• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Benimm kocişimm kızartmaya bayılır ama ben yapmıyorum.çünkü kiloluyuz ikimizde:52:ben zeytinyağlı yapayım yeter.gerçi ben terazi burcuyum heran fikir değiştirebilirim:27:

biz de çok kilo aldık yaa ama bizimki inattır yemem derse yemez, hemen 3-4 kg veriverir :) kızartma yararlı olsa keşke, şöyle biber, patlıcan, domates, patates hobaaaa :)))

Amaninn deryafta burdaymis burctasim hayaletim deee. Nassiniz kizlar ne far ne yokk? Ya a benim kasiklarim cok agriyo yimirtliyom mui nee? Diporumki yumurtlama tarihinden sonra iliskiyi kessem daha mi iyi olur dusuk yaptim. Ya etkiledigini dusunuyorum iliskinin? Ne dersiniz,ama ya gec yumurtlarsam die de dusunmeden edemiyorumm?

burdayım bebem, dışarda işim vardı hallettim geldim. yavrucum olay şu, adet bitti başla olana kadar gün aşırı. en temizi :) hesap kitapla da uğraşmazsın :) ilişki etki etmez canım sanmıyorum en azından o kadar başında etki etmez bence.

evett kızlarr tahmin ettiğim gibi hamile değilim.Çünkü adetin üzerinden 5 gün geçti ve 3 tane idrar testi yaptım negatif çıktı.en sonunda kandada belli oldu.Prolaktin değerim de 38 küsurlarda yüksek çıktı.önümüzdeki hafta içi doktora gideyimde hem muayene olayım hemde dostinex yazdırayım..Demekki daha vakti varmış bebişin gelmesine.Allah ım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahhh...

kızlar slm 2 asılamada tutmadı 2 gün önce 3 asılama oldu bakalım hayırlısı ama ben bundanda umutlu degilim ;(((((((((((((((((((((((

kızlar slm 2 asılamada tutmadı 2 gün önce 3 asılama oldu bakalım hayırlısı ama ben bundanda umutlu degilim ;(((((((((((((((((((((((

hayırlısı olsun canım, gönlünü ferah tut, bu mübarek ayda umutsuzluk yakışmaz inanana...

benim yumurtalar ile ilgili bir sorunum var her ayın 30-31-01 inde adet görüyorumen geç 6sında adetim bitiyor.1 yıldır evliyim çocuğumuz olsun istiyoruz artık ve dr a başvurdum tahliller sorunlar var ise bileyim diye akıntım falan fazlaydı çünkü 2 farklı fitil ve adet döneminde kullanmam için bir ilaç verdi doktor.2.verdiği fitili hala kullanıyorum ve ayın 17sinde kontrole gelmemi yumurtalıklara ultrasyn ile bakacağını söyledi.ben 19unda kendisi yoktu başka bir doktordan rica ettim baktı ve sol yumurtalığımın fazla büyük olduğunu söyledi ve hemen kan tahlili istedi sonuca göre progesteron oranı 34.7 ,b-hcg oranıda 1.20 görünüyor.ilk önce kistten şüphe duyduğunu ama progesteron sonucuna göre kist olmadığını yumurtlamanın olduğunu söyledi adet dönemini beklememi söyledi ama bilirsiniz işte içine garip bir duygu yerleşir araştırıp kendi kendine kurup durursun bende şuan öyleyim yardımcı olabileceğinizi düşünerek yazıyorum hamile kalma olasılığım hakkında fikir verebilirmisiniz :(((

kızlarrr canlarımm bende hepnızı cok ozledım o candan muhabbetınızı gıremıyorum nete ev kalabalık bende yenı yenı toparlandım zaten ama bebıs buyuyo bır kızım olacakmıs teyzelerıı :) benden durumlar boyle ara ara acıp okuyorum yazdıklarınızı aklım sızlerde sahur vaktı kalkıp ılk ısım bır yazayım dedım :)hepnızıı cok optummm hayırlı ramzanlar...

kızlarrr canlarımm bende hepnızı cok ozledım o candan muhabbetınızı gıremıyorum nete ev kalabalık bende yenı yenı toparlandım zaten ama bebıs buyuyo bır kızım olacakmıs teyzelerıı :) benden durumlar boyle ara ara acıp okuyorum yazdıklarınızı aklım sızlerde sahur vaktı kalkıp ılk ısım bır yazayım dedım :)hepnızıı cok optummm hayırlı ramzanlar...

