• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Canim cook tebrik ederim. Insallah bu sefer bebisin sana simsiki tutunur ve hayirlisi ile kucagina alirsin.
Allahim tüm isteyenlere versin tattirsin bu duyguyu.

çok teşekkür ederim bacım.Allah razı olsun.İnşallah herşey yolunda gider bu sefer :)) Allah ım tüm dileyenlere nasip etsin inşallah :))

gozumuz aydın olsun canım nasıl mutlu oldum anlatamam sımdı senı de bbegınıde ıns guzel gunler beklıyo emın olabılırsın..cok mutlu oldum ınan ıns bu sefer hıc bır aksılık olmayacak dualrımız senınle benıde unutmayın ama:)

canımm latacımmm.Çok teşekkür ederim bacımm.Allah razı olsun.İnşallah herşey yolunda gider.Canımm sende bebişine ve kendine çookk dikkat et olurmu.Herkes için hep dua ediyorum canım.Allah ım hamile olanların bebeişlerini sağ salim kucakalrına almalarını nasip etsin.Hamile kalmak isteyenlerede sağlıkı ve hayırlı bebişler nasip etsin.Çok öpüyorum canım :))

kıslarrr merhaba.bugün bhcg yi tekrarladım.662.50 çıktı:nazar:.pazartesi 288.50 idi.sanıırm önümüzdeki hafta içi doktor kontrole çağıracak.İnşallah herşey yolunda giderde :)) ben sziler için dua ediyorum sizlerde benim için dua edin olurmu bacişler.:27:

Merhabalar sevgili arkadaşlarım, nasılsınız, umarım herkes iyidir, sizleri çok özlediim :) Uuzunca bir zamandır yokum çünkü benim yoğunlaşmam gereken bir tezim var malesef, bu sebeple facebooktan tutun her türlü sosyal medya araçlarından ve de tabi burdan da bi süre ayrı kalmamanın faydalı olacağını düşündüm, ha diceksiniz ki noldu bitti mi tez, off nerdee :))) güya amacım bebek doğmadanm bitirmekti ama olamayacak sanırım, her neyse..

İletimi hızla yazıp sizlerin yazdıklarını okumak için sabırsızlanıyorum, bugünü kendime kk günü ilan ettim :) Beni sorarsanız, 23. haftanın içindeyim, Allaha şükür bir problem yok şimdilik ve yine çok şükür bir minik kızım olucak benim :) belki daha öncelewri söylemişimdir, hep bir kızım olmasını çok istemiştim, nitekim kk üye adım olan Lalin Ada da kızıma koymak istediğim isimdi, Allah gönlüme göre verdi :) ama ismi Lalin ya da Ada olmayacak, o da ayrı :)

Lata, çok merak ediyorum senin bebişinin cinsiyetini, ve siz tüm kızlarıı :) güzel haberlerinizi alırım inş okudukça :)

Sevgiler..

tatlım sukurler olsun bende bebgeımde cok ıyızı buyuyoz yavas yavas teyzesı:)benımde bır kızım olacakkk:)sabırsızlıkla beklıyoruz rabbım gonlune gore vermıs senın ve benımd e bır kızım olsun cok ıstıyordum rabbım gonlumuze gore verdı ıste sukurler olsun....
kımsecıkler kalmadı burda yaz tatılı gırdı araya ıns yıne toplanırız eskı gunlerde kı gıbı:)kızın ısmını ne koyacaksınız kesınlesırse haberımız olsun bızde arastıryoruz karar verdıkme paylasacagım teyzelerıyle:)

kıslarrr merhaba.bugün bhcg yi tekrarladım.662.50 çıktı:nazar:.pazartesi 288.50 idi.sanıırm önümüzdeki hafta içi doktor kontrole çağıracak.İnşallah herşey yolunda giderde :)) ben sziler için dua ediyorum sizlerde benim için dua edin olurmu bacişler.:27:

hayaletim casperim çok tebrik ediyorum canım herşey gönlünce olsun umuyorum..
güzel haberleri bizimla paylaşmaya devam et olurmu? lalinda senide çok tebrik ediyoerummm.
evet latacımya yaz geldi herkes biyerlere kayboldu toplanamıyoruz artık..
bu aradabizde prensesimize bi isim bulamıyoruz ya pyalaşalım burda bulduğumuz isimleri ..

