Hei Mitä kuuluuÇok zor bir dile benziyor Banu bu yaaa. Mesela basit almanca metinleri okuyunca anlayabiliyorum. Hollandaca da Almanca'ya benziyor ondan da az cok anlıyorum. Ama bu bana hiç bir şey çağrıştırmıyor. Kolay gelsin canım valla.
Selam canımm! Unutur muyuz hiç aşk olsunBiraz sinirliymişsin bu aralar okuduğuma göre. Hormonlardandır canım ya. Ama yinede sen sakin olmaya çalış. Klişe olacak ama çok takma kafana. Şimdi çok erken ama bebeğin büyüdüğü zaman o da bunları hissedecek. Çünkü sen bir duygu hissettiğin zaman vücudun bazı kimyasallar salgılıyor ve bunlar plasentadan saniyeler içerisinde bebeğe ulaşıyor. Mutlu bebekler için mutlu anneler prensibi :)
Melzanur ben kürtaj olduğunu bilmiyordumÇok geçmiş olsun canım. Ancak tahmin edebiliyorum ne hissettiğini. Ben olsam ben de hemen herkesle paylaşırdım ve ardından büyük hayal kırıklığı yaşardım. Ama bunlar olan şeyler. Kabullenmekten başka çare yok. Şu an en önemli şey senin sağlığın. Kanama için bari bir doktorunu ara. Bilmiyorum ama biraz uzun sürmüş gibi geldi.
Çok iyi yapıyorsun pembemasal. Ben senin tam tersi yolunda ilerliyorum ama seni gönülden destekliyorum. Pcos için kilo vermek bile tek başına çözüm olabiliyor.
hayaletcasper geçmiş olsun canımAma kendini iyi hissetmene sevindim. Testlerin de iyi çıkar umarım.
sağol canım zaten bana ders oldu bi daha hamile kalırsam öyle hemen herkese söylemiyecem.kanamamın uzun sürmesi de normalmiş canım kiminde böyle uzun sürebiliyormuş ama şuan ki kanamam adet kanaması galiba çok geliyor çünkü.doktor ilk adetin yoğun kanamalı geçebilir telaş etme dedi .bakalım artık....