oyy canım nasıl sevındım anlatamam Allah bızlere de nasıp etsın dua et bızım ıcın de cok sevındım kıscemızı ıcın Allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın Amin

slm latacım tatlım çok sevindim gözün aydınnn ne güzel yaa prensesin geliyomuşşş maşallah prensesimize :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oyy kuzum hayırlı ramazanlar, kız annesi olacaksın demek, ne güzel :)
şu mübarek ayda dualarından ayrıma bizi.
arada da yaz böyle özletme kendini :)

butun arkadaslarıma tsk ederım..allahım sızlerede bırer saglıklı evlatlar nasıp etsın dualrım sızlerle ne demek kardeslerım benım aklım ve yuregım hep sızde....sızlerde dualarınızı eksık etmeyın hepınızı optumm..

kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız:))Biliyorum giremiyorum fazla ihmal ediyorum buraları ama unutmuş değilim valla.. sadece kendimi tatil moduna aldım, fazla bebek vs düşünmeden güzel bir yaz geçirmeye çalışıyorum.. bir de çok ders çalışıyorum ben yaa kuscam artık:( :) bebek konusunda hala gelen giden bişey yok. bakalım yaz bitsin doktora gideceğim tekrar..

latacım, kızın olacakmış çok sevindim hayatım.. :nazar:

başka önemli gelişme var mı? okuyamadım valla geçmişi? deryacım nasılsın hayatım?
tusemim, hayalet, sıkmayın kızlar canınızı, hele sen tusemim hiç öyle karamsar havalara girme valla döverim:))

Yalel, kuzum nasılsın merak ediyorum seni, ne oldu ne bitti , yazlıktasındır sen şimdi ohh sefan olsun valla:)

kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız:))Biliyorum giremiyorum fazla ihmal ediyorum buraları ama unutmuş değilim valla.. sadece kendimi tatil moduna aldım, fazla bebek vs düşünmeden güzel bir yaz geçirmeye çalışıyorum.. bir de çok ders çalışıyorum ben yaa kuscam artık:( :) bebek konusunda hala gelen giden bişey yok. bakalım yaz bitsin doktora gideceğim tekrar..

başka önemli gelişme var mı? okuyamadım valla geçmişi? deryacım nasılsın hayatım?
tusemim, hayalet, sıkmayın kızlar canınızı, hele sen tusemim hiç öyle karamsar havalara girme valla döverim:))

Yalel, kuzum nasılsın merak ediyorum seni, ne oldu ne bitti , yazlıktasındır sen şimdi ohh sefan olsun valla:)

durmak yok yola devam:9::9:

Hepiniz iyisinizdir inş.Ara ara bakıorum sizlere:9:Herşey gönlünüzce olsun inş.

bu topik çok sıcak ve samimi ben yeni üye oldum sayılır kendimi oyalayacak acımı unutturacak birşeyler arıyordum burda sizlerle konuşurum ben 3 ay önce 20 haftalık erken doğum yaptım ve oğlumu kaybettim bu ay tekrardan çalışmalara başlayacağız inşallah bende en kısa zamanda buradan duyururum hamile olduğumu...

iyiyim kuzum sen nasılsın? bu kadar ders ile bebek fikrinden uzaklaşmak sana bebek getirir umarım :)

bu topik çok sıcak ve samimi ben yeni üye oldum sayılır kendimi oyalayacak acımı unutturacak birşeyler arıyordum burda sizlerle konuşurum ben 3 ay önce 20 haftalık erken doğum yaptım ve oğlumu kaybettim bu ay tekrardan çalışmalara başlayacağız inşallah bende en kısa zamanda buradan duyururum hamile olduğumu...

inşallah canım, Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin sana...

Selam herkese,

Kizlar, gecen hafta oyle seyler yasadim ki allah kimseye boyle acilar ysatmasin ve boyle acilarla terbiye etmesin. 20 Temmuz saat 15:00 te dunyam karardi, bebegimin agir down sendromlu ve kalp yetmezligi oldugunu ogrendim. O an gozum gormedi, kulaklarim duymadi. Tam 20 hafta gozumden bile sakindigim bebegim hastaydi, hemde cok hastaydi. Alinmasi gerekiyordu. Pazartesi hastaneye yattim ve 3 gun sonra ilacla sancilarim basladi. Tam 8 saat inanilmaz sancilar cektim. Doktor ve ebelerin dedigine gore normal dogum sancisinin 2-3 kati sanci cekmisim. Hastane ve dogumhane ayaga kalkti. Aksam saat 19:30da allahim ya beni yada onu al diye bagirdigimi hatirliyorum Sonrada hep Allahim izin ver diye yalvardim. Bir ara doktora ne olur durdurun bu sanciyi biraz durdurun ve beni ne olur dinlendirin dedigimi hatirliyorum. Rabbim, en sonunda izin verdi ve bebegim 20:30 da olu olarak dogdu. Allaha hic isyan etmedim. Her serde bir hayir vardir diyorum. Demekki rabbim bana bunu gosterecekmis, ve bizi bu sekilde sinayacakmis. Simdi iyiyim ama bu seferde goguslerim sisti. Insallah bu durumu da en kisa zamanda atlatacagim.