ara ara sizlere bakıorum yeni hamişleri tebrik ediorum Rabbim bebişleri sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:nazar::nazar::nazar::nazar:

bana doktorum en son kız dedi bakalım bir dahaki ay kesin sölerim dedi bekliorum:9:

mukut31, ozek09 ve canommmm;

Tahmin bile demiyorum yaşadığınız üzüntüyü ve sıkıntıları, gerçekten çok zor, dinlemesi bile.. dilerim bu acılarınızı unutturacak mutlulukları tez zamanda yaşarsınız.. Bütün kalbimle diliyorum bunu..

Hayaletim casperim, çoooooooooooooook sevindim bitanem. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..:nazar::nazar::46::16::nazar::nazar: Ay valla çok mutlu oldum, alahım nazarlardan korusun sizi kuzmm..:nazar::nazar::nazar:

Lalinadacım canım, kolay gelsin tezinde sana.. merak etme bizler de fazla giremiyoruz buraya malum yaz ayları vs.. Ama hepimiz ara ara uğrayıp gelişmeleri iletiyoruz ki bence çok iyi bir şey bu, ne oldu bitti öğreniyoruz böylece.. Ne olacak bakiiim kızının ismi?;)

balseme, tsnelf hoşgeldiniz, inşallah bir an önce kavuşursunuz bebişlerinize..

Deryaf, kuzum nasılsın? var mı bir gelişme??

Ben 2 hafta önce kan testi sonuçlarımı aldım, ilk basit tahlillerde herşey normal çıktı, tsh prolaktin vs.. değerler normal dedi doktor. şimdi beni ve eşimi üniversite hastanesine yönlendirdi. 25 ekimde de ilk randevumuz var hastanede, bakalım sanırım daha ileri tektikler yapacaklar.. yani eylül ayı benim son deneme ayım , eylül sonu türkiyeye gidiyorum zaten ekimde kocişle ayrı olacağız, o yüzden eylülde kendiliğinden tutarsa ne ala, değilse işte artık ekim sonu hastanelere git gel başlayacak.. işin açıkçası biraz şevkim kırılmış durumda bu bebek olayında, hemen tutmayabilirdi biliyordum ama bu kadar zor olacağını da beklemiyordum.. Bakalım hayırlısı hakkımızda..

Deryaf, kuzum nasılsın? var mı bir gelişme??

Ben 2 hafta önce kan testi sonuçlarımı aldım, ilk basit tahlillerde herşey normal çıktı, tsh prolaktin vs.. değerler normal dedi doktor. şimdi beni ve eşimi üniversite hastanesine yönlendirdi. 25 ekimde de ilk randevumuz var hastanede, bakalım sanırım daha ileri tektikler yapacaklar.. yani eylül ayı benim son deneme ayım , eylül sonu türkiyeye gidiyorum zaten ekimde kocişle ayrı olacağız, o yüzden eylülde kendiliğinden tutarsa ne ala, değilse işte artık ekim sonu hastanelere git gel başlayacak.. işin açıkçası biraz şevkim kırılmış durumda bu bebek olayında, hemen tutmayabilirdi biliyordum ama bu kadar zor olacağını da beklemiyordum.. Bakalım hayırlısı hakkımızda..

hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın?? haklısın uzun sürünce insanın şevki kırılıyor, artık bekletmeseler bizi iyi olacak :) bu ay takipteyim p.tesi dr kontrolü var bakalım hayırlısı her şeyin. Türkiye ye geliyormuşsun inşallah göbüşün dolu gelirsin buralara :)

hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın?? haklısın uzun sürünce insanın şevki kırılıyor, artık bekletmeseler bizi iyi olacak :) bu ay takipteyim p.tesi dr kontrolü var bakalım hayırlısı her şeyin. Türkiye ye geliyormuşsun inşallah göbüşün dolu gelirsin buralara :)

sağol deryacım, amiin diyorum, inşallah eylül ayı uğurlu gelir bize.. Doktor kontrolü yumurta takibi için mi?

