- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
günaydınlar emniyet teşkilatının gül yüzlü hatunları a.s.
hoşgeldin bacım nerelerdeydin yaaaolumunekankayizsmile Şeniz :asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar emniyet teşkilatının gül yüzlü hatunları a.s.
gunaydınn canlarımmm nasılsınızzzzzzz Şeniz
hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür hemde süpperizzz sen nasılsınnnnolumunekankayizsmile zemuszemus opuyorumnanaktan
cok şükür bende ıyım tatlım bugun gunum var arkadaşıma gıdecemmm :1hug:
hoşgeldin bacım nerelerdeydin yaaaolumunekankayizsmile Şeniz :asigim:
geldim canım yettim gariii![]()
ooooooooo süpermişşşş bizimde günümüz 22 de ayın ohh yaaa gez bacım gez hatta benide götürrrrr gezdirrr kayseriye geliyom zaten orda kuzenim kaymakam bu arada özelden yazarım sana nerenin kaymakamı oldugunu aklinialirimsmile![]()
gel tatlımm beraber gezelımmm canımıniçi :1hug:
hoşgeldinnn bacımmm özlettin kendini valla bu arada yaptım senin kurabiyeyle pogacayı eşim gecee gitcek yaa oyy yoruldum vallaaaaaklinialirimsmile![]()
hoşgeldinnn bacımmm özlettin kendini valla bu arada yaptım senin kurabiyeyle pogacayı eşim gecee gitcek yaa oyy yoruldum vallaaaaaklinialirimsmile![]()
hade afiyetlen yesinler polis abilerimiz
bende yaptım bu arada
yarım malzeme tatlıdan yaptım yarım malzemede tuzlu kurabiyem var pulbiberli ondan yaptım cokacimcoook
enfess oldular :dance:
yoruldum bugün yaa temizlikti çamaşırlardı yemekdi derken
uzanıyodum bi bakam dedim
pilavla salaatm kaldı 1 saat sonra onlarıda hallettmi tememdir kafamçokkarıştı
hade afiyetlen yesinler polis abilerimiz
bende yaptım bu arada
yarım malzeme tatlıdan yaptım yarım malzemede tuzlu kurabiyem var pulbiberli ondan yaptım cokacimcoook
enfess oldular :dance:
yoruldum bugün yaa temizlikti çamaşırlardı yemekdi derken
uzanıyodum bi bakam dedim
pilavla salaatm kaldı 1 saat sonra onlarıda hallettmi tememdir kafamçokkarıştı
Maaşallah hanımlar bu ne hamaratlık valla.Bende kayınvalidemler gelecek,onun için yarın poğaça kurabiye falan yapıp donduruduya atacam inş..
Melike arkadaşa senin kurabiyeyle poğaça demişsin,bende alabilirim tarifi bir mahsuru yoksa..
Maaşallah hanımlar bu ne hamaratlık valla.Bende kayınvalidemler gelecek,onun için yarın poğaça kurabiye falan yapıp donduruduya atacam inş..
Melike arkadaşa senin kurabiyeyle poğaça demişsin,bende alabilirim tarifi bir mahsuru yoksa..
Tamam hayatım,çok teşekkürler..opuyorumnanaktancanım benim yemek tarfilerime gir kk ya eklemiştim tarifleri kaydirigubbakcemile5
wowwwww süppermişşş bacım amaan tariflerinden isterim hee aslında senle pastanemi acsak kuzuuuu aklinialirimsmile![]()
ayyy canım tabi ne demeek aysenimin yemek tarifi yazıyo bak sagda ordan bak canım ben ordan alıyom enfes oluyo pogacası arasına bugün peynirde koydum eşim bayılıyooo bi görsen bide kurabiyesinden de yaptım gercekten ellerine saglık canım arkadasımınnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bildiğim tarifler haricinde birde bunları deniyeyim,sende denemişsin hem garantili yani.Benim kızın beslenmesine zaten her hafta yapıyorum,birde kayınvalidemler gelecekler eşim ameliyat olacak, gelen gidende olur yani,bol bol yapıp atayım diyorum..ayyy canım tabi ne demeek aysenimin yemek tarifi yazıyo bak sagda ordan bak canım ben ordan alıyom enfes oluyo pogacası arasına bugün peynirde koydum eşim bayılıyooo bi görsen bide kurabiyesinden de yaptım gercekten ellerine saglık canım arkadasımınnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aslında kk ya eklim dedim emme üşendim sempatiksalakcinni
açalım bacımm valla eşime diyorum zaten
bana pastane aç diyende çok var çevremde sırnaşık şey
Tamam hayatım,çok teşekkürler..opuyorumnanaktan
valla kuzum böle tarifimi yapıpda memnun ettimmi insanları öle çok hoşuma gidiyoki Şeniz Şeniz
afiyet bal şifa olsunnnn bacımmm Şeniz