• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm şekerlerrr naber nasılsınız bakalımmmopuyorumnanaktan

canım ya tavsiyene uyup halasına gitmeyi kabul ettim. benimki heyecandan sabah erkenden uyanmış. geldi beni aldı. kuaföre gittim. saçımı azıcık kestirdim. fönde çektirdim. aklinialirimsmile :1:
çok güzel bi gün oldu. halası, çocukları, torunları. hep birlikte bigün geçirdik. çok mutlu oldum. iyiki gitmişim ya. sağol canım ya. senden cesaret aldım. kaydirigubbakcemile5

iyi geceler hanımlar yoğunluktan pek giremiyorum nasılsınız bakim bende kuran kursuna gidiyorum inş kolayca öğrenirim hoşçakalın

iyi geceler hanımlar yoğunluktan pek giremiyorum nasılsınız bakim bende kuran kursuna gidiyorum inş kolayca öğrenirim hoşçakalın

selam canım ohh ne güzel yapmışsın bende geçen seneye kadar kadınları öğretiyodum opuyorumnanaktan
rabbim zihin açıklığı versin opuyorumnanaktan

selamlar hayırlı akşamlar
meloşşş kuzumm nirdesinn bakammm kaydirigubbakcemile4

slm bacım burdayım artık fazla girmiyom nete arada sırada anca bebegimmm benim sen napıyosun nasılsınnnolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

canım ya tavsiyene uyup halasına gitmeyi kabul ettim. benimki heyecandan sabah erkenden uyanmış. geldi beni aldı. kuaföre gittim. saçımı azıcık kestirdim. fönde çektirdim. aklinialirimsmile :1:
çok güzel bi gün oldu. halası, çocukları, torunları. hep birlikte bigün geçirdik. çok mutlu oldum. iyiki gitmişim ya. sağol canım ya. senden cesaret aldım. kaydirigubbakcemile5

ohhhh süpeerrr olmuş kuzusum valla ben daha cok mutlu oldum şimdiii rica ederim tatlışım benimmmolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

slm ecrincim kolay gelsin bitanem benimm olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

gunaydınnn kızlarrrr opuyorumnanaktan

slm canım naber nasılsınnnolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

selamlar kızlarrr

meloş naptın merak ettim olumunekankayizsmile

yaptımmm bebegem süppperrr olduuu yafff harikasın bacımmm çok soalllllll olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

tşk ederim melikecim allah razı olsun kendine iyi bak

senden de allah razı olsun bitanem benim sende kendine çok ii bakkk yine gelllll özletmeyin kendinizi emiiiolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

Back
X