Sizlere diyecegim, rabbim herseyin hayirlisini ve sagliklisini versin. Eger birseyler olmuyorsa, rabbim mutlaka bunun nedenini biliyordur. Bu yuzden, allahimdan ne istiyorsaniz en hayirlisini isteyin, ve sakin neden olmuyor, neden boyle demeyin. Rabbim, herseyin hayirlsini, guzelini sizlere ve bana nasip etsin.

Allaha emanet olun.

Sevgiler

Selam herkese,

Kizlar, gecen hafta oyle seyler yasadim ki allah kimseye boyle acilar ysatmasin ve boyle acilarla terbiye etmesin. 20 Temmuz saat 15:00 te dunyam karardi, bebegimin agir down sendromlu ve kalp yetmezligi oldugunu ogrendim. O an gozum gormedi, kulaklarim duymadi. Tam 20 hafta gozumden bile sakindigim bebegim hastaydi, hemde cok hastaydi. Alinmasi gerekiyordu. Pazartesi hastaneye yattim ve 3 gun sonra ilacla sancilarim basladi. Tam 8 saat inanilmaz sancilar cektim. Doktor ve ebelerin dedigine gore normal dogum sancisinin 2-3 kati sanci cekmisim. Hastane ve dogumhane ayaga kalkti. Aksam saat 19:30da allahim ya beni yada onu al diye bagirdigimi hatirliyorum Sonrada hep Allahim izin ver diye yalvardim. Bir ara doktora ne olur durdurun bu sanciyi biraz durdurun ve beni ne olur dinlendirin dedigimi hatirliyorum. Rabbim, en sonunda izin verdi ve bebegim 20:30 da olu olarak dogdu. Allaha hic isyan etmedim. Her serde bir hayir vardir diyorum. Demekki rabbim bana bunu gosterecekmis, ve bizi bu sekilde sinayacakmis. Simdi iyiyim ama bu seferde goguslerim sisti. Insallah bu durumu da en kisa zamanda atlatacagim.

Sizlere diyecegim, rabbim herseyin hayirlisini ve sagliklisini versin. Eger birseyler olmuyorsa, rabbim mutlaka bunun nedenini biliyordur. Bu yuzden, allahimdan ne istiyorsaniz en hayirlisini isteyin, ve sakin neden olmuyor, neden boyle demeyin. Rabbim, herseyin hayirlsini, guzelini sizlere ve bana nasip etsin.

Allaha emanet olun.

Sevgiler

çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Banuşummm iyi olduğuna sevindim bacım.ben kendimi karamsarlığa sürüklemiyom canım.Vakti zamanı gelince ve eğer kısmetimde var ise bebeğim gelir yoksa Allah ım herşeyin en iyisini bilir.Bolca dua edip sabredicesss.Sende kendine çok iyi bak çok öpüyorumm.diğer kaçak bacişlerde inşallah iyilerdir.Hamile kaldılar ve ortadan kayboldular,inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah :)))

Selam herkese,

Allaha emanet olun.

Sevgiler

Canımmm benimm.Öncelikle geçmiş olsun.Bende 10 haftalık bebeğimi Nisan ayında aldırmak zorunda kalmıştım.Bende kendimi çabuk toparladım çünkü hakkımda hayırlısı değilmiş diye düşündüm.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etmişse anneliğin mucizeliğinden bizlerde nasibimizi alalım.Hayırsız ise bizlerden uzak olsun.Allah ım herşeyin en iyisini bilir.Bol bol dua edip sabredicez bacım.Kendine çok iyi bak.Sen iyi ol ki gelecek olan bebeğinde iyi olsun canım.Çok öpüyorum..sevgiler :))

Canım benimm,Hoşgeldin öncelikle aramıza .Allah ım yardımcın olsun.Tez vakitte sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.ben inanıyorum ki Allah ım bizleride annelik mucizesini yaşatacaktır.Her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise anne olayım diye Allah ıma dua ediyorum.İnşallah hamilelik haberlerini buradan beraberce sevinçle paylaşırız bacım.kendine dikkat et.sevgiler :))

Back
X