• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bu arada ogluşumun ismi burak kaan olucak inşallah nasıl sekerlerrrrrr:3:

adıyla uzun uzun yaşasın inşallah...
Ben geçenlerde eşime dedim bebeğimiz olunca adını ben koycam benim hakkım 9 ay karnımda ben taşıcam sonuçta dedim..benim komik kocacım öle hak oluyosa ver 4 ay ben taşiim dedii:52::52::52:
biz yarı yarıya taşıcaz yanii:49::49:

melıkem benım oglum gercekten sakın bı cocuk.2 tane kaan
tanıdıgım var ıkısıde asırı tıpler degıller.ya tamamen genlerle alakalı bılıyomusun
benım adam sakındır.ogluda ona cektı ıste:34:

melıkem benım oglum gercekten sakın bı cocuk.2 tane kaan
tanıdıgım var ıkısıde asırı tıpler degıller.ya tamamen genlerle alakalı bılıyomusun
benım adam sakındır.ogluda ona cektı ıste:34:

ne güzel canım benim darısıda biizm basımıza allah bagışlasın kuzucunuu :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

Ben geçenlerde eşime dedim bebeğimiz olunca adını ben koycam benim hakkım 9 ay karnımda ben taşıcam sonuçta dedim..benim komik kocacım öle hak oluyosa ver 4 ay ben taşiim dedii:52::52::52:

oda güzelmiş canım yaaaa :29: :9: :9:

:66: aslında çok güzel olur ama mümkün mükü off offf en iyisi doğurup onlar büyütsünler bizden bu kadar demek ne güzel olurdu :52:

:66: aslında çok güzel olur ama mümkün mükü off offf en iyisi doğurup onlar büyütsünler bizden bu kadar demek ne güzel olurdu :52:

bakmaya yardım edersin dimi dediğimde bile olur mu sen bakçan ben sevcem dio...:66:
ama canım kocam benim bi olsun kıyamaz o bana bakar :70:

biz yarı yarıya taşıcaz yanii:49::49:[/QUOTE]

valla ılerleyen aylarda aksamları sırtına belıne masaj yapsın tasımıs kadar sevap alır zaten:49::49:

ohh konularr uzamışş yine anca okudum melikecim çok sevindim insan hamile olduüunun tam farkına varıyo bebiş kıpırdanmaya başlayınca. ismide çok güzel.alt komşumun oğlunun ismide kaan ahhh o kadar yaramazkiii anlatamam yaa inş. uslu bi bebiş olur seninki bizde TAHA koyacağız civcivimin ismini birde ilk defa duydum ilk kime bakarsan ona bnzermiş diye benim kociş işdeydi ilk kıpırdadığında demekki bana benzeyecekkk zaten çok hiperaktifmiş bebişim şimdiden belli bana benzeyeceği

hadii yaaa ne güzel benim antepli arkadasım çok urfada okudum çok geldim gittim kuzenimde nizipte ögretmen onuda antepli birine verdik evlendi yazın :34:

antepte bı tek ablam ve bazı akrabalar var.yanı cok sık gıdemıyorum.aılem tekırdagda cunku
ama severım memleketıımı.

ohh konularr uzamışş yine anca okudum melikecim çok sevindim insan hamile olduüunun tam farkına varıyo bebiş kıpırdanmaya başlayınca. ismide çok güzel.alt komşumun oğlunun ismide kaan ahhh o kadar yaramazkiii anlatamam yaa inş. uslu bi bebiş olur seninki bizde TAHA koyacağız civcivimin ismini birde ilk defa duydum ilk kime bakarsan ona bnzermiş diye benim kociş işdeydi ilk kıpırdadığında demekki bana benzeyecekkk zaten çok hiperaktifmiş bebişim şimdiden belli bana benzeyeceği

desene biz hep yaramazmışız kuzumm annem anlatıyoo beni bitiremiyo o derece yaniii :49: :9: :9:
eşim gülmekten yıkılıyoo :1: diom artık anlatma kızım daha bu ne ki diooo :52: :52:
ismiyle yasasın inşş tatlım benim oda güzelmişş allah bagıslasın kuzusunu inşşşş :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın bebişlerinize de iyi bakın Allaha emanet olsun :79:
güle güle fısıtıgım sende kendine çok ii bakkkk :80:
antepte bı tek ablam ve bazı akrabalar var.yanı cok sık gıdemıyorum.aılem tekırdagda cunku
ama severım memleketıımı.

tekirdag cerkezköyde abim görev yapmıştı canım askeriyede oda çok güzel diodu trakyayı :34:

Back
X