah. Allahım size de bizlerede sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50 :nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.

Merhaba kızlar,Allah a çok şükür ki yeniden hamile kalabildim.Ama çarşamba testi tekrarlıyacağım.İnşallah artış devam ederde bende rahat bi nefes alabilirim.Gerçi benim hikayemi biliyosunuz.O yüzden bu sefer Kalp atışını duymadan eşim haricinde kimse birşey bilmeyecek.Bu arada BHCG değerim 288.50 :nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım tüm bebek dileyenelerin dualarını kabul etsin inşallah.

canım gözlerim doldu hemen ya :) heyecanını kalbimde hissettim inan ki :)
maşallah canım sana ve bebeğine:nazar::nazar::nazar:

canım gözlerim doldu hemen ya :) heyecanını kalbimde hissettim inan ki :)
maşallah canım sana ve bebeğine:nazar::nazar::nazar:

canımsın ya Deryacım.İnan o kadar şaşkınım ki.kürtajdan sonra adetlerim hep düzensiz oldu.Bu ay da gecikince kesin geç adet olcam dedim.Ama Allah ım nasip etti işte.İnşallah kalp atışını duymakta nasip olur.Ben zaten şu an karışık bir ruh halindeyim.Allah ım inşallah her isteyene bebek nasip etsin sağlıkla ve hayırla.

ne demeli bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun... inşallah gelecek güzel günlerin kefareti olur bu yaşadıkların... Rabbim acını unutturacak mutluluklar versin sana.

.. çok ama çok geçmiş olsun. farklı şekilde de olsa bende bebeğini kaybedenlerdenim. bu nedenle sizi çok iyi anlıyorum. ama bizler dışında kimse bizi anlamasın çünkü Allah kimseye yaşatmasın ki anlamasın. yalnız kalmamaya çalışın. çıkın hava alın. arkadaşlarınızla görüşün. ben başıma gelen olayı sürekli anlatıp sıradanlaştırarak atlattım. çünkü içimde tuttukça kendi kend,me konuşuyordum ve inanılmaz kötüydüm. hiç içinizde tutmayın. öyle öyle gelip geçicek inşallah. Allahım size de bizlerede sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah.

kızlar çok sağolun, özek009 canım seninde başından geçmiş gerçekten zor bir durum, dediğin gibi rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı , bu günleride atlatıcaz inşallah , Allahım inşallah en kısa sürede tekrar çocuk sahibi yapar bizleride ...

canım hayırlısı olsun bebişin, inşallah kalp atışlarını duyarsında için rahatlar,
Rabbim kucağına aldığın günleri gösterir inşallah tatlım...

canım çok çok tebrik ederim... inşallah bu defa herşey yolunda gidecek buna inanıyorum.. sende inan tatlım... inşallah 4.5.6. aylarınıda konuşcaz kuzum...

canım hayırlısı olsun bebişin, inşallah kalp atışlarını duyarsında için rahatlar,
Rabbim kucağına aldığın günleri gösterir inşallah tatlım...

Canımm çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

canım çok çok tebrik ederim... inşallah bu defa herşey yolunda gidecek buna inanıyorum.. sende inan tatlım... inşallah 4.5.6. aylarınıda konuşcaz kuzum...

Teşekkür ederimm Gülşencimm.İnşallah herşey yolunda gider.Allah a emanetiz hepimiz.Allah ım hamilelerin bebişlerini sakalsın korusun.Hamile kalmak isteyenlererde tez vakitte bebeiş nasip etsin inşallah.

Canim cook tebrik ederim. Insallah bu sefer bebisin sana simsiki tutunur ve hayirlisi ile kucagina alirsin.
Allahim tüm isteyenlere versin tattirsin bu duyguyu.

Canımm çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

gozumuz aydın olsun canım nasıl mutlu oldum anlatamam sımdı senı de bbegınıde ıns guzel gunler beklıyo emın olabılırsın..cok mutlu oldum ınan ıns bu sefer hıc bır aksılık olmayacak dualrımız senınle benıde unutmayın ama:)

Merhabalar sevgili arkadaşlarım, nasılsınız, umarım herkes iyidir, sizleri çok özlediim :) Uuzunca bir zamandır yokum çünkü benim yoğunlaşmam gereken bir tezim var malesef, bu sebeple facebooktan tutun her türlü sosyal medya araçlarından ve de tabi burdan da bi süre ayrı kalmamanın faydalı olacağını düşündüm, ha diceksiniz ki noldu bitti mi tez, off nerdee :))) güya amacım bebek doğmadanm bitirmekti ama olamayacak sanırım, her neyse..

İletimi hızla yazıp sizlerin yazdıklarını okumak için sabırsızlanıyorum, bugünü kendime kk günü ilan ettim :) Beni sorarsanız, 23. haftanın içindeyim, Allaha şükür bir problem yok şimdilik ve yine çok şükür bir minik kızım olucak benim :) belki daha öncelewri söylemişimdir, hep bir kızım olmasını çok istemiştim, nitekim kk üye adım olan Lalin Ada da kızıma koymak istediğim isimdi, Allah gönlüme göre verdi :) ama ismi Lalin ya da Ada olmayacak, o da ayrı :)

Lata, çok merak ediyorum senin bebişinin cinsiyetini, ve siz tüm kızlarıı :) güzel haberlerinizi alırım inş okudukça :)

Sevgiler..

bende yeni üeim 24 haftalık hamileyim ve isteyen bütün arkadaşların bebişlerine bir an önce kavuşmalarını diliyorum...

merhabalar bende aranıza yeni katılanlardanım. haziran başı bende 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim. bu ay bizde düşündük sabahları uyandımda acayıp bir mide yanması oluyor yaklaşık 1 saat. ama adet görmeme 5 gün var daha. çokta merak ediyorum hamilemiyim değilmiyim zamanda geçmek bilmiyoo

Back
X