3 tane canım.ikiz kızlarım var 6 yaşında.birde 5.5 aylık bir oğluşum............
hep öle inanki bebegemmm benim herifte aynı sekilde kayınımlara kac kez gideriz daha ben tarif ederim yollarıı özeliklede adanada carsıya ne gidince surdan burdan offffffffffguzuumbenim adama dün ne yedin de onuda bilmez bu göreve başlayalı kafası allak bullak .
ınsallah canım.sende bobrek tasımı var ben pek anlayamadım
anneeeee allah yardımcın olsun.ama ne guzel olmus hee.ıkı kız bı oglan.
Benım ablam kres ogretmenı ıhtıyacın olursa.gercı kızlar okulluk olmus artık
3 tane canım.ikiz kızlarım var 6 yaşında.birde 5.5 aylık bir oğluşum............
allah bagıslasın canımm kuzularınıı
gece gündüz milletin pislikleriyle uğraşıyorlar yazık napsınlar akıl mı kalıyo artık onlardada ayyyyyy kıyamamm yaa kocamı özlediiimm:2::2:
aminn tatlım benimmmsağol canım.hepimizinkini inşaallah............
gece gündüz milletin pislikleriyle uğraşıyorlar yazık napsınlar akıl mı kalıyo artık onlardada ayyyyyy kıyamamm yaa kocamı özlediiimm:2::2:
hepimizinki gececi bugün galiba................
selam canlar herkese iyi geceler
yeni gelen arkdaşlar hoşgelmişler
anamm amma yazmışsınız maşallahama vaktim pek yok okuyamıyorum yarın artık
meloşum naber yavru kuşum
benim eşim bugün evde kursa yazmışlar yine 4 sene çevik yetmemiş gibi takviye çekeceklermiş galiba 1 mayıs yaklaştığı için..gerçi beni çekmezler diyo ekipte şef olduğu için ama bakalım hayırlısı :97:
annemle abimde bende o yüzden giremiyorum :92:
oy oyy benim bebegem gelmiş nirelerdesin yahuuu sabahtan beriii yazıom gel gari diyeee canımsın hımmm misafir var senin anladım kusumm ne güzel bende yalnızlar rıhtımındayımyinee kociş görevde sabah gelir gariii saglık olsun napalım canımın içiiiii
kk varken yalnızlığı pek hissetmiyoruz allahtan :97:
sen yalnız değilsin anacım
tekmelerde başlamış ohh
bıcır bıcır olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin
bahtıda adı gibi güzel olsun inşlh
kız kaanlar yaramaz olur heee bende sölim bari
amin güzell teyzesiii aminnn söle anacım sende söleee canı saolsun napim kusummm
banada bi yaramaz lazımdı zati bacımm ugrasacak kimse yokk bilion
rabbim sanada tez zamanda nasip etsin hayırlısyla inşş canım arkadasım benim dualarım hep seninleeee
offf yaa demiştimya kahverengi akıntım oldu diye şimdi birisi cvp yazmışda bi an önce doktora git diyo onunda aynı benımle aynı haftadayken gelmiş akıntısı doktorda onada normal gelme demiş ve 3 gün sonra doğum yapmış ve bebeğini kaybetmiş off çok üzüldüm korkmaya başladım yaa
offf yaa demiştimya kahverengi akıntım oldu diye şimdi birisi cvp yazmışda bi an önce doktora git diyo onunda aynı benımle aynı haftadayken gelmiş akıntısı doktorda onada normal gelme demiş ve 3 gün sonra doğum yapmış ve bebeğini kaybetmiş off çok üzüldüm korkmaya başladım yaa
ay valla olsun ne olcak eccik dellendirir seni
hayırlısıyla gelsinde inşlh
amin canım sağolasın dualar karşılıklı hayatım
neyse kızlar ben kaçıyorum öpüyorum sizi
meloş öptüm yavru kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?