selamlar canım
ablamı
kız sen kaç yaşındasın ben 25 yaşındayım ama![]()
ayyyy pot kırdım heralde ne bilim canım yaa evlisiniz ya benden büyüksünüzdür diye tahmin ettim özür dilerim gerçekten,bende 25 yaşındayım ben evlenmek için geç mi kalmışım ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar canım
ablamı
kız sen kaç yaşındasın ben 25 yaşındayım ama![]()
melike hayırlı olsun kazanmışsın hediyeni iyi günlerde kullan bebişinin şansına oynuyordun şanslı olacağa benziyo maşşallah:92:
selam kızlar bu gece boş gördüm burayıı nerdesiniz bakemmm![]()
iyi canım ne olsun sıla hanımla uğraşıyoruz sen nelere yapıyosun oğluş nasıllll
selam ece nasılsın ?
oyyy yerim ben onuu yaaa basladımı yaramazlıklara yoksa kuzumm dün aksam eşime diomki aman hemen gelseydi sölee bi ugrassaydıkk evire cevire oynardık oğluşumla diomm![]()
![]()
iyiyiz güzel teyzesii iş güç ders ugras halindeyiz şimdilik bide eşim kursa gidicek onun üzüntüsü var 15 gün nasıl ayrı kalıcaksak bakalımolmazsa bende adanaya ailemin yanına giderim ama hiç yolculuk cekece halim yok olmadı evimde kalırım sınavım yaklaşıyo aöf işletme okuyom ya üstten tamamlıcam inşş bu yıl zayıfsız gecerim yaaa
![]()
tesekkürler bitanem benimm sen napıyon nasılsın tatlışım![]()
![]()
dün sana biraz bahsetmiştim ya o konu yüzünden biraz stresliyim canım![]()
hımm evet dün sana cevap yazamamıştım canım ama inanki eger sonuc öle çıktıysa ümitlenme bende de öle olurdu hep canımsın inşş o gelecegi vakti bilir ve rabbim inşş ol der ve o olur![]()
![]()
ama benim hiç olmazdı böyle canım![]()
selam kızlar nasılsınız?
kızlar iyi akşamlar hepinize nasılsınız zzzz![]()