- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
hayırlı akşamlarrr gızlaarrr nasılsınız?dün çok korkmuştum bugün gittik doktora herşey çok normalmiş korkulacak birşey yokmuşşşçoook rahatladım doğrusu civcivim 3kilo olmuş boyumuzda 49santim ayy çok güzel bi duygu rabbimm güzel allahım herkese yaşatsın bu duyguyu ....neyse kızlar ben kaçar bugün yine misafirim gelecek ama bn yorgunluktan öleceğimşimdi saat 2de gitmiştik doktora tam 5bucukda sıra geldı çok hastası vardı bugün
hayırlı aksamlarr güzellerrrrr:80:
hayırlı aksamlarr güzellerrrrr:80:
iyiyim sağol canım sen nasılsın sende polis eşisin herhalde nerde görev yapıyosunuz
evet canım istanbuldayız siz..............
iyi akşamlar canım nasılsın
hayırlı aksamlar canım nasılsın
biz erzurumdayız canım şarktayız
hayırlı akşamlarrr gızlaarrr nasılsınız?dün çok korkmuştum bugün gittik doktora herşey çok normalmiş korkulacak birşey yokmuşşşçoook rahatladım doğrusu civcivim 3kilo olmuş boyumuzda 49santim ayy çok güzel bi duygu rabbimm güzel allahım herkese yaşatsın bu duyguyu ....neyse kızlar ben kaçar bugün yine misafirim gelecek ama bn yorgunluktan öleceğimşimdi saat 2de gitmiştik doktora tam 5bucukda sıra geldı çok hastası vardı bugün
maşallah canım gözümüz aydın doğuma ne kadar var.
hoşcakal canım zaten kimse kalmadıı
meloşum naber kuzum
çerkezim sen nasılsın canım
hoşgeldin canım ablacımmm
naber nasılsın beyadır görüşemedik bizde memleketteydik kayınbabam vefat etti yeni geldik çok yorulmustum dinleniom bakalım bugünde bebişimizi gördük geldik çok şükür oda iyi allah razı olsun sen napıon nasılsın ikizler nasıl ya elif büyüdümü canımsın sende kendine ve bebişlerine çok ama çok ii bak olurmu dinlenmeye calışıom ama normal sekilde uyuyom napalım saglık olsun ablacımm
bi tek benim eşim mi nöbetçi acaba bu gecee??herkesin kocası evde mi yaniii bi ben mi yalnızımmm
selam kızlar nasılsınız...........
sllm canııımm... nasılsınn ?oyy kıyamam üzülmee benimki evde işden geldi uyuyooooo yine yanlız gibiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?