Merhabalar sevgili arkadaşlarım, nasılsınız, umarım herkes iyidir, sizleri çok özlediim :) Uuzunca bir zamandır yokum çünkü benim yoğunlaşmam gereken bir tezim var malesef, bu sebeple facebooktan tutun her türlü sosyal medya araçlarından ve de tabi burdan da bi süre ayrı kalmamanın faydalı olacağını düşündüm, ha diceksiniz ki noldu bitti mi tez, off nerdee :))) güya amacım bebek doğmadanm bitirmekti ama olamayacak sanırım, her neyse..
İletimi hızla yazıp sizlerin yazdıklarını okumak için sabırsızlanıyorum, bugünü kendime kk günü ilan ettim :) Beni sorarsanız, 23. haftanın içindeyim, Allaha şükür bir problem yok şimdilik ve yine çok şükür bir minik kızım olucak benim :) belki daha öncelewri söylemişimdir, hep bir kızım olmasını çok istemiştim, nitekim kk üye adım olan Lalin Ada da kızıma koymak istediğim isimdi, Allah gönlüme göre verdi :) ama ismi Lalin ya da Ada olmayacak, o da ayrı :)
Lata, çok merak ediyorum senin bebişinin cinsiyetini, ve siz tüm kızlarıı :) güzel haberlerinizi alırım inş okudukça :)
Sevgiler..