• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Bildiğim tarifler haricinde birde bunları deniyeyim,sende denemişsin hem garantili yani.Benim kızın beslenmesine zaten her hafta yapıyorum,birde kayınvalidemler gelecekler eşim ameliyat olacak, gelen gidende olur yani,bol bol yapıp atayım diyorum..

bende değişik tat aradığım zmaan genelde kk dan yapıyorum
denenmiş ve aklıma yatmayan şeyleri sorabiliyorum yerimseniben

geçmiş olsun eşin neyden ameliyat olacak

gelen giden çok olur sen bol bol yap

bu arada un kurabiyesindeki tarifde 1 bardak pudra şekeri yazıyo onu sen 1,5 koy
bugün meloşum eccik şekersiz buldu :))

Bildiğim tarifler haricinde birde bunları deniyeyim,sende denemişsin hem garantili yani.Benim kızın beslenmesine zaten her hafta yapıyorum,birde kayınvalidemler gelecekler eşim ameliyat olacak, gelen gidende olur yani,bol bol yapıp atayım diyorum..

evet canım ben kefilim harikaaa oluyo vallaaaa peynir koyuyom yuvarlak yapıyom süper oluyo bu arada cok gecmiş olsun canım simdiden opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tamammm kuzu olay bitmiştirrr hade cabuk gel de hemen paramızı kazanmaya baslayalım dimiiiiiolumunekankayizsmile :lepi: opuyorumnanaktan

anacımm orda işletemeyiz gıı malatyadakler bizden alırlarmıki aklinialirimsmile
biz en iyisi şarkdan sonra gittiğimiz yerde açalım hem o zamana çocuk yaparız büyütürüz :1rolleyes:

hayalime bak hele delikafadulden

bu arada un kurabiyesindeki tarifde 1 bardak pudra şekeri yazıyo onu sen 1,5 koy
Bende kk den tarif alıyorum, belki aldığım tarifler arasında vardır,birazdan bakacağım.
Teşekkürler canım,eşim menisküs ameliyatı olacak,kayınvalidemler yardıma gelecekler sağolsunlar..Dediğin gibi beni bol misafir bekliyor,yarın yapmayı düşünüyorum..

yok bacımmm iyi olmuşşş iyiii valla eşimde çok begendi ahh ahh sen olmasan ben ne yapramışım diye kara kara düşündüm bi an tekraradan çook tesekkür ederim balımmolumunekankayizsmile a.s. a.s. a.s.

Bende kk den tarif alıyorum, belki aldığım tarifler arasında vardır,birazdan bakacağım.
Teşekkürler canım,eşim menisküs ameliyatı olacak,kayınvalidemler yardıma gelecekler sağolsunlar..Dediğin gibi beni bol misafir bekliyor,yarın yapmayı düşünüyorum..

geçmiş olsun canım şimdiden inşlhh herşey güzel geçer bir an önce eski sağlığına kavuşur abimiz :Saruboceq:

kaynanatörün yakınmı
bu arada şarkdaydın demi sen bilmiyorumkismile

yok bacımmm iyi olmuşşş iyiii valla eşimde çok begendi ahh ahh sen olmasan ben ne yapramışım diye kara kara düşündüm bi an tekraradan çook tesekkür ederim balımmolumunekankayizsmile a.s. a.s. a.s.

ayy canımsınnn olumunekankayizsmile
ne demek 24 saat görev başındayız
hizmet nimettir :sm_cool:

anacımm orda işletemeyiz gıı malatyadakler bizden alırlarmıki aklinialirimsmile
biz en iyisi şarkdan sonra gittiğimiz yerde açalım hem o zamana çocuk yaparız büyütürüz :1rolleyes:

hayalime bak hele delikafadulden

yok keleee nie almıcaklarmış hele bi tattrırız tester yaparız numune anlarsın ya sonra ayakları alışır kıss biz yaparız da işlemez mi pastanemiz olur inşallah bacım hayırlısylaaaolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım şimdiden inşlhh herşey güzel geçer bir an önce eski sağlığına kavuşur abimiz :Saruboceq:

kaynanatörün yakınmı
bu arada şarkdaydın demi sen bilmiyorumkismile
Tekrar sağol canım,bizimde dileğimiz ayağının eski sağlığına kavuşması,sıkıntı veriyor çünkü.Birde malum bu meslekte ayakla ilgili problem daha bir sorun yaratıyor..
Kayınvalidem uzak benden,Akasaray'dalar.Biz Erzurum'dayız canım..

Tekrar sağol canım,bizimde dileğimiz ayağının eski sağlığına kavuşması,sıkıntı veriyor çünkü.Birde malum bu meslekte ayakla ilgili problem daha bir sorun yaratıyor..
Kayınvalidem uzak benden,Akasaray'dalar.Biz Erzurum'dayız canım..

benim eniştemde olmuştu şimdi iyi hiç bir sorunu yok çabucakda iyileşti
darsısı size olsun :Saruboceq:

uzaklarmış canım
ooo senin günlerin baya yoğun geçecek desene bayada kalırlar :1rolleyes:

Back
X