• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

valla canım bende istiyorum ama 4 aydır gelmedi daha bebişimmm:50::50::50::50:

canım ne kadarlık evlisin sorun felan yoksa korkma benim eşim varikosel ameliyatı oldu mayısta sonra buraya geldik burda arastırdım çok iyi bi doktor buldum gittim muayeneye yumurta takibi yaptı ögrendim ki yumurtam tembelmiş klomen verdi eşimde iyiydi bi sorun kalmamıştı zaten sprem sayımızda çok fazlaydı sadece morfolojisi 3 cıkmıştı normali 4 tü çok şükür hamile oldum ilk defa kullanmıştım kloemnide yani doktorda çok önemlii canım iyice arastırın gidin eştende sprem testi istiyolar ayrıcada:34:

sorma melosum ya 1yıl omrumden omur gıttı ya mal ya gecen telde konustuk dıyo kı bastan bunlan aramız ıyıydı sonra bazı seyler yuzunden ben buna kırıldım kırmamak ıcınde uzaklastım bıraz bı kankam vardı o da ondan pek hoslanmazdı benı cagırır onu cagırmazdı bana sımdı kalkmıs dıyo kı sen baskalarına gıderken benı cagırmıyodun ben yanlız kalıyodum ya ben elın evıne helekı senden hoslanmayan bırıne nasıl gel deyım ya sankı kendı evıne cagırmadın dıyo cocuga anlatsam guler kadın aramıs bunları soyluyo kac ay gectıkten sonra aynı yerde degılız artık ne faydası olacaksa

inşallah hepimizinki canımm. az kaldı ama bende korkuyorum mart daha soğuk olur hasta yaparsak diyee yazın daha mı iiki diyorum

benim ikizlerimde martta doğmuşlardı daha iyi oluyor.önü yaz oluyor.bebek daha kolay büyüyor.vede rahat rahat dışarı çıkarsın..........

canım ne kadarlık evlisin sorun felan yoksa korkma benim eşim varikosel ameliyatı oldu mayısta sonra buraya geldik burda arastırdım çok iyi bi doktor buldum gittim muayeneye yumurta takibi yaptı ögrendim ki yumurtam tembelmiş klomen verdi eşimde iyiydi bi sorun kalmamıştı zaten sprem sayımızda çok fazlaydı sadece morfolojisi 3 cıkmıştı normali 4 tü çok şükür hamile oldum ilk defa kullanmıştım kloemnide yani doktorda çok önemlii canım iyice arastırın gidin eştende sprem testi istiyolar ayrıcada:34:

ben 7 aylık evliyim biz çok bebek istiyorduk evlendikten 3 ay sonra oldu ve 1 ay olmadın düştü kızamık enfeksiyonu kapmışım hamileyken 4 aydırda olmadı daha....ben bayağı araştırdım tahliler yaptırdım herşeyim normaldi en son yaptırdığım tahlilde çıktı ama bi daha olmaz dediler hastaneden bulaşmış ola bilir dediler.

inşallah hepimizinki canımm. az kaldı ama bende korkuyorum mart daha soğuk olur hasta yaparsak diyee yazın daha mı iiki diyorum
yok kusum iyi olur sen korkmaa inşallah rabbim korur meleginide senide yazında pişik ne oluyo bakalım napıcazz :26:
senin nekadar var.çokmu daha.........
evet canım temmuz 10 gibi felan inşş :34:
inş. canım hamilelerin duası kabül olurmuş bizede dua et Allah seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canımm.....:nazar:

amin tatlım benim allah razı olsun tabiki ederim canım benim melek dogumdayken aklına gelirse isimlerinizi verin dua etsin size :29: :nazar: :emir_bebek: :16:

sorma melosum ya 1yıl omrumden omur gıttı ya mal ya gecen telde konustuk dıyo kı bastan bunlan aramız ıyıydı sonra bazı seyler yuzunden ben buna kırıldım kırmamak ıcınde uzaklastım bıraz bı kankam vardı o da ondan pek hoslanmazdı benı cagırır onu cagırmazdı bana sımdı kalkmıs dıyo kı sen baskalarına gıderken benı cagırmıyodun ben yanlız kalıyodum ya ben elın evıne helekı senden hoslanmayan bırıne nasıl gel deyım ya sankı kendı evıne cagırmadın dıyo cocuga anlatsam guler kadın aramıs bunları soyluyo kac ay gectıkten sonra aynı yerde degılız artık ne faydası olacaksa

ahh ahhhh oluyo canım ölee arada insanlar uzak durucaksın bölelerinden işte bida görüşme salla gitsin ben öle yapıom bi anda silip atıom artıkkkkkkkkk çokta iyiii oluyo hattaa süperrrrrrrr ötesiiiiiiiiiiiiiii :64: :64: :64:

Son düzenleme:
tamam kızzzz:1::1:sezeryanla falan o gün aldırıveririzzz:9:

var ya sımdıkı cocuklar bı baska doktora kontrole gıttım 10gun var dedı ben normal dogum beklıyodum sabaha kadar sen dön kafayı yerlestır haydi oglum doguma doktorumda ıl dısına cıkmıs benım doguma var dıye demekkı sezeryana gun alsaymısım tontısım beklemeyecekmıs

ben 7 aylık evliyim biz çok bebek istiyorduk evlendikten 3 ay sonra oldu ve 1 ay olmadın düştü kızamık enfeksiyonu kapmışım hamileyken 4 aydırda olmadı daha....ben bayağı araştırdım tahliler yaptırdım herşeyim normaldi en son yaptırdığım tahlilde çıktı ama bi daha olmaz dediler hastaneden bulaşmış ola bilir dediler.

daha yeni evliymişsin canım.birde hamile kalabilmişsin birkere tekrar olur.acele etme...........

Amin inşallah canım yarın doktora gitçez bakalım sölediklerine göre başlıcaz çalışmalara:)
yumurta takibi mi oldun canımmm :26:

hıhhh aynı ben gibi olmuşun bednde gecen yıl bu zamanlar sen gibi bebiş istiyodum kusum düşük yaptım ondna 15 ay sonra hamile olabildim oda dedigim gibi klomen kullandımda öle yoksa hala belki hamile olamazdım önce allahın sonra doktorumun sayesinde çok şükür melegimiz suanla bizimle gercekten doktor çok önemli çok şükür öle paracı bi tipte deil işinde bir numaraa darısıda size olsun inşşş:29: :16:

Back
X