• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ay hiç sorma anacım :1::1:
gelişmeleri anlayıyım bi ara unutturmada :61:
ahh canım keşke yakın olsaydık ama bellimi olur bacım bi bakmışın yanındayım :10::10:

ahh ahhh inşallah kuzusummm dualarımm seninlee olucak :29: :38: hımm unuttururmuyum hiç bacım görmedinmi beniii ne haldeydimm:53: :9: :9:

polis eşi değilim ama adayıyım :71::71:
hoşgeldin canımmm :71:
gunaydin sekerlerr nasilsiniz :72::kkk:
günaydın iyiyiz sen napıyosun nasılsın canım :71:

yagmurum canım benım cok uzuldum keske yanında olup sana destek olabılseydım uzulme melegım senın kalbının temızlıgı hanımefendılıgın yeter onlar yansın dertlerıne sen ayrılınca hıcmı bısey demedı nısanlın kac yıldır bırlıkteydınız o gunlerın hatrına bıseyler demedımı sana sıkma canını yavrukusum her serde bı hayr her hayr da bı ser vardır
aysencım bu aralar pek takılamadım canım dogru soyluyosun gecmısıde pek okuyamadım yagmurumu duyunca ıcım cok kotu oldu

aminnn bitanem aminn yok sekerparem 18 haftalıgız oluruz daha inşallahhh kuzusumm sen naptın nasılsınnn rabbim nasip ederse bi yakışıklı oglum olucak inşşş darısıda sana olsunnn canımın içiiii :nazar: :emir_bebek: :29: :38: :69:

amin meolşşumm rABİMMM seni saglıklaa kavuştursun ogluşunaaa:nazar:darısda tümm annee adayylarınaa inşl:49:

yagmurum canım benım cok uzuldum keske yanında olup sana destek olabılseydım uzulme melegım senın kalbının temızlıgı hanımefendılıgın yeter onlar yansın dertlerıne sen ayrılınca hıcmı bısey demedı nısanlın kac yıldır bırlıkteydınız o gunlerın hatrına bıseyler demedımı sana sıkma canını yavrukusum her serde bı hayr her hayr da bı ser vardır
aysencım bu aralar pek takılamadım canım dogru soyluyosun gecmısıde pek okuyamadım yagmurumu duyunca ıcım cok kotu oldu

ondan önce ben söyledim tabi çerkezkızı oda farkında ama ailesi büyük konuşmuş istemiyoruz falan evlenirsen evimize gelmeyin helal etmeyiz hakkımızı diye,oda ailesine sölemiş bu kız beni ne zamandr bekliyor falan diye aileside olsun herkes nişandan ayrılıyor demiş,bende 2-3 ay nişanlı olsakda anlaşamadık ayrıldık deriz ama nerdeyse 2 sene olacak o kadar vaktimi çaldın dedim birşey diyemiyor kendi kızlarıda var Allahta o söylediği sözleri bir tokat gibi yüzlerine çarpsın inşl zamanı gelince,el kızıyız ya ne olacakmış deniliyor kıymetimiz yok kimsenin gözünde,beyfendide en son konuşmamızda nasip değilmiş yağmur diyip kestirip atıyor işte,kendi öz amcası ve eşi gelinlerine neler çektirmişler kızı boşatmaya bile kalkmışlar neler neler bizde huylarını anca öğrenebildik işte,sözde bu insanlar kapalı hoca birde bunlar namzında niyazında
,kızlar hiiçççç dış görünüşe aldanmayın dışı yeşil türbe, içi estağfirullah tövbe ,hakkımızda herşeyin hayırlısı:71:

kızlar bugün noldu biliyomusunuz bizim apartmanda bir teyze vardı yasin okutacakmış eşinin 2.ölüm yıldönümü için geçen yıl gitmemiştim çok kızmıştı bu sene gideyim bari dedim çarşıda işim vardı gelince hemen yukarıya çıktım neyse bir sürü kadın toplanmışlar kuranı kerim okunuyor neyse bir köşeye oturdum ,dua ya geçtiler arada ilahi falan okunuyor sonra yine dua salavat falan zikirde çekiyorlar kadının bir tanesi kendini kaybetti Allah Allah Allah diyo ama nasıl diyo varya korktum atılıp gidicek zannettim kendinden geçti resmen allahtan odada değildim ben ondan önce atılıp gidicem:)))) sadece sesini duyuyorum,önce böyle bir olaya hiç tanık olmamıştım noluyo yaaa dedim çocukları bile uzaklaştırıyorlar etkilenmesinler diye,resmen bunlar tarikatçı bugün böyle bir olayla karşılaştım resmen eve gelince babama anlatıyorum birde kardeşime falan :)))

kızlar bugün noldu biliyomusunuz bizim apartmanda bir teyze vardı yasin okutacakmış eşinin 2.ölüm yıldönümü için geçen yıl gitmemiştim çok kızmıştı bu sene gideyim bari dedim çarşıda işim vardı gelince hemen yukarıya çıktım neyse bir sürü kadın toplanmışlar kuranı kerim okunuyor neyse bir köşeye oturdum ,dua ya geçtiler arada ilahi falan okunuyor sonra yine dua salavat falan zikirde çekiyorlar kadının bir tanesi kendini kaybetti Allah Allah Allah diyo ama nasıl diyo varya korktum atılıp gidicek zannettim kendinden geçti resmen allahtan odada değildim ben ondan önce atılıp gidicem:)))) sadece sesini duyuyorum,önce böyle bir olaya hiç tanık olmamıştım noluyo yaaa dedim çocukları bile uzaklaştırıyorlar etkilenmesinler diye,resmen bunlar tarikatçı bugün böyle bir olayla karşılaştım resmen eve gelince babama anlatıyorum birde kardeşime falan :)))

kadının içindeki allah sevgisi çok güzel ama senın yerınde bende olsam çok korkardım bnde panık atak var zaten benim tansiyon fırlardı kesin

hayırlı akşamlar hanımlar :71:
ii aksamlar sekerim naber nasılsınnn :29: :38:
selaaamm hayırlı akşamlar kızlarr nasılsınız bakalım:16::17:
ii aksamlar kuzum iyiyiz çok şükür gezmeden geldik ebe komsumun annesine gittik kızkardesinide severim güzel gecti babamızda görevde sen napıyon nasılsın bebiş nasıl hemşocumm :29: :38:
slm bacinekkkk :52: :52:
nerelerdesin yawrişim benimmm benim paşam nasılll :nazar: :emir_bebek: :29: :38:
amin meolşşumm rABİMMM seni saglıklaa kavuştursun ogluşunaaa:nazar:darısda tümm annee adayylarınaa inşl:49:

inşallah bitanem benimm inşşş darısıda senle aysene ve sudeye inşşşşş tüm isteyenlere olsunn ahh ahhh ben nasıl cocuk diye yanıyodum siz biliyonuz vallaa :5: rabbime binlerce sükür sonunda kuzusum benimle sag salim bide gelseydi kucagımıza yakışıklı paşam benimm canımsın çok öptük seni güzel teyzesiiii :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

ohhh ne güzel bu aralar çok geziyorsunuz bebişle ..senin bebiş gezenci olacak sonra eve sokamazsın haaa:16::16:bizde iyiyiz bebişimle tv seyrediyoruz arada nete takılıyoruzz napcan işte vakit geçirmeye çalışıyoruz anlıcan canım benim.bu aralar ağrılarım arttı böyle pek rahatsız ediyo bebiş ama hala tıııkkk yok dogmuyo gerçi daha var ama bi an önce geliverse ii olacak

Back
X