iyiyizz canım sen nasılsınnnselam kızlar nasılsınız?
ii akşamlar yasemincim iyiyiz çok şükürr sen nasılsınn canımkızlar iyi akşamlar hepinize nasılsınız zzzz
nerdesinizzz güzel topigimizin güzel hatunlarııııııı yine gececeyizz iyimiiiiii :82:
iyiyizz canım sen nasılsınnn
ii akşamlar yasemincim iyiyiz çok şükürr sen nasılsınn canım
biz oğluşumlaa buradayızzzhiiçç de ii değil güzelimm gececi olmamızz .bu arada uyuyormusunuz geceleri ben sabaha kadar gözümü yummadan beklıyorum ışıklar açık tv açık yakında maaşı sırf elektrik parasına vereceğizz
iyi geceler hanımlar nasılsınız?
sanada ii geceler canımcım.iyiyiz çok şükür sen nasılsın:97:
selam kızlar günaydınlar :92:
yağmurcum burayada yazmışsın özelede canım ne kusuru nerde bilicen yaşımı
meloş ne kursunu gidiyo üfff yalnızmı kalcan keişke yakın olsaydık kardeş kardeş yatardık
benimkide bugün kursa başladı habire kursa veriyolar kaç yıllık memur oldular ama hala kurss kurs
neyse biizm için iyi oldu aslında hemen hemen 1 hafta geceye gitmiycek rahat uyku uyumak gibisi varmı
''herkese selam öncelikle. arkadaşlar epeydir buraya yazan olmamış ama takip ederken görenler bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. nişanlım pomem mezunu olacak ve özel harekat istiyor kendisi bu konuda tam bir gönüllü onda sıkıntı yok ama ben aile ve ev hayatı olarak en iyi sizler cevap verirsini diye düşündüm. nişanlım kendisi istiyor ama benim kararımı da bekliyor kafam çok karışık. siz eşinizin normal polis memuru olmasını mı isterdiniz yoksa özel harekattan memnun musunuz? polislikte hangisi avantajlı? ben okuduklarımdan sürekli huzursuz olacağımı o gittiğinde kafamın rahat olmayacağını ya da her an bir şey olacak da çağıracaklar mı gibi efhamlara kapılacağım izlenimi aldım. zaten her şeyi kafaya takan biriyim.
bir de bu 1 aylık 15 günlük görevler isteğe mi bağlı yoksa gideceksin denilince gidliyor mu? o kadar ayrı kalmak en olumsuz tarafı gibi geldi bana özel harekatın artı stres sıkıntı. izlenimlerim bunlar lütfen gerçekte böyle mi değil mi bana bilgi verin arkadaşlar. seçme şansınız olsaydı eşlerinizn özel hareketçı mı yoksa normal polis memuru olmasını mı isterdiniz? benim için çok önemli şimdiden sağolun.''
bu yazımı özel harekat bölümüne de yazdım fakat cevap gelmedi henüz, buranın daha aktif olduğunu gördüm ve daha fazla yardımcı olabilecek kimseler var lütfen bana bir fikir verin arkadaşlar kafam çok karışık.
teşekkür ederim inş yardımcı olur dediğiniz arkadaş
''herkese selam öncelikle. arkadaşlar epeydir buraya yazan olmamış ama takip ederken görenler bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. nişanlım pomem mezunu olacak ve özel harekat istiyor kendisi bu konuda tam bir gönüllü onda sıkıntı yok ama ben aile ve ev hayatı olarak en iyi sizler cevap verirsini diye düşündüm. nişanlım kendisi istiyor ama benim kararımı da bekliyor kafam çok karışık. siz eşinizin normal polis memuru olmasını mı isterdiniz yoksa özel harekattan memnun musunuz? polislikte hangisi avantajlı? ben okuduklarımdan sürekli huzursuz olacağımı o gittiğinde kafamın rahat olmayacağını ya da her an bir şey olacak da çağıracaklar mı gibi efhamlara kapılacağım izlenimi aldım. zaten her şeyi kafaya takan biriyim.
bir de bu 1 aylık 15 günlük görevler isteğe mi bağlı yoksa gideceksin denilince gidliyor mu? o kadar ayrı kalmak en olumsuz tarafı gibi geldi bana özel harekatın artı stres sıkıntı. izlenimlerim bunlar lütfen gerçekte böyle mi değil mi bana bilgi verin arkadaşlar. seçme şansınız olsaydı eşlerinizn özel hareketçı mı yoksa normal polis memuru olmasını mı isterdiniz? benim için çok önemli şimdiden sağolun.''
bu yazımı özel harekat bölümüne de yazdım fakat cevap gelmedi henüz, buranın daha aktif olduğunu gördüm ve daha fazla yardımcı olabilecek kimseler var lütfen bana bir fikir verin arkadaşlar kafam çok karışık.
hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız ?:92::92:
hello kusumm naber nasılsınnn :80:
canım çok zor bir karar gerçekten evli arkadaşlar yardımcı olurlar sana evli değilim ama,bana kalırsa yoğunda çalışsa aynı şehirde kalmasını isterdim yani normal polis memuru,inşl hakkında hayırlısı olur doğru kararı verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?