- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
aboooooooo meloşa bak sen ıgnede neymıs kele son yedıgım ıgne yaktı bıraz ama yınede fena sayılmaz
hadi görüşürüz kızlar yarın hem kendim ders alacam hemde bilgisayar dersi vercem çook işim var erken kalkacam Allaha emanet olun hoşcakalınnnHamişler bebişlere çokk iyi bakın ..
sende kendine çok ii bak tatlım benimmmmhadi görüşürüz kızlar yarın hem kendim ders alacam hemde bilgisayar dersi vercem çook işim var erken kalkacam Allaha emanet olun hoşcakalınnnHamişler bebişlere çokk iyi bakın ..
ayyy ölemii hiç hatırlamıom canım yhaaa inankiiiii iki gündür kıpırdıyo kuzum inşş eşime bakmışımdırr :98:maşallah..kime baktın ilk kıpırdandığında..hani derler ya kime bakarsan ona benzer die
bizimde sülalede de çok var..annem hamileliklerinde çok çekmiş. ama önce doğurayım doğumda alırsınız taşı dicem doktora
heee anamm heeeeee hemde baksana aglamam ben dans ederim diyooo ne fena keleeeekurtlu carolıne döktürüyo
Allah ısteyen herkese nasıp etsın.bende 2.ye ugrasıyorum
ıkı gun gunum gectı ama ben oyle hemen hamıle kalmayı becerenler degılım
oglum 3 senede oldu.daha eczacıları cok zengın etmem lazım...
hadi görüşürüz kızlar yarın hem kendim ders alacam hemde bilgisayar dersi vercem çook işim var erken kalkacam Allaha emanet olun hoşcakalınnnHamişler bebişlere çokk iyi bakın ..
melikem iğneden korkuyormusun yoksa
Sagol melıkecım.allah saglıgıyla sıhhatıyle kucagına almayı nasıpetsın
bu arada ogluşumun ismi burak kaan olucak inşallah nasıl sekerlerrrrrr
bu arada ogluşumun ismi burak kaan olucak inşallah nasıl sekerlerrrrrr
ayyy ölemii hiç hatırlamıom canım yhaaa inankiiiii iki gündür kıpırdıyo kuzum inşş eşime bakmışımdırr :98:
bir taşla iki kuş misali ha çekmişken ikisinide çekerim dersin artık doktora
çok güzel anlamıda güzel zaten sağlıklı sıhhatli olsunda canım
kızlar sohbete doyum olmaz ben kacar tosunum uyandı ıyı geceler bol muhabbetler sıze
hımm senin oglunun adımı kaan canım allah bagsılasın yaramaz oluır koyma diolar ama ben çok seviomaaaa cok guzel okadar guzelkı bende ogluma koydum
Nıckıme baksana neslikaan
inşallah ona inanırım ben..annem babama bakmış iki kardeş babamın kopyasıyız..yengem de kızına hamileliğinde de beni oturttu karşısına onun kızı da benim kopyam
yok işte doktor bu kadar taş çektirmez desin bana inşallah
kızlar sohbete doyum olmaz ben kacar tosunum uyandı ıyı geceler bol muhabbetler sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?