rica ederim canım şimdiden afiyet olsun
kaynanada sevgilerimi sunuyorum sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
Ne demek iletirim kaynanama..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım şimdiden afiyet olsun
kaynanada sevgilerimi sunuyorum sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
Bildiğim tarifler haricinde birde bunları deniyeyim,sende denemişsin hem garantili yani.Benim kızın beslenmesine zaten her hafta yapıyorum,birde kayınvalidemler gelecekler eşim ameliyat olacak, gelen gidende olur yani,bol bol yapıp atayım diyorum..
Bildiğim tarifler haricinde birde bunları deniyeyim,sende denemişsin hem garantili yani.Benim kızın beslenmesine zaten her hafta yapıyorum,birde kayınvalidemler gelecekler eşim ameliyat olacak, gelen gidende olur yani,bol bol yapıp atayım diyorum..
tamammm kuzu olay bitmiştirrr hade cabuk gel de hemen paramızı kazanmaya baslayalım dimiiiiiolumunekankayizsmile :lepi: opuyorumnanaktan
Ne demek iletirim kaynanama..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Bende kk den tarif alıyorum, belki aldığım tarifler arasında vardır,birazdan bakacağım.bende değişik tat aradığım zmaan genelde kk dan yapıyorum
denenmiş ve aklıma yatmayan şeyleri sorabiliyorum yerimseniben
geçmiş olsun eşin neyden ameliyat olacak
gelen giden çok olur sen bol bol yap
bu arada un kurabiyesindeki tarifde 1 bardak pudra şekeri yazıyo onu sen 1,5 koy
bugün meloşum eccik şekersiz buldu :))
Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için..opuyorumnanaktanevet canım ben kefilim harikaaa oluyo vallaaaa peynir koyuyom yuvarlak yapıyom süper oluyo bu arada cok gecmiş olsun canım simdiden opuyorumnanaktan
bende değişik tat aradığım zmaan genelde kk dan yapıyorum
denenmiş ve aklıma yatmayan şeyleri sorabiliyorum yerimseniben
geçmiş olsun eşin neyden ameliyat olacak
gelen giden çok olur sen bol bol yap
bu arada un kurabiyesindeki tarifde 1 bardak pudra şekeri yazıyo onu sen 1,5 koy
bugün meloşum eccik şekersiz buldu :))
Bende kk den tarif alıyorum, belki aldığım tarifler arasında vardır,birazdan bakacağım.
Teşekkürler canım,eşim menisküs ameliyatı olacak,kayınvalidemler yardıma gelecekler sağolsunlar..Dediğin gibi beni bol misafir bekliyor,yarın yapmayı düşünüyorum..
yok bacımmm iyi olmuşşş iyiii valla eşimde çok begendi ahh ahh sen olmasan ben ne yapramışım diye kara kara düşündüm bi an tekraradan çook tesekkür ederim balımmolumunekankayizsmile a.s. a.s. a.s.
anacımm orda işletemeyiz gıı malatyadakler bizden alırlarmıki aklinialirimsmile
biz en iyisi şarkdan sonra gittiğimiz yerde açalım hem o zamana çocuk yaparız büyütürüz :1rolleyes:
hayalime bak hele delikafadulden
Tekrar sağol canım,bizimde dileğimiz ayağının eski sağlığına kavuşması,sıkıntı veriyor çünkü.Birde malum bu meslekte ayakla ilgili problem daha bir sorun yaratıyor..geçmiş olsun canım şimdiden inşlhh herşey güzel geçer bir an önce eski sağlığına kavuşur abimiz :Saruboceq:
kaynanatörün yakınmı
bu arada şarkdaydın demi sen bilmiyorumkismile
Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için..opuyorumnanaktan
Tekrar sağol canım,bizimde dileğimiz ayağının eski sağlığına kavuşması,sıkıntı veriyor çünkü.Birde malum bu meslekte ayakla ilgili problem daha bir sorun yaratıyor..
Kayınvalidem uzak benden,Akasaray'dalar.Biz Erzurum'dayız canım..
ayy canımsınnn olumunekankayizsmile
ne demek 24 saat görev başındayız
hizmet nimettir :sm_cool:
Yok 10 gün bilemedin 15 gün ancak kalacaklar canım.Fazla kalmazlar yani..benim eniştemde olmuştu şimdi iyi hiç bir sorunu yok çabucakda iyileşti
darsısı size olsun :Saruboceq:
uzaklarmış canım
ooo senin günlerin baya yoğun geçecek desene bayada kalırlar :1rolleyes:
Sizin pastaneye uzak falan demem atlar gelirim ben hanımlar..
Ohh hem muhabbet hem pasta daha ne isterim..zemuszemus
Sizin pastaneye uzak falan demem atlar gelirim ben hanımlar..
Ohh hem muhabbet hem pasta daha ne isterim..zemuszemus
mersiiii bacımmm saolasınnaklinialirimsmile![]()