ohh konularr uzamışş yine anca okudum melikecim çok sevindim insan hamile olduüunun tam farkına varıyo bebiş kıpırdanmaya başlayınca. ismide çok güzel.alt komşumun oğlunun ismide kaan ahhh o kadar yaramazkiii anlatamam yaa inş. uslu bi bebiş olur seninki bizde TAHA koyacağız civcivimin ismini birde ilk defa duydum ilk kime bakarsan ona bnzermiş diye benim kociş işdeydi ilk kıpırdadığında demekki bana benzeyecekkk zaten çok hiperaktifmiş bebişim şimdiden belli bana benzeyeceği
güle güle fısıtıgım sende kendine çok ii bakkkk :80:
tekirdag cerkezköyde abim görev yapmıştı canım askeriyede oda çok güzel diodu trakyayı
corluda benım annemde.babam askerdı son gorev yerıydı.kaldık orda.trakyanın kızları cok fettandır
ondan sevmıstır sızınkı..
tahada cok guzel ısım.senınde Allah saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın.hosgeldın
antepte bı tek ablam ve bazı akrabalar var.yanı cok sık gıdemıyorum.aılem tekırdagda cunku
ama severım memleketıımı.
bende antepteyim...............
hosgeldın canım.antepte nerdesın ablam sarıgullukde
melıke bıde kaanlara laf soyluyolar.bak mınıkkusum kendı kendıne uyumus.
(anası nette napsın) yok valla sutunu verdım elıne gelıyorum dedım uyumus kendı kendıne.
ISTE BU ANLAR ALTIN ANLAR...
ahh canım benim yaaaaa yesin onu melike teyzesii emiiii kırk bin kere maşallahhhh canımın içiii
karataş2deyim canım.............
ya ınan pek bılmıyorum antebı ama gecen sene geldım.antebı gezdıren turlardan bırıne katıldım cok eglencelıydı
aslında bende pek bilmiyorum.2 yıl oldu daha.bilirsin antep büyük bir şehir............
KARNINDAKI GUNLERE BAKMA BENIMKI TAKLA ATIYO ICERDE HERALDE DERDIM.
AMA ALLAH HERKESE KAAN GIBI(KABIZLIGI HARIC) BI BEBEK NASIP ETSIN.
NE DİŞ BILDIM,NE AŞI SIKINTISI,UYKUSUDA 9 AYDAN SONRA DUZENE GIRDI.
COK CEKTIRMEDI KUZUM YANI.
KARNINDAKI GUNLERE BAKMA BENIMKI TAKLA ATIYO ICERDE HERALDE DERDIM.
AMA ALLAH HERKESE KAAN GIBI(KABIZLIGI HARIC) BI BEBEK NASIP ETSIN.
NE DİŞ BILDIM,NE AŞI SIKINTISI,UYKUSUDA 9 AYDAN SONRA DUZENE GIRDI.
COK CEKTIRMEDI KUZUM YANI.
kızlar bu arada meleğin eşi benim liseden arkadas aslında oda beni tanırdı ama ozamandan beri çok degiştim cıkaramamış dogal haliyle ama ben hemen tanıdımm
evet bayagıı buyumus bende busene gordum.cocuk varmı
allah nazarlardan saklasın canım benim darısıda benim basıma inşşş
melıke bıde kaanlara laf soyluyolar.bak mınıkkusum kendı kendıne uyumus.
(anası nette napsın) yok valla sutunu verdım elıne gelıyorum dedım uyumus kendı kendıne.
ISTE BU ANLAR ALTIN ANLAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?