canimm cok cok tebrik ederim allah sihatle kucagina almayi nasip eder insallhh....:nazar::nazar:cok sevindim senin adinaaa

Hepinize merhaba kızlar,

uzun bir süredir yazamıyordum aranızda beni hatırlamayanlar olabilir hatta ,
inşallah herşey yolundadır yaşamlarınızda,
ben pek iyi sayılmam 1,5 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim daha 18 haftalıktık, herşey yolundaydı kontrollerimizde hiç bir problemimiz yoktu, ama tutunmadıar yavrularım ve 4 temmuz sabahı bel ağrısıyla birlikte doğum başlamış oldu, hastaneye gittiğimde yavrularım gördüm içimde kıpır kıpır oynuyorlardı ağrımı kesmek için çok uğraştılar eğer kesilirse ağrı belki durabilirdi daha ama bel ağrılarım hiç kesilmedi aksine daha da şiddetletdi gece boyu ve sabaha karşı ağrılarımla birlikte yavrularımda bize veda ettiler...

hiç kolay şeyler değil arkadaşlar bu yaşanılanlar rabbim bir daha ne bana nede sizlere inşallah böyle acılar yaşatmasın,
mukut canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende hala atlatmış değilim, sürekli ağlıyorum , benimde göğüslerim senin gibi oldular ama doktorum bir ilaç verdi bu ilaç prolaktin seviyesini düşürüyor ve göğüslerdeki sütü toplayarak inmesini sağlıyor, ilaç kullanmıyorsan doktoruna danışabilirsin canım...

canim benim inan simdi okuyunca cok uzuldum rabbim sana sabir versin insallh simdi daha iyisindir...insallh bir daha boyle seyler yasatmaz rabbim...tez vakitte rabbim sana bir evlat nasip eder insallhh..

Hepinize merhaba kızlar,

uzun bir süredir yazamıyordum aranızda beni hatırlamayanlar olabilir hatta ,
inşallah herşey yolundadır yaşamlarınızda,
ben pek iyi sayılmam 1,5 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim daha 18 haftalıktık, herşey yolundaydı kontrollerimizde hiç bir problemimiz yoktu, ama tutunmadıar yavrularım ve 4 temmuz sabahı bel ağrısıyla birlikte doğum başlamış oldu, hastaneye gittiğimde yavrularım gördüm içimde kıpır kıpır oynuyorlardı ağrımı kesmek için çok uğraştılar eğer kesilirse ağrı belki durabilirdi daha ama bel ağrılarım hiç kesilmedi aksine daha da şiddetletdi gece boyu ve sabaha karşı ağrılarımla birlikte yavrularımda bize veda ettiler...

hiç kolay şeyler değil arkadaşlar bu yaşanılanlar rabbim bir daha ne bana nede sizlere inşallah böyle acılar yaşatmasın,
mukut canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende hala atlatmış değilim, sürekli ağlıyorum , benimde göğüslerim senin gibi oldular ama doktorum bir ilaç verdi bu ilaç prolaktin seviyesini düşürüyor ve göğüslerdeki sütü toplayarak inmesini sağlıyor, ilaç kullanmıyorsan doktoruna danışabilirsin canım...

canim benim inan simdi okuyunca cok uzuldum rabbim sana sabir versin insallh simdi daha iyisindir...insallh bir daha boyle seyler yasatmaz rabbim...tez vakitte rabbim sana bir evlat nasip eder insallhh..

