Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

3 tane canım.ikiz kızlarım var 6 yaşında.birde 5.5 aylık bir oğluşum............

anneeeee allah yardımcın olsun.ama ne guzel olmus hee.ıkı kız bı oglan.
Benım ablam kres ogretmenı ıhtıyacın olursa.gercı kızlar okulluk olmus artık

guzuumbenim adama dün ne yedin de onuda bilmez bu göreve başlayalı kafası allak bullak .
hep öle inanki bebegemmm benim herifte aynı sekilde kayınımlara kac kez gideriz daha ben tarif ederim yollarıı özeliklede adanada carsıya ne gidince surdan burdan offffffffff
ınsallah canım.sende bobrek tasımı var ben pek anlayamadım

yok canım baska biri sölemişti onu

anneeeee allah yardımcın olsun.ama ne guzel olmus hee.ıkı kız bı oglan.
Benım ablam kres ogretmenı ıhtıyacın olursa.gercı kızlar okulluk olmus artık

sağol canım ben kızları geçen sene yolladım anasınıfına bu yıl bebek olunca evde kaldılar.bu yılda okula başlayacaklar inşaallah..............

gece gündüz milletin pislikleriyle uğraşıyorlar yazık napsınlar akıl mı kalıyo artık onlardada ayyyyyy kıyamamm yaa kocamı özlediiimm:2::2:

sağol canım.hepimizinkini inşaallah............
aminn tatlım benimmm
gece gündüz milletin pislikleriyle uğraşıyorlar yazık napsınlar akıl mı kalıyo artık onlardada ayyyyyy kıyamamm yaa kocamı özlediiimm:2::2:

ahh canım ahh bendee hele de hamile olunca daha da bi düşkün oldum eşimede sölüyom hep yanı basımda ol baska bişi istemiom diyee daha bi de duygusallaştımmm :98:

evet canımm gecedeler allahım korusun hepsini inşallahhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
selam canlar herkese iyi geceler
yeni gelen arkdaşlar hoşgelmişler

anamm amma yazmışsınız maşallah ama vaktim pek yok okuyamıyorum yarın artık

meloşum naber yavru kuşum
benim eşim bugün evde kursa yazmışlar yine 4 sene çevik yetmemiş gibi takviye çekeceklermiş galiba 1 mayıs yaklaştığı için..gerçi beni çekmezler diyo ekipte şef olduğu için ama bakalım hayırlısı :97:
annemle abimde bende o yüzden giremiyorum :92:

oy oyy benim bebegem gelmiş nirelerdesin yahuuu sabahtan beriii yazıom gel gari diyeee canımsın hımmm misafir var senin anladım kusumm ne güzel bende yalnızlar rıhtımındayım yinee kociş görevde sabah gelir gariii saglık olsun napalım canımın içiiiii

kk varken yalnızlığı pek hissetmiyoruz allahtan :97:
sen yalnız değilsin anacım
tekmelerde başlamış ohh
bıcır bıcır olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin
bahtıda adı gibi güzel olsun inşlh

kız kaanlar yaramaz olur heee bende sölim bari

amin güzell teyzesiii aminnn söle anacım sende söleee canı saolsun napim kusummm
banada bi yaramaz lazımdı zati bacımm ugrasacak kimse yokk bilion
rabbim sanada tez zamanda nasip etsin hayırlısyla inşş canım arkadasım benim dualarım hep seninleeee

Son düzenleme:
offf yaa demiştimya kahverengi akıntım oldu diye şimdi birisi cvp yazmışda bi an önce doktora git diyo onunda aynı benımle aynı haftadayken gelmiş akıntısı doktorda onada normal gelme demiş ve 3 gün sonra doğum yapmış ve bebeğini kaybetmiş off çok üzüldüm korkmaya başladım yaa

ay valla olsun ne olcak eccik dellendirir seni
hayırlısıyla gelsinde inşlh
amin canım sağolasın dualar karşılıklı hayatım

canım sende korkuyosan yarın git görün doktora inşlh bi sorun yoktur aklına kötü şeyler getirme

hadi yaaa çok üzüldüm canım allah korusun kötü düşünme ama yarın bi git sen yinedee :26:

ay valla olsun ne olcak eccik dellendirir seni
hayırlısıyla gelsinde inşlh
amin canım sağolasın dualar karşılıklı hayatım

neyse kızlar ben kaçıyorum öpüyorum sizi

meloş öptüm yavru kuşum

allah razı olsun tatlı arkadasım benimmm bende seni çok öptüm bebişimm kendine çok ii bak annecinede çok slm söle benden öptüm ellerinden seninde güzel yanaklarından canımın içiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…