canım doktor iyi görünüyor dedi film çekti...ama 10 gün daha kalması gerekiyro dedi..sanırım tedbiren...ama bu bizi çok üzdü..okula gittim hem yeni raporu verdim...ama liseye gtt,q, için her öqretmeniyle görüşmem mümkün deqil...sadece sınıf öqretmeni ve almanca öqr. görüşebildimm...dua edin kızlar geçsin sınavlarını..25 gündrü derslerden mahrum kaldı kızım...günaydın kızlar senacım tam iyileşmedi sanırım kızının ayağı oyüzden uzatmışlardır. okulla konuştunmu sınavlar hakkında tatlım öğretmenleriyle felan konuşsaydın
çok teşekkür ederim canım amin...Merhaba arkadaşım.. İnşallah bebişine bir an önce kavuşursun.. Ama öyle fazla strese sokma kendini baştan, denemelere yeni başlamışsınız, inşallah fazla uzamadan tutar ama olmazsa da üzülme sakın bazen zaman alabiliyor. Normalde ilişkiden 4-5 gün sonra gebelik ne kan testinde ne de idrarda çıkmaz. Ama bu hamişlik olaylarında olmaz diye bir şey yok, bazen adetten hemen sonra yumurtlayanları da duyduk, seninki de öyle bir durumsa olabilir tabii.. Bir git yarın kan testini yaptır bakalım ne çıkacak.. İnşallah güzel haberler verirsin..
tekrar geçmiş olsun tatlım.. sıkılır tabi kuzum havalar güzelleşti oynamak dışarı çıkmak ister şimdi o.. biz bile sıkılırız hele çocuk olunca alçı daha sıkıcı bir şey. ama az kalmış, allah beterinden korusun, acil şifalar versin yavruna..
Günaydın hayatım.. nasılsın?
kızım için çok teşekkür ederim canım..evet bikaç gündür gerginim...son 2 gündür biraz daha relaxım...bebek olayını biliyosun vazgeçtim...ama korunmam için reql olmam lazım..bu ay korunmasızım...geçen ay okadar uqraştık olamdı bu ay istemiyorum ya olursa diye tedirginim...neyse Rabbim hayırlısını nasip etsin..koçiş bu sabah kahvaltıda ben bebekten vazgeçmedim dedi ... kafam allak bullak canım....Merhaba tatlimm aslinda ben nerdeyse her konuya cvp verdim zannediyorum ama bi baktim yayinlanmamis int.baglantim kopmus mgrse... Canim bende senin halini hatrini sormustum dedim ki seni cok gergin buluyorum bu ara kizinada acil sifalar dilerim operim yanaklarindan. Benim son durumu biliyon iste bissuru para verdim karindan igne vurdurdum ne gerek varsa neyseki simdilik bi sorun yok ama bidahaki ay isteemem kendi haline birakcam daha gencim paniklemek icin ve sabirsiz olusuma cok kizdim daha kac ay olduki bebis dusureli....
bencede ilaçla hamile kalma canım...kese gelişmiyormuş genelde...herkes bişey diyor ne düşüneceqimizi şaşırdık inanki..en güzlei Rabbimize tevekkül etmek...
canım kan tesit yaptırsana silik çıktı 5 dakika içinde diyorsun..kan testi yaptır içimiz rahat etsin...batim 10 mayis 6 gun gecti bugun test yaptim ben 5dk icinde silik cizgi cikti saskinim tepki veremedidm esimde ayni sekilde okdr cok istiyodukki yada okdr hayal kiriklina ugradikki sevinemedik bile heralde ultrasonda gorunce ikna olurum ancak
biraz zaman gecsin oyle gideyim dr a diyorm karmasik duygulardayim![]()
Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok yenı gelısmeler var mı fazla acıp takıp edemıyorum hızınıza erısılmıyor![]()
tatlımmm özledim seniii......