- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
her ddogu ili bir değil canım unv hastanesi olan iller farklıya doğudayken kötü bi yere gidersek doğum filan zor olur diye istanbulda olsun dedik ama olmadı kısmet değilmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her ddogu ili bir değil canım unv hastanesi olan iller farklıya doğudayken kötü bi yere gidersek doğum filan zor olur diye istanbulda olsun dedik ama olmadı kısmet değilmiş![]()
yeni gelen polis eşleri hoşgeldiniz![]()
hayırlısı inşaallah iyi bir yere çıkar.................
ben okuyamadım bıle daldım sohbetın gobegınden kız sen once evlen sonra ıste bebek cımcımem askerlık ısı oldu sende durumlar ne
her ddogu ili bir değil canım unv hastanesi olan iller farklı
bizimki askerde bugün yarın gelir sonra ne olur bilmiyorum tayin falan beklermiyiz konuşacağız işte durumlar biraz karışık kayınvalidelerle tartışma yaşadık konuşmuyoruz,gelince herşey belli olurhayırlısı
yeni gelen polis eşleri hoşgeldiniz![]()
yumurta takibi mi oldun canımmm :26:
öylede canım istanbul gibide olmaz sanırım çok illerden istanbulla sadece hastaneler için geliyorlar nereye gideceğimizde belli olmayınca o yüzden öyle düşünmüştük.Ama olmadı
ben okuyamadım bıle daldım sohbetın gobegınden kız sen once evlen sonra ıste bebek cımcımem askerlık ısı oldu sende durumlar ne
evet önce çocuk yapmak için kocayı bulmak lazım:))))
tabıkı ne demısler bogulacaksan buyuk suda bogul ıns guzel bı yer cıkar malatya elazıg guzel yerler malatyaya bayıldım ben cok guzeldı dogu ılı degıl sankı ama muhakkak unv hastanesı olan bı ıl tercıh edın
evetde sanırım orasıda torpil yeri malesef torpil yokk![]()
hoşbuldukk sende hoşgeldiin..
yok biz daha yeni karar verdik bebek yapmaya ama benim safra kesemde taş varmış ameliyat dediler onu sorcaz tekrar acil mi die?kadın doğuma da gitçez rutin kontroller işte herşey yolunda mı bide hamile kalsam taş sıkıntı yapar mı die öğrencez bakalım neler olcak??
Hosbulduukk polıs esı olan varmı demıssınız atladım geldım hemen