arkadaslar gorusemiyoruz bir turlu.bende bu ay hsg cektirdim cok zor bir islemmis oldum oldum dirildim yani...
allahtan sonuclarim temiz cikti acikmis yani tuplerim.bu ay boyle gecsin dedi doktorum belki bu islemden sonra hamile kalabilirsin dedi.
bakalim eger olmazsa onumuzdeki aya klomene devam dedi...
artik 2yili gecti arkadaslar ama benim bebegim hala gelemedi.insalh tez vakitte gelir.cunku artik umutlarim tukeniyor yavas yavas acaba hic cocugum olmayacak mi diye dusunuyorum...

sağol deryacım, amiin diyorum, inşallah eylül ayı uğurlu gelir bize.. Doktor kontrolü yumurta takibi için mi?

evet canım yumurta takibi yapılıyor. yeterli büyüklüğe erişince çatlaması için iğne verecek dr... hayırlısı bakalım.

arkadaslar gorusemiyoruz bir turlu.bende bu ay hsg cektirdim cok zor bir islemmis oldum oldum dirildim yani...
allahtan sonuclarim temiz cikti acikmis yani tuplerim.bu ay boyle gecsin dedi doktorum belki bu islemden sonra hamile kalabilirsin dedi.
artik 2yili gecti arkadaslar ama benim bebegim hala gelemedi.insalh tez vakitte gelir.cunku artik umutlarim tukeniyor yavas yavas acaba hic cocugum olmayacak mi diye dusunuyorum...

inşallah canım en kısa zamanda gelir bebişin..

bu arada herkese merhaba kızlar artık hiç görüşemiyoruz özledim sizi..
hayaletim tebrik ediyorum tusemim aynı şekild senide tebrik ediyorum ve atladığım başka isim varsa tabi..
deryacım dualarımız sizinle.
banum hiç sesin çıkmıyo şekerim yakında buraya finlice yazarsan hiç şaşırmıyacam:):)kızlar hepiniz umarım iyisinizdir..

hayaletim casperim çok tebrik ediyorum canım herşey gönlünce olsun umuyorum..
güzel haberleri bizimla paylaşmaya devam et olurmu? lalinda senide çok tebrik ediyoerummm.
evet latacımya yaz geldi herkes biyerlere kayboldu toplanamıyoruz artık..
bu aradabizde prensesimize bi isim bulamıyoruz ya pyalaşalım burda bulduğumuz isimleri ..

Güldencimmm çok teşekkür ederim canımm.Allah razı olsun.Yarın doktor kontrolümüz var bakalım kısmetimizde varsa bebğim benimle yoksa Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Dualarınızı bekliyorum canım.Sende umarım iyisindir.Çok öpüyorum seni canım sevgiler :)

Hayaletim casperim, çoooooooooooooook sevindim bitanem. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..:nazar::nazar::46::16::nazar::nazar: Ay valla çok mutlu oldum, alahım nazarlardan korusun sizi kuzmm..:nazar::nazar::nazar:

Banuşumm canımm çok teşekkür ederim bacımm.Allah ım inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etin.Bakalım yarın ilk doktor kontrolümüz var.eğer kısmetimizde varsa bebişimizle tanışıcaz.İnşallah herşey yolunda gider.Canım sende sakın umutsuzluğa kapılma olurmu.Allah ım en iyisini biliyor.Vakti zamanı gelince bebişler bizi buluyorlar.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize canım.çok öpüyorum canım sevgiler.

hayaletcim yarın kontrolün varmış. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum :) benim de kontrolüm var hayırlısı herşeyin.

Yaşamım canım sakın umutluzluğa kapılma.Kalbine kötü şeyleri sokma.Ben inanıyorum yakında sizlerde bebek sahibi olacaksınız.Ben hep dua ediyor.Tüm dileyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ım diye..HSG yi keşke anestezi alarak yaptırsaydın ya bacım.Niye acı çektin yaa :(( Ama neyse tüplerin açıkmış Allah a şükür.Senin hamile kalma şansın yükseldi bacım bu hsg den sonra.Sen hiç kafana olumsuz şeyleri ekleme.Allah ım emeklerimizi boşuna götürmesin inşallah.Çok öpüyorum dikkat et kendine.

Back
X