Kizlar guzsl yureginizden gecen guzel dilekleer icin tek tek tesekkur edemesemde allah razi olaun cok saolun. Alametif harikama kavusunca zaman kavramini unuttum gecem gunduzume karisti diyebilirim. Rabbim bu manevi hazzi hak eden vee isteyeb herkese veersin muthis bir fedakarlik benlik kavramini yok eden cok guclu bir duygu. Bie haftadir uyumuyorumm vw cildirmamak elde degil dogum ve hamilelik yorgunlugu atlatilmadan annelige adaptasyon biraZ YORDU beni... Emmek istiyor emeekwn altina doolduruyortemizleerken agliyyor hadi biedaha susturucu memeye daya.... Benim kizim bana asik.dogdu kanimca
ne yalanci emzik aliyor ne yatakta yatmak istiyoe hep memede hep yatagimda birlikteyiz. İlk kontrolumuzu olduk. Masallah sarilik yok kilo kaybi yok damizlik gibiyim emsin die hayattan koptum sirtim tutuldu goguslerim dugum dugum bomba oldu zonkladi esim masajla sagdi sutleri oyle durdu agrim. Cok sey bekliyo insani dogum sonrasi benim basima cok is geldi sahsen ama kismet olmasi gerekiyor bir can benden sorumlu suan.cok iyi bakon kendinize guzel beslenin uyuyun. Sut icin bilgilerime ihtiyac duyarsaniz yazarim. Opuyorum sİzi sevgiler
oy minik prensesim benim oğlum gibi aynı zuzum :) bebim oğlumda beni yalancı emzik iyetine kullanıyo :) sürekli